Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Dejstvo je, da imamo nesposobne politike (leve in desne) in da je na?a dr?ava ?e davno za?la s prave poti :(

Kolega je najbolje opisal situacijo - tale na? SLO Titanic je ?e zaril s premcem, tko da se ve u katero smer gre! :hudicek:<_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nas je desnica hendikepirana. Razlog: - v slovenskem politi?nem prostoru so tako na enoi kot na drugi strani sami levaki :P

Hihi, pozabu si veliko za?etnico! :danzoman::bravo::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sre?enga pa zdravga
Napisano

U letu 11 razturite k zmaji, na vseh podro?jih, pa ne kupvat kakih francoskih vozil, ker to vam zna zagrenit cev let (predvidevam da si ho?te seb le najbolj?e)! :danzoman::bravo: :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

U bistvu smo razli?nega mnenja, kar je prov, ampak men osebno ga ni huj?ga kalibra od nejga, mi je prov utele?ena antipati?nost ter la?! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?eri sem prov razmi?lju, kok bi blo fajn da bi folk ta ke? ko ga investira u Pokalice, raj? dal v dobrodelne namene, ker tle se kr neki ke?a dobesedno spremeni v dim! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri sem ?e 3.Silvestra zapored - prespal polno?, pa sm ponosen na to! Aja promila pa 0,0 na u?eri?ni dan! :danzoman:

Dans pa sem bil ?e s tamalo Enoletnico, dobri 2h na zimskem sprehodu po Arboretumu, blo ful fajn! :ljubezen::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.