Skoči na vsebino

Lojz samo i??e, ne se mu pustiti pa je.

LP

tooo ja :D ena mnj ko moj lajf ogor?a

Jah ne vem no, mogoe sedaj nikoli izpita ne bo? dobil... :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

... ?e ?gete po AC,

:blink::blink::harhar:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lep pozdrav iz Bovca, redkega se 'neokrnjenega' dela Slovenije in reke, ki se ji ne mores nehati cuditi.

Danes sem uradno prevzel CX-7, zena pa dobi malcka upam da se ta teden, je japonc sam ne Mazda.

Ajvarju sem ze reku, da mam filing da ga kopiram.... :blush:

Ampak po pregledu trga - micra, i20, ibiza, corsa, fiesta, jazz, rio, mazda2 je ta avto defacto best buy!

Vsa oprema tud gretje sedezev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Pridem do tebe, samo v medvode al kran ?

Medvode se kr pr BCju dobiva, ker bo pred bajto guzva (fotr bo kocke popravlu na dvoriscu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Ob 14:00 je zame mal prezgodnja, ker sem ?e na ?ihtu. ?e pa ?tartamo ob 15:00 bo pa najhuj?a gu?va in to smo rekel, da presko?mo. Jaz sem za 16:00 v BTC-ju za Gamo. ?e zmeri bomo gor pr Kaalmanu nekje do ?estih kar je ?ist OK cajt.

OK, Everybody

Sreda 15.7.09 ob 16:00

Ajvar - prides do mene al do tja?

Boss jaz bom 20 min prej tam, da formalnosti urdimo, trening, ?ivljensko zavarovanje, plomba tanka itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

povecala se bo poraba tko da odpade

sem mislu tud, da recimo se peljes vzporedno z mopedom in potem skocis not v cx-7, ampak to pomeni, da morajo sipe odpret, kar tud pomeni vecja poraba, tko da pozabi vse skupaj :D

Lahko pa vozi spredaj in dela zavertje... :lol:

Nagrada je ze znana - Kaalman nabav robo 'luzer' jo pa pla?a...lahko pa tud pizza da Kaalmana ne matramo

Bistvo vsega pa je da me ful ferbca rezultat, jaz itak ne sparam avta samo, samo da ga pogleda? spije 1 liter madona...

Mojo xedosko sem pa na 7,5L spravu, enkrat sem se pa matru s CX-7 pa sem obupal, sem rekel ko te j.. na plin gre?..:)

Torej:

Sreda 15.7.2009????

Slowenien: Trend f?r Mi, 15.07.

Objavljena slika

Recimo 15:00 na standardnem mestu BTC, lahko tudi 14:00?

My money is on the Boss :D.

Milsim da ga na izi sprav porabo dol. Pri moji Xedoski so tudi neke stra?ne porabe navedene, ?e dolg ?asa nazaj sem se enkrat odlo?il fajn cjazit (aka striktno po omejitvah), sem jo mel 7.5. Sam nisem mel ?ivcev delat ?ez cel tank, tam nekje po 200km sem nehal z eksperimentom. V?eraj sem pogledal sem mel 8.9 pa ne merkam ama ni? z vsakodnevnim cjazenjem v kolonah.

In Boss we trust... ?ibam pa po kokice ka tole je bolj? k vsak reality show. :D

Lahko pa odprete stavnico in se naredi sklad (ni treba da je glih dnar) vazn da je fora!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Potem predlagam, da Kaalman predlaga datum, mi se pa temu primerno v LJ dobimo, kjer zacnemo tisti del PO MESTU potem pa relacija pa pri kalmanu kao PO mestu pa nazaj.

Se tole:

Sem se spomnil da teza rezervoarja plina ne igra vloge, ker je zamenjal rezervno gumo in je 1:1 in ne vpliva.

Moje vprasanje je v bistvu: A vrzem rezervno gumo v prtlkaznik al ne? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Dragi spo?iti Boss, jutri pride CX-7 domov z menoj, od ponedeljka imam ?as, sporo?i ekipi...:)

Pa ?e nekaj za vse ostale:

Ta dogodek boste lahko spremljali v ?ivo!

Verjetno prvi? na tem forumu, na zadnjem sede?u bo moja malenkost s notesnikom in internetom iz piksne.

:bravo:Tako da vabljeni k sodelovanju, spremljanju vmesnih rezultatov in podobno.. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a - opozorila
Napisano

Ob treh zjutraj je bla ?tala tud pr nas:

Samo danes bo o?itno 'samo' nalivalo. Sora in Sava pa sta ze na robu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

no no Jures, vidim da nima? ravno raz?i??enih pojmov kako zadeve delujejo....zato prosim ne nekaj na pamet. <_<

1. za "predlog o kazenski ovadbi" prvi? sli?im....osebo se za kaznivo dejanje ali ovadi al pa pa? ne....predloge pa se pi?e sodniku za PREKR?KE....big difference...trust me ;)

2. tip ?aka sodbo v priporu v Kopru in ne nekje v gr?iji ali tur?iji....another big differnce....trust me ;)

Strinjam se da zadeve ?e zdale? niso kot bi morale biti, vendar fantje ne kar nekaj na pamet streljat bu?k. :whatever:;)

Ta big difference se bo kon?al ko bo v igro vstopil ?eferin.....

Ko misli?, da si ta vlada ne more ve? izmisliti ni?esar ve?:

Davek na nestar?evstvo?

Na ministrstvu za finance poudarjajo, da je davek na nestar?evstvo zgolj ena od mo?nosti, ki jo poznata ?vedska in Nem?ija. Lahovnik pravi, da gre pri odlo?itvi za otroka za najbolj intimne odlo?itve posameznikov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

hja o?itno bo prvedlo tako dale?, ker ?e se pravica ne bo delila na sodi??ih, se bo slej ko prej najdu nekdo, ki bo prisiljen iskati pravico mimo sodi??... ampak takrat pa ne bo lepo.

Mene vsaki? zvije najprej od smeha pol pa od jeze, k sli?im tisto "ponarodelo" da so bili dokazi zbrani nelegalno. Aha, neglede da so inkriminirni dokazi, ki povejo vse, ?e niso zbrani 100% po pravilih jih kao ni, pa ?eprav so :ne vem: te logike ?al nikoli ne bom razumel.

Razumem pa samo tako, da ni problema, ?e pobije? avtobus ?olarjev, pa ?e ma? prjatla policaja, ki nato uleti k tebi brez sodnega naloga in "najde" vse dokaze si nato ?ist in opro??en, ker so bili vsi dokazi nelegalno pridobljeni... baaaaaa :angry:

Potem takem bi jaz uvedel nalog za ubijanje....?e ga nima? si kriv.....?e ga pa ima? si pa James Bond

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a - opozorila
Napisano

Ja in gre proti vam...vsaj na arso tko ka?e...

jures, kje spremljas vreme-zgornje slike? pro-vreme?

Tega se ne sme okoli po?iljat.

Druga?e:

Objavljena slika

rumeno so pa lokacije strel ter po zgodovina strel proti oranzni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a - opozorila
Napisano

Evo pri nas(Tolmin) ravnokar nevihta-pere ko 100 mater, bliska grmi. Zaenkrat pa samo d?......

Res ste pod strelcam, to je noro

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a - opozorila
Napisano

Ne vem, se mi zdi vseeno ?udno, da bi bla to?a, ker so temperature precej nizke :ne vem:

Pa je bila...Jesenice so imele to?o v?eraj, drugje zalivalo

in pazi spet gre runda iz iste smeri, neurje z vetrom:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

NI REEEES! :D

Je na parkingu ?e obilo placa in sicer je to v ?upan?i?evi jami, se pravi od centra (gledano npr. iz smeri LJ gradu na sever) direkt ?ez avtobusno in ?elezni?ko, pol pa ko pride? iz ?elezni?ke ven je ?e kakih 100 metrov in tam na levii je potem ogromen (pe??en) parking! :)

Mi je pa sme?no, ko ima parking, ki je zravn tega ima pa 1? na uro! :P

Joza do lani je bil ta parking for free.....zena dela na ZPIZu, sedaj nima vec kje for free...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za prvi primer mi je jasno kam si ciljal oz. hotel povedati, in se kr strinjam.

Ni mi jasno kaj si hotel povedati z drugim primerom (tistim ki sem ga cititral) :ne vem:

enako - vedno se kon?a s 'predlogom o kazenski ovadbi'....tip pa verjetno ze v bosni...Gr?iji ali tur?iji....

sistem je v dreku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne razumem glih kaj si hotel z tem povedati!? :ne vem: :blink: Kje je tukaj nemo??

Kaj? ?lovek dobi 61 prekrskov,nekdo je kazensko ovaden 300x pa mu ne moremo ni?! Kdaj je se pri?lo do konca kaki zgodbi? Ali zastara ali pa dobi pogojno...no pa se ?eprito?i in dobi od?kodnino

Poglej zdravnico Bora Nekrepa - jo ?e zastopa Penko in navaja napake v postopku...na bruhanje mi gre ta Slovenija, kjer nihce ne odgovarja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Poudarjem zadeve, ki dokazujejo da so dr?avni organi nemo?ni...

Novome?ki policisti so v soboto v Gradacu med kontrolo prometa ustavili 36-letnika iz okolice ?rnomlja. V osebnem vozilu Hyundai lantra je bilo devet oseb, nih?e pa ni bil pripet z varnostnim pasom. Policisti so ugotovili, da je 36-letnik brez vozni?kega izpita, vozilo pa ni registrirano.

Na avtomobilu so bile name??ene razli?ne zimske in letne pnevmatike, po celotni karoseriji pa je bilo vozilo tudi po?kodovano. V zadnjih dveh letih so policisti omenjenega 36-letnika zaradi kr?itev cestno prometnih predpisov obravnavali ?e 61-krat. Policisti so vozilo zasegli, kr?itelju pa nalo?ili pla?ilo globe v vi?ini 740 evrov.

Avtodom poln Turkov

Na mejni prehod Starod je v?eraj dopoldan pripeljal 33-letni dr?avljan Gr?ije, ki je hotel vstopiti v Slovenijo. Policisti so v prirejenem prostoru njegovega avtodoma odkrili deset Turkov, ki jih je sku?al ilegalno prepeljati ?ez mejo. Pet tujcev je v postopku zaprosilo za azil,ostalih pet pa so vrnili na Hrva?ko. Zoper kr?itelja pa bodo podali kazensko ovadbo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a - opozorila
Napisano

Tokrat prihaja iz zahoda

Objavljena slika

Dopoldne baje Grosuplje sezulo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Fereder ja pa res car :rispekt: osvojil je rekordni 15. grand slam naslov :jupiii:

Ja samo tole novinarstvo je ze itaki mimo, osvojil je 15. TURNIR za grand slam....

Grand slam pa je bilo vcasih osvojitev vseh 4h turnirjev v sezoni - Wimbledon, Rolland Garros, Melbourne, USA open, potem so to omilili na 4 osvojene turnirje zapored, ne glede na koledarsko leto...

Tako da ce bi FedEx osvojil 15 grand slam bi moral imeti ze 60 zmag... :dudek:

Je pa car.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.