Skoči na vsebino
Bossov 10.000. post
Napisano

hehe, ampak kot naro?eno se je prijavil tale uporabnik s temle postom

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7650

Po moje vas je vsaj polovica pomislila, da je zdej to moj alter ego :harhar: **

Sem pa res moral mal u?ivat v okrogli ?tevilki.... :blush: vsaj en ve?er :hohoho:

**v glavnem to nisem jaz zato bi bilo dobro da mu napi?emo kak odgovor

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo kako so nekateri star?i bolani. Primer znanke, ki je svojemu dojen?ku dobesedno vse v roke tla?ila. Otrok se je hotel sam priplazit do igra?e pa je ?e sko?ila in mu dala tisto igra?o v roke namesto, da bi pustila naj se sam pomatra.

Vsako stvar so mu rinili v roko in ga futrali po ?li?ki do ne vem katerega leta zdaj pa hodi k psihologom, ker ima te?avo, da se pam? dere za vsako malenkost, ?e se mora samo malo pomatrat. Sedi pri miru, se ne giblje skoraj ni? in cel cajt se dere ter zganja histerijo znanka pa je ?e na koncu z ?ivci.

Ma kak?ni psihologi za otroka? Babo je treba poslat k psihiatru, da jo nau?i kaj pomeni biti star? in da naloga star?ev ni niti pod razno, da so su?nji svojim otrokom.

Najbolj?e zdravilo za histerijo je pa itak hladna voda oziroma hladen tu?. Enkrat to naredi? pa si opravil s histerijo saj je pol dovolj samo, da omeni? hladen tu? pa se morebiten izbruh histerije takoj neha. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bossov 10.000. post
Napisano

Evo tole je moj 10.000 post, ki je tu po cca slabih ?estih leti ?lanstva na tem forumu. Moram re?i, da na nobenem drugem forumu nisem zdr?al toliko ?asa oziroma bil tako prisoten tako, da je to ena velika pohvala za vse ?lanice in ?lane Mazda foruma, ki ste res Ok in ta pravi.

Se zgodi, da se kdaj malo zakre?ejo mnenja ampak vedno se mi zdi, da zadeva ostane na nekem nivoju in da ni hudega ?aljenja in zmerjanja ter primitivizmov vseh oblik. :notworth:

Zato moram vse ?e enkrat pohvalit in v ?ast mi je, da si lahko delim tale forum z vami in gremo na naslednjih 10.000 postov. :danzoman:

Ob prvi priliki pa bomo tole nazdravili. :pepsi::cheers:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni sme?no ampak res spada pod aktualne dogodke. Res sem rastel proti koncu 80ih ampak vseeno lahko re?em, da je zame vse tole ?e dr?alo:

A ve?, da mi gre kr malo na jok za tistimi res svobodnimi ?asi - tole kar se zdej dogaja v dru?bi je pa svoboda samo nekje na papirju zapisana.

Pri nas so recimo zidali hi?o, ko sem imel 3-4 leta in ker sta bila star?a zaposlena z gradnjo so me lepo posadili na kup peska, dali par avtomobil?kov, grabljice in lopatko, da sem lahko ceste gradil po tistem kupu in pozabili name dobesedno za cel dan.

?e danes kak?en star? naredi isto, ga najmanj socialna pokli?e ne zagovor zraven pa mu ?e psihologinja tupi, da se je treba z otrokom 24ur na dan intenzivno ukvarjat. Ja sej nekateri res to delajo pol pa majo opravilne in metalne pokveke v svojih otrocih, ki ne znajo niti knjige s police vzet al pa se 10min z avtomobil?kom sami igrat in samo ?akajo kdaj jim bodo star?i organizirali igro.

Da ne re?em, da vsako jutro cvikam, k peljem tamali dve (6 in 8 let) cca 500m do ?ole po ozkih uli?icah, kjer je maksimalna hitrost 25km/h, da mi bo sko?il policaj in me ocolal, ker ne sedita v stol?kih ampak sta samo privezani na zadnjih sede?ih. Res se spra?ujem kako bodo tile na?i otroci sploh pre?iveli v realnem svetu, ker jih non stop zavijamo v vatko oziroma tudi dru?ba in oblast nas silita v to.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak moram re?t, da sem pozitivno presene?en... sicer odvetnik od "kolega" (pr takih svinjarijah ne more biti ve? prijatelj) je pa ?isti bo??ek. Ker so bili vsi dokazi tolk mo?ni se zdaj zgovarja na postopek, pa na neustrezno zbiranje dokazov pa ne vem na kak?ne proceduralne kikse.

Torej kriv je, zdej je pa treba rezervne re?itve iskat, kolega pa pljuva in ?ali vse druge za stvari, ki jih je sam naredil - barabin.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz bom pa okregal mariborske navija?e, predvsem Viole, ki so pri?li v Ljubljano o?itno samo ?kodo delat na nov ?tadion.

Zdej ne vem al so tolk neumni al pa tolk nevo??ljivi, da je v Lj lep nov objekt. Ampak kakorkoli ?e izkazali so se v zelo zelo grdi lu?i in so sramota za vso Slovenijo. Upam, da bodo ustrezno kaznovani in da jim bodo Sto?ice naslednji? odrekle gostoljubnost in da naj ne hodijo ve? v Ljubljano ?kodo delat - barabe huliganske. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz priznam, da ne...takoj ko vidim vec kot 4 vrstice se ze userjem :)

(no, forum vedno cekiram tko, ko delam, mi je nekaksen instant relaksacija in potem nadaljujem z delom...zaradi tega tudi nimam casa brati dolge poste al pa jih pisat)

Ok, bom naslednji? samo zate napisal kratko obnovo v dveh do treh stavkih - a va?i? :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ampak jaz imam Renaulta kar je za nekatere itak nepremi?nina in vsi vemo, da so nepremi?nine ve? vredne in bolj?a investicija kot avto pa ?eprav je nepokvarljiv Japonc. :hohoho:

bemu... can't beat that :(

:bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A bajto bosta pa prestavla al kako?

?ak na to bom pol mislu :hudicek:

No jaz pa moram re?t da so kar zadeli, za stanovanje in bajto......

?e ni skrivnost, kolk so ti pa ocenili?

Mi mamo namre? eno tako ?udno cenitev, da nam ni ?ist ni? jasn. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boss, a bo? tadolge povste razpalil do magi?ne cifre? :P:harhar:

Ma ne vem, ?e se mi spla?a trudit, ker jih sploh nih?e ne bere :( ?koda mojega ?asa, da se tolk trudim z razlago in argumenti pol pa to ostanejo samo gole ?rke na spletu...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Vremensko napoved, ki je najkraj?a mo?na (vremenarji ?trajkajo)! <_<:P

Hvala bogu, se vsaj malo sam potrudim pa preberem prognosti?ne karte in modelne napovedi. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

jah klinc, ?e se bo? kurbu bo ?ou dnar u Romunijo :P

Prej v Ukrajino...

pa nazaj k lu?kanim vicom:

H?erka je hotela prespati pri fantu. Zato je mami poslala sms: "Mami, danes me ne bo."

Nato ji mama takoj odgovori: "Ne sekiraj se, te bo pa jutri"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

Nalepka je obvezna in mora biti jasno vidna na armaturi. Zloraba je kazniva in se smatra kot prekr?ek pri parkiranju na teh conah.

Si pa prav ugotovil, da je pacientov veliko in da nekateri res zaslu?ijo parkiranje na invalidnih mestih saj ni nujno da so fizi?no hendikepirani ampak so tudi mentalno in to svojo mentalno invalidnost pa? ho?jo pokazat vsemu svetu. To mora? razumet je pa? del folklore nekaterih, ki zase mislijo kolk so pametni.

Kar se pa parkiranja ti?e pa jaz osebno i??em parkiri??e ?im dlje od vrat in se raje sprehodim tistih 100m do trgovine. Ko pridem nazaj je tako bistvena ve?ja verjetnost, da se bom domov odpeljal zadovoljen in z nepobu?kanim avtom saj pred te centre (predvsem v soboto ali nedeljo) prihaja razli?na drhal, ki ji ni niti mal mar za tujo lastnino. Njihovi pam?i butajo z vrati, star?i pa niso ni? bolj?i - sploh kake mamice, k ti butne v vrata pol jo pa grdo pogleda? pa prav:" ja kaj pa morem, ?e je premal placa". Kot da me zanima take vrste izgovor, ko je luknja v vratih.

Druga?, ?e pa ima ?lovek mo?nost je pa najbolj prit pred te centre ?ez delovnik dopoldne, ko je prostora dovolj in so otroci v ?olah in vrtcih in ljudje so ve?inom bolj umirjeni, ker jim pam?i ne ska?ejo po glavi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.