Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ne dobri, VRHUNSKI! <_<

Bmw pa je v mojih o?eh - hm mal "nastopa?ki", da ne re?em trenirkarski, po osebah ki ga vozjo sode?! :D

Skratka za moje pojme Bmw in Mercedes Benz nista v isti ligi! :harhar:

No zdej pa me lohk spljuvate, ker sem pristranski in ker ne maram wannabe pomembne?ev, ki furajo eno od omenjenih firm! :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za to sigurno zaslu?i pohvalo za vo?njo pod vplivom alkota je pa nekaj kar si ne bi niti v sanjah smel privo??iti. Pri svoji pla?i bi komot najel taksi, da ga pelje domov in ko bi bil trezen nazaj po avto. Ima pa vsaj to sre?o, da novi ZVCP ?e ni stopil v veljavo, ker bi ostal brez izpita tako pa bo dobil "le" 10 kazenskih pik.

Pra?anje ?e se ne bi kej pod mizo "zdilal" okol tega, tko pa pohvale za enakost pred zakonom! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno pra?anje za Siriusa (morda pa ?e koga)
Napisano

Hja, izolacija zihr ni najbolj?a, tle ni kej (letnik 83 z manj?imi modifikacijami)! Zunanje mere so pa tut kar konkretne - mislim da cca. 11 x 9 m (3 eta?e), ja radiatorji pa so po strategiji Ross Brawn porazdeljeni - nekateri odprti, nekateri na pol, drugi polno! :P

Mi je pa enkrat majstr za Centralne, ob rednem servisu razlagu, da ko dose?e? dolo?eno temp., npr. 22C (govorim na pamet), potem za vsako dodatno stopinjo porabi? 10 % ve? goriva oz. zadeva strmo, progresivno nara??a! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zni?aj sobno temperaturo doma za kak?no stopinjo pa bo? mel full prihranka ;)

Se prav, ?e mam zdej cca. 20, ?e dam na 18, mi zna za?et ?e nazaj notr te?t, hehe

@Uro?, zakaj ne, sicer pa beseda ni konj, oz. kdor jezika ?para - kruha strada.

Lahko pa bi se tud reklo, da bolj? bit 5 minut neumen, kokr pa cev ?ivljenje (se prav pa? pra?am) in teh na?el se nekak dr?im! :P

Konc koncev bomo pa usak cajt leta 2011 in izna?li so ?e vsega in sva?ta! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehankarska tematka
Napisano

Mam tud sam dobre izku?nje z njim, je ?raufu Cougarja, res je dec pa pou. Rd se spusti v debato, to mi je blo fu? v?e? :bravo:

Sam sovra?im mehankarja "mutastega" tipa, ki ni ni? kaj za pogovor razpolo?en, potem pa ti menja vse po spisu, nakoncu dobi? tak?no postavko za pla?at, da dol pade?, pa ?e po mo?nosti sploh ni zadel bistva te?ave! <_<

Aja da ne re?em, da obstajajo tudi tak?ni, ki ti okvarjeni del sicer menja, potem ti pa na drugi strani kakega tvojega, ki je v odli?nem stanju, vzame, pa nekega dotrajanega montira (govorim konkretno za primer kolegi?inega Punta par let nazaj, pri nekem va?kem kvazi-majstru! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz imam ?e vedno TOVARNI?KEGA od maja!!!!

Ker je kesel 8-9L, kot da bi imel rezervoar meteorne vode :bravo:

Kva to vozi? kak Bugarski tank al kaj? :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Eto vpra?anje pa je slede?e;

Ali obstaja nek preparat, kateri bi zmanj?al potro?njo Kurilca, v ogrevalne namene? Tako kot je npr. dodatek Megalen (?e se ne motim se tako imenuje), ki o?isti injektorje ter kokr vem se ga nalije direktno v kestl benza! :danzoman:

Zdej verjetno bi bil bistven podatek, tip pe?i in gorilca, oz. lahko prilo?im slike zunanjosti! :D

Nekako sem razmi?ljal, da ?e npr. pri?para? 10% goriva, so to ?e kar konkretni denarci, npr. ?e bi zadeva ko?tala 20 EUR, bi se ti to hitr izpla?al kupit! :jupiii:

Aja, pa nism mel v planu kakih "magnetkov" al s ?im ?e ?ponajo folk nekateri, govorim o bencinskih avtomobilskih zadevah! :hudicek:

Me zanima, ?e ma mojster Sirius kak?en produkt, ki bi ustrezu, pa da testiram! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.