Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Eto napisal konkreten prispevek o mojem mehankarju, priporo?am branje (resda vozte super duper Mazdojce, a zna kdaj komu prav pridt)! :danzoman::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehankarska tematka
Napisano

Moram ?e mal dopisat, aktualno dogajanje! :danzoman::bravo:

Denes sem dubu nazaj LPG Renoja! Do zdej sem se vozu s Simonovim Klijom 1.2 (dec mi ga je posodu za ohoho cajta - vrnu sem mu ga ?ele 16.dan :rispekt: ). Brez tega njegovga avta, bi bil totalna pe?enka in ne vem kako bi se znajdu med tem servisiranjem Lagune! :aaaaa:

No pol pa je blo tko; te?avo je diagnosticiral njegov kolega (Grega - avtoelektri?ar, fajn dec), pa je blo treba komplet in?talacijo nanov potegnt od lopute plina pa do kompjutra. Potem pa se je ugotovilo, tudi da prvotna loputa ne opravlja ve? svoje naloge, torej smo dal drugo (obnovljeno, skalibrirano itd.). Majstr elektri?ar se je lepe ure hecu z vozom, pa mi nakonc ni hotu ni? kej dost gnara vzet, se prav skupi in delo in material je blo 450 (od tega nova loputa nosi orng Levji dele?).

V teh dneh ko je Grega se z elektriko ?pilal, se je ugotovilo ?e da mi prednja guma ful hitro spu??a in pa optiko sem ?e dalj ?asa planiru nardit! Takoj ko je avtoelektri?ar zaklju?il svoj del posla, mi je potem Simon za samo 15? namontiral novo (drugo) Eskimo S3 in naredil ?e optiko.

Ker pa nisem imel sabo dovolj financ, sem mu ostal dol?an ?e 65?, za katere pa dec pravi, da mu jih prinesem ob priliki - lohk ?ez teden, lohk ?ez dva! :cheers:

Povzetek;

?elel sem povedat, da ?e kdo pozna takgale mehanika, ki je prbli?no tok na nivoju kokr omenjeni (pa tut Grega) avto-elektri?ar, nej se ga samo dr?i, ker tole je pa odnos 1A, pa tudi da gre na zaupanje, da bo pa? gnar dubu naslednji?, tak?ne zadeve se ceni! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne glede ne orng poseg in finan?ni Renojski odliv (elektri?arsko elektronske zadeve), mam pa super mehankarja - Simona! :danzoman::P

Temu bi se rekl - sre?a v nesre?i! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tok sm ?iv?n, dans grem po Renoja, stresu bom pa nekih 500 EUR po tamalem, pa ?e zmer bom meu skret, skoraj 9 let star, matr mi gre kar na bruhanje - bol? da dans ni?esar ne jem! :hudicek:<_<:rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tud sam mislm, da se najkulej?i Mobić ne bo po svojem fotoaparatu, nikol mogu kosat s popre?nim digitalnim fotoaparataom, kateri je pa? specializiran za svoje po?etje, ne pa vse v enem! <_<:P:harhar:

P.S. - ?e zmer je sam neka Nokia! :whatever::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mo?no, da sicer je neki na tem, ampak isto?asno mam pa ob?utek, da bo nakoncu tole leto za Real uspe?nej?e kot za Katalonce, kaj pravte? :P:harhar::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. :whatever: Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg.

Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih. ;)

Simon, od kod pa pol tak?na opazna razlika, ?e sem pustil kontakt in po?aku kaki 2 sekundi al pa re?mo 5, al pa ?e sem te mazdure direkt verglu, pa je kr znal trajat! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ti slabo vziga?

meni tut zdle ko je mrzlo... pa je jeseni blo noproblem.

mogoc je sam mraz.

Upam da jih ne verglata takoj, sam namre? kadar vozim od ?enske 323F vedno dam kontakt, potem pa mal po?akam, da benz pumpa zrihta svoje in potem v?ge z lahkoto, s tem ji prihranim kar neki verglanja! Isto sem po?el z Mx5 pa je v?igala - k zmaj! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.