ne resno mi negre v ra?un kako lahko porabi? 25 minut za 4km! pa sploh ni neke gu?ve. Pa sem mislu da je pri nas dol v Kopru ka?in, pa sploh ni, kro?ni so re?li vse. Mislim da si bom pripeljal gor moped, ker z avtom tukaj je katastrofa
Mal potrpi, zdej so ?e ?tudentje ?ist zagreti na predavanja hodit in ker so pa? leni se morajo tist km do dva do faksa pa? z avtom prpelat. Se bo enkrat do decembra ?e precej raz?istilo glede tega.
Druga?e pa meni osebno je la?je pridet skozi Lj kot pa v konicah ?ez kak?en drug kraj v bli?ini ljubljane (recimo Brezovica, ?kofljica, Podgorica, Menge?... itd itd) :ne vem:
?e vedno imam pa feeling da se lahko RBju tole favoriziranje Fetla ma??uje, naslov bi lahko imeli v zepu ze.
A ve?, da bi jim kar privo??il, da jih dobijo po pi?... da bodo mrbit razumeli, da kakorkoli ?e, F1 je ?e vedno mo?tven ?port in da velja le in samo naslov svetovnega prvaka.
Sicer nisem ljubitelj motociklizma ampak sem si ogledal tole virtuozno predstavo dohtarja. Tako suveren nastop pa res ne vidi? vsak dan tako da bravo Rossi, sploh pa en velik njegovi angle??ini.
?e res, samo Ljubljan?ani smo pla?evali za obvoznico ?e ob izgradnji!
Tole je res, vendar nismo bli samo mi ekskluzivni pla?niki projekta severne obvoznice in je bil namenjen temu, da se re?i mesto pred gu?vo. Vinjeta kot vinjeta na obvoznici sploh ni problem je pa problem to, da lahko obvoznico brez skrbi uporabljajo kamionarji brezpla?no oziroma celo tako, da se lahko vozi po AC od Ivan?ne Gorice, do recimo Vodic brez pla?ila cestnine.
Bi pa morali v tem trenutku prepovedati prepovedati tranzit, da bi uporabljal severno obvoznico saj ta promet povzro?a ogromno gne?o in veliko nevarnost saj je severna obvoznica dobesedno prepredena s skupnimi uvozi in izvozi, ki so med najbolj varnostno problemati?nimi prometnimi strukturami.
Kdo je "lastnik in upravitelj" lj obvoznice , ob?ina Lj al DARS ?
To me tako informativno zanima, ne mislim ni? dra?it.
Upravitelj je DARS, kar je logi?no in nima s financiranjem projekta nobene veze. Je pa veliko ve?ino (ampak ?e se ne motim ne vsega) denarja takrat dala Ljubljana iz svojega prora?una in ni ?lo vse financiranje iz dr?avnega tako kot VSE ostale AC in hitre ceste, regionalke itd.
To je ta razlika tako da upam, da je to razumljivo, zakaj bi vsaj tranzit moral iti po vzhodni in ju?ni obvoznici, ki ga je financirala dr?ava. Ampak mislim, da je dogovor zdaj tak, da vse vzdr?evanje gre na ra?un DARS-a in da LJ to ne stane ni? ve?, ter je pa? deal tak kot je in da je Lj zato dala obvoznico v sistem DARS-a.
?e pa koga ta problematika malo bolj zanima pa se lahko tudi dodatno pozanimam pri odgovornih na MOL-u.
Ma sej mene policaji ne skrbijo, bolj me skrbi, da bi slu?ajno pri?lo do nesre?e (kriv al pa ne kriv), da bi se na?la zavarovalnica, ki ne bi hotela izpla?ati zavarovalnine zaradi "neustreznih" gum.
A je slu?ajno kdo ?e sli?al za kak?en primer, da bi se komu to zgodilo?
Rade volje samo povej mi kaj je treba narest, da spravm to ?ez. Ni panike raje pla?am homolomo sam, da imam izbiro med kvalitetnimi gumami.
?eprav mi je vse skupi neumno kot no?, saj je edina razlika v cca slabem centimetru na vi?ini gume. Se pravi ni ni? ?ir?a, na isti feltni, isti hitrostni razred in v vo?nji in v varnosti ni nobene razlike. Tudi ?tevec bo kazal ?e malo ve? kot je realno kar pa je v bistvu tudi dodaten plus glede varnosti.
Ampak sem pa jaz nerazgledan... edino ?in?a sem spoznal. Vse ostalo je pa kr neki. ?e dobr, da je una naduta koko?, ki misli, da je alfa in omega, mal omedlela, da se je vsaj lahko reklo, da je zadev v ?ivo in kao reality show.
V glavnem, te ljudi bi bilo treba malo skromnosti nau?it in da se je treba dokazovat z dejanji in ne z besedami in ?e napi?e? knjigo o neki drugi brainless kuri ?e ne pomeni, da si vrhunski pisatelj.
A ni to najbolj?i ?ur... v soboto in nedeljo so pokonc ?e ob ?estih al pa sedmih, ?ez teden, k je pa treba v vrtec in ?olo je pa jok in stok k je treba vstat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ak, kako to zdej? Dajo te v bolnico samo zaradi magnetne resonance pol te pa dam na?enejo brez, da bi te operirali. WTF?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani