Skoči na vsebino
Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Kri?ani?, boh pomagi, pa dej zbud se no ?lovek... kam gleda?, porko dio?

Ne moti ga na dopustu...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Takole... Luki? me je ?e kontaktiral in bi rad tole objavil v avto magazinu, kar sem seveda privolil :bravo: ... ?akam ?e na odgovor Dnevnika

Capo di banda!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOBI
Napisano
:pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta dolina je ze od nekdaj ?udna.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zdele berem temo... ka se morte tak preseravat okol te hitrosti ko tak vemo da NOBEDEN ni 100% voznik pod omejitvijo... sam sm danes kr?il... so what?

tudi ti oz. Vi Lojz dvomim da ste 100% voznik pod omejitvijo... Glavo stavim da je ?lo ?ez omejitev in pri tem nobeden na nesre?o ne pomisli...

?e ve? kje pa kdaj lahko, da ni pe??ev in pregledana cesta, ni policajev, ne ogo?a? sebe in drugih, zaupa? v vozilo,... bo? vedno mal "pohodil"... in dvomim da se je vsakdo videl sedajle v tej vlogi...

sam sem tut kamikaza na motorju, sam ocenim vsak svoj premik z ogledali, pogledom okol sebe da ne ogro?am sebe in drugih... ?ele potem kam potegnem, spremenim smer ali bodisi kaj drugega...

ajvar midva o?itno nisma normalna... ker sem 100% proti alkoholu, sploh pred vo?njo... kajenje in alkohol.. NE HVALA...

Dobr babe loh spustita.....

Jaz priznam da se nekje ne vozim po omejitvah, ko pa govorimo o prilagoditvi lahko povem, da sem predvcerajsnjim med Rakovnikom in Vasami skorajda nehote povozil mamco na prehodu.

uporabnik Jest in ajvar dobro vesta kje je to - sel sem 40 na 50!!! in ko z glavne ceste zavije cesta desno proti va?ami je prehod takoj za grmovjem za desnim ovinkom....kaka tabla ne, pa vsak dan se vozim tam! ?eprav sem ?el 10 manj in zadnji hip videl mamco in se ustavil sem ?el preve?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Srm na oslovilni voznji Xedoske na poti z Rovinja :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes dobil novo voznisko, ki sem ga dal delat prejsnji teden v sredo... :)

Ni ravno lepo, je pa predvsem uporabno, ker je majhno in se ga komot da v denarnico med ostalo plastiko :) ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Nevem pa, zakaj pri fotografu naredijo barvno sliko, ce je potem na dokumentih crno-bela :) ...

Bagrist!

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jo?a na kak?no barvo? :)

Danes sem imel doma na dvori??u 100NX GTi (140 konjev), 200SX (250 konjev), 200SX (330 konjev), Skyine R34 GTT (280 konjev) v gara?i je pa z mojo in lastnikovo pomo?jo Nissan Primera dobila mo?nej?i 2.0 motor,ne ?isto serijski. :bravo:B)

En prijatelj iz sosednje vasi me je pa klical kdaj bo ?el Skyline domov, da ga po?aka pri cesti. :hohoho: Smo ga malo ?raufali, da bo jutri uspel narediti na?o bedno homologacijo. <_<

stari to je jurja konjev!

velikaaaa ?tala.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

res ne...

jaz sem se pa ajfouna tolk navadil, da kar razmi?ljam, ?e bi si ta novega 3GS nabavil, samo kaj ko je drag ko prasi*a :( ampak UI je svetlobna leta pred vsemi ostalimi telefoni, ko se ga enkrat navadi? :D

p/s: sorry za OT

Men je blackberry zakon, samo jaz se nisem imel telefona ki bi vzdrzal 2 leti...to je pac obraba...Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Lojz: ne razume?... Objavljena slika

Glej - ne vem kaj pise ker ga mam na ignore ampak daj magari na glasovanje za odstranitev ?lana pa mirna Bosna. Naj ve?ina pove....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Glej si ga no, kot kaze bo treba za naslednje teste organizirati sponzorstvo. Pred potjo je za?el crkavati HP nx6325 (danes je drop dead ekran) in smo na poti nazaj poro?ali preko crackberryja.

Danes je crknil blackberry....mobitel dal novega in to Storma. Cool telefoncek ampak SW prepo?asen za touch screen...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Pozabili smo se eno testno ugotovitev:

CX-7 ima za razliko od drugih Mazd z Bosejem woofer spredaj!

Very cool za plinske instalacije... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Opa,nekdo je "v slu?bi". :P

Ja pa do 14:45 je treba odgovorit, da se vidi....al pa ne dons je petek...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

?e moje skromne ?estitke vsem pri zavidanja vredni izvedbi testa, predvsem pa Boss-u pri uspehu :)

Vam kr mal zavidam na takem "tehni?nem" izletu, ?e posebi z odli?no Kaalmanovo postre?bo na "cilju"... res se sline cedijo :P

Je pa vpra?anje, ?e ni po vseh teh opa?anjih Mazda tu mal zajebala z bencinarjem. Diesel torque bi terencu po moje dost bolj pristaju :rolleyes:

Al pa je to logi?na posledica tega "novodobnega" stila s cestnimi terinci, ki ne marajo ravno pogosto goznih cest, razpotij...

Kokrkol, drag ?pas ma?in B)

lp,

D

Jaz mislim - no ko sem kupoval, sem vzel v zakup ceno avtomobila, ki je s primerljivim konkurencnim cca 10.000? cenejsi pa nudi veliko vec (ne mislim sedaj tukaj quasqaje, captive in podobno)

Verjamem pa da bi dizel masina 185KM ki so jo obljubljali in je poniknila, pri tem avtu imela probleme, tezo bi tezko prenasal naokoli, se posebej ko je potrebna mo?...

Tako da ce ima CD185 nominalno porabo 8 pri Mazdi 6 jo ima v resnici 9 ( :) ) kar pomeni v CX-7 10-11 pa smo spet tam....

plin v tem avtu je brezpogojni uspeh, ker se ob redni uporabi povrne po 10h mesecih....sedaj pa stane toliko kot kak clio na benz...:)

kme?ki izra?un:

20.000 letno = 1700km mese?no in ?e vozi? ko Boss, to pomeni da si prikrajsan za kak uzitek, sta to 2,5 tanka na mesec oziroma 150? za benz ali 82? danes za plin.

Razlika 70? 12x70? = 850?

Ker pa ga ne vozis vedno na relacijah je ta strosek letno (razlika takoj jurja....)

In ce se vrnemo na dizla - smo spet na za?etku 2 do 3L razlike v porabi in kar 80 konjev manj se ne spla?a. Dra?ji servisi (DPF)...:):)

no edino registracija je cenejsa (ali ne...kok je to kilowatow?? :) )

Skratka lahko da se motim, ampak kot uporabnik tega avta malo dvomim da CD185 zmore narediti spremembo v voznji in novcih...

Samo res - kje so te avti s CD185? Je mogoce da je res kar govorim (pisem) ?zmeden?

CD185 136 kW (185 KM) pri 3500 vrtljajih v minuti,

najveãji navor: 400 Nm pri 1600 vrtljajih

v minuti.

CX7

Najvecja moc EEC kw/min-1 191/5500

Najvecji navor EEC Nm/min-1 380/3000

Za speljevanje sigrno CD185 toda kaj pa potem?

:whatever:

Daj naj Mazda da to zver na cesto, pa gremo an nov test!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ?e jaz prilagam par slikic z dopusta-potepanja. :D

post-399-1247737036_thumb.jpg-v Maranellu

Sardegna.

post-399-1247737201_thumb.jpg

post-399-1247737307_thumb.jpg

post-399-1247738145_thumb.jpg

Ajvar....v nepravem trenutku si napopu sliku...Alex wins! Kje si bil zdej Sardinija al Korzika? Mi smo bili zadnje novo leto v Cagliariju - skoz 20C...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

in da mi je crknil "samo" 2x se mi zdi ?e

Meni crkne 1x na teden ko se s Xedoske v CX7 vsedem....navajen da bi imel ze 30 na uro not, pa dobim volan v glavo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

dobra ideja...sam kaj,ko bodo pozneje razo?arani,ker samo Boss lahko dose?e take rezultate. :dudek::D

Yep,

problem tega avta je speljevanje, da ti ta Titanik premaknes z mesta potrebujes ne samo Leonarda Di Capria, ampak tudi Terminatorja, Chucka Norrisa, Rambota in MCGajverja. To sta oba sovoznika izkusila tudi s ponovnimi v?igi v kriziscih...:)

Na avtocesti ga mo? pelje skoraj sama in poraba pada, medtem ko nas je kratek krog (Bossa Objavljena slika) iskanja pumpe ?martinska - Kajuhova - ?martinska reci pi?i manj kot 2 km skorajda stal rezultata pod 11L Objavljena slika

Iz avtoceste ce se ne motim smo zavili z 10,5 ali 10,6 po BC, potem pa samo oppa....pa je bilo vse prazno v LJ...

Potem si pa zamislite mal kolone, stati na meji, mal u ljubljano...sej se mal zre pol men 13-15...Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Ampak je nekaj res in to lahko potrdita oba kopilota, da so bila vsa pospe?evanja konkretna in da tudi pribli?no nismo bili ovira na cesti. Sem malo ve? delal z menjalnikom, da je bilo pospe?evanje vedno ?imbolj optimalno in da prestava ni bila previsoka.

Res je Ajvar je moral parkrat ga zapisat v tabelo prekrskov - rubrika ?rni nemci....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.