O. Prosimo Vas, da takoj prenehate uporabljati Va? stre?ni prtlja?nik in ga snamete s strehe. Vijake vrnite va?emu Thule prodajalcu, ki bo za Vas naro?il ustrezne vijake pri Thule. Vijake lahko preverite tudi s pregledom barve vijakov. ?RNI vijaki so NEUSTREZNI in srebrni vijaki so ustrezni. V primeru, da je Va? prodajalec dale?, uporabite »CONTACT FORM« na tej spletni strani in dobili boste ustrezne vijake neposredno iz Nem?ije z oddelka za stike s kupci.
Danes grem na FUX d.o.o. iz Kranja in na licu mesta dobim odgovor:
Mi ne menjamo, preko spletne strani je treba naro?iti nove vijake, to je vse.
Povem, da je navedeno, da se vrne izdelek prodajalcu, pa ?e enkrat, ne mi ne menjamo...
Samo da se proda, potem pa jih BK.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
eh.. za ta dogodek ?vim babe bojo po?akale ?e kak let
ej ?e bomo nucal kaj bi te prosil no..
gre se pa tko da grejo 3je al 4je kolesarji iz celja v ulcinj in smo mi spremljevalna ekipa za hrano in pija?o.. ?tarta se v ?etrtek 10.9. zve?er in prispe okoli sobote 12.9. in dol ostanemo do 15.9. in se nazaj vra?amo s kolesarji v avtodomu.. upam da ni pot predolga nazaj
Dokaj optimisti?no.....sosed je do Splita potreboval 3 dni - ra?unaj od osmih zjutraj do osmih zve?er je 12 ur, povpre?no 25 na uro je to 300km na dan - seveda non stop, razen ce sta maherja pa jih boste lovili..
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede push maila... Kar nekaj mobilnikov to dandanes zna ... preko razlicnih storitev... nekateri tudi z BlackBerry... vecina pa z ActiveSync preko MailForExchange ... Meni osebno je to bolj vsec (ker imam na voljo Exchange server ... sluzbeno in privat) ker ni potrebno placevati dodatne narocnine na storitev pri operaterju... pa se sinhronizira se mi vse... koledar, imenik, posta ... Pri BlackBerry Internet storitvi (BIS) pa se sinhronizira le posta... Ce zelis, da se sinhronizira vse, moras imeti "corporate resitev" oz. Blackberry Enterprise Service (BES), ki pa ni vec tako poceni in se izplaca sele, ce je vec narocnikov v sklopu istega podjetja ...
Prednost BB je edino to, da zelo komprimira podatkovni promet in tako prenese dokaj malo podatkov... vendar to dandanes ni vec problem, ker so dokaj poceni paketi, ki vsebujejo 1GB prometa mesecno... v tujini pa je tako bolje podatkovni promet izklopiti... ker tam zna tudi BlackBerry kostati precej cekinckov... predvsem na racun obracunskega intervala, ki je v tujini ponavadi 100 kb ... Torej tudi ce mobilnik prenese le nekaj bajtov kontrolnih podatkov... se obracuna 100 kb ... kar znese recimo na hrvaskem nekaj manj kot 1? ...
Jest mam BES ja, zato je tako uporaben...vse v roki drugace pa se mi ne pozna a sem v tujini ali doma.
Ja boss ob izbiri telefona misli tudi na pameten paket....
Zdele sm pre?itu, da ima prevelke te?ave z vratom, tko da ga ne bo!!!
penzi?
After much media hype Michael Schumacher has announced that he will not be returning to the sport to replace the injured Felipe Massa in Valencia as hoped due to his ongoing neck injury.
"Yesterday evening, I had to inform Ferrari President Luca di Montezemolo and Team Principal Stefano Domenicali that unfortunately I'm not able to step in for Felipe,” Schumacher stated on his personal website. “I really tried everything to make that temporary comeback possible, however, much to my regret it didn't work out.
“Unfortunately we did not manage to get a grip on the pain in the neck which occurred after the private F1-day in Mugello, even if medically or therapeutically we tried everything possible.
”
Schumacher had been expected to test the F2007 again this week ahead of making the final decision in conjunction with his doctors regarding his return.
With Schumacher now out of the running, the team will be busy trying to find a suitable replacement and may be forced to field test and reserve driver Marc Gene.
No ampak mi vseeno gremo....
Je na vrsti Jean Alesi?
ja pljuvajo tisti vidim ki hocejo nanj nalagati kar obstaja na svetu....en komentar je pa na mestu:
hey guys common,bb storm is a business phone,i phone is a complete multimedia phone,so 2 diffrent worlds!!!
get the i phone and get funn(y)
To je res jaz ga imam za mail, komunikacije z internetom (MSN, skype s moznostjo klicanja preko skajpa), klicanje, navigacijo in SMS/MMS - thats it - zato je, ni ga cez BBery za po?to - instant mail, nikjer ti ni treba Send and receive pritiskat ko pride mejl je takoj na telefonu.
No pa facebook je tud gor aplikacija, sam zato me BK
Je tudi pocasnejsi od iphone (SW) samo ?e enkrat telefon je telefon ne PC.
Je pa to en prvih telefonov brez WIFIJA! In ves kaj I like it, ker 3G dela lepo. ne rabis - prenos podatkov znotraj BBeri omrezja je pa free v SLO
A victory during Michael Schumacher's temporary return to Formula One is about as likely as Jenson Button taking the drivers' crown at the end of the season. That is the vote of confidence offered by Ross Brawn, arguably the man closest to both top Formula One racers.
"If I could put either ten Euros on Jenson winning the championship or on Michael winning a race, I would put five Euros on both of them," the Briton said, according to Germany's Bild Zeitung.
Vse glasnej?e so govorice o ponovnem rojstvu Brawn-Schumi drugo leto (pa pa Barichello spet)
Sam BBerry je pa tak cegu K da bi pol pisarne s sabo nosu. Pa ?e teli, ki jih ima Mobitel v akcijski ponudbi al sploh nimajo HSDPA al pa le 3,6Mb/s pri modelu 9000Bold. :ne vem:
Ker model ma? ti Jure?
Verjetno prenosa podatkov pa nisi sprobal :ne vem: Baje se zadeva neki pregreva, ko je v vlogi modema in da se celo dogaja, da ji pada povezava.
Mah ?edalje bolj se mi zapleta okrog te odlo?itve... ne bi rad jajca kupu.
Na tem podro?ju sem bolj bos zato bi rabu kak?en nasvet.
V glavnem kaj mi je pomembno poleg tega, da se da s to zadevo telefonirat.
Nujno mora met HSDPA in skoraj nujno tud HSUPA, da bo slu?il kot modem za prenosnika. To pomeni tud Bluetooth, da se ne bom zajebaval ?e s kablom.
Noben ni vreden svojega denarja (da ti odgovorim direkt)....
Osebno sem odvisen od komunikacj kjerkoli, kadarkoli in zaradi tega je BBerry zakon (za to je, vse ostalo gor je samo komplementar a ni slabo - fot player...itd)
Pa baterija mu z Btoothom zdrzi 5 dni in podpira 7,2MB
A xedos 9 ima 15" kolesa? Sploh pa ta dimenzija, ki jo navaja? tud pribli?no ne ustreza homologacijski dimenziji za ta avto.
Kako ti pa rata za 163KM motor dobit registracijo za 175? bi pa tud rad vedel, ker me zelo zanima, kera zavarovalnica ti da po taki ceni saj je to za cca 150? ceneje od najcenej?ih uradnih podatkov.
Kaska NE Rabis, ok govorim o X6 - pa 55% bonus....deli so sme?no poceni in vse na voljo po Evropi, novi, rabljeni, obnojeni....
No ja mal pa pretirava?, a ne Za zavarovanje + nadomestilo za ceste + tehni?ni da ob maksimalnem popustu ga pride 470? seveda brez kaskega. Mene s celotnim kaskom vse skupaj pa cca 1.000?
Gume... dimenzija 215/55 R16 za Xedosko so drage k ?efran in za tvojo ceno 150? bo dobil mal ve? kot eno gumo
Moje zimske (205/60 R16) so v povpre?ju 30? po gumi cenej?e
?e pa misli? na moje 18" letne pa ?e verjame? al pa ne, lahko dobim GY F1 GSD3 (smrekca) za dimenzijo 225/40 R18 po ceni 120? na gumo tako, da spet ni ne vem kaka cifra (glede na zimske 16"). Za GY F1 asimetri?ne, ki so res super gume, pa je cena malo manj kot 150? po gumi.
Servisov pa ne bom komentiral... ker 100? ve? servisa na leto me pa tud ne bo fr?lok trefnu.
Kje pise da kupujes gume vsako leto . gume so 185/60 R15
Servis Xedoske stane 50? (tok je mene), registracija 175?, tehni?ni 40? :ne vem:
Rezervni deli - crkne ni?.... ni to traktor z DPF
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Razen ?e ne bodo s kolesom vozili nazaj in ne dol - ?e enkrat beri kaj pi?e?....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani