Skoči na vsebino
Nesre?e :(
Napisano

Je 6ka, in ?koda jo je. :angry2:

Hmm to, ni ?estka pa sej itak ni va?no. Sumljivo pa je to kako, da je ta v tem ?rnem avtu ima hude po?kodbe glave pa vozilo sploh ni mo?no po?kodovano. :ne vem: o?itno ni bil privezan, ker pas in airbag bi morala z lahkoto opraviti nalogo varovanja ?oferja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja kaj pa vem. Sam nisem dosti na AC sploh ne ob rush hour. Tako, da mi 120-130 na tempomatu kar lepo laufa, ?e je treba ga pa nahodim ko koga prehitevam. Pa ?e tako sem opazil, da ?e se peljem 130 sem dostikrat med najhitrej?imi in sem lahko skoraj ves ?as na prehitevalnem. ?zmeden?

Ma sej to jaz vsaki? razlagam, ko za?nejo pametnjakovi?i razlagat koliko divjakov je na AC-jih. Jaz sem predvsem slu?beno in seveda tudi privat precej na AC in sem pri 140km/h prakti?no najhitrej?i, ?e pa se najde kdo da je hitrej?i je pa to morebiti za max 10-20km/h kar ?e vedno ni v obmo?ju brezglavega divjanja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tud jaz bom rabil pomo? pri glasovanju
Napisano

Tak?na pomo? je pa res malenkost.

Fora je pa ziher v tem da si Boss nekaj ?eli pa rabi na?o pomo? da osre?i svojo ljubljeno, druga?e ne more dose?t svojega saj je ona tista ki nosi hla?e :D he he he (hec hec ;) brez zamere ded...malo je dolg ?as pa se moram malo zezat).

Dr?im pesti da bo prav ona tista ki si bo nekaj ?asa lastila tole ?abico ;)

Hehe, a si upa? ?enski re?i ne ?e posebej ?e gre za kako tako malenkost, da samo prosi? kolege za klik ali dva. Tale Ne raje prihranim za kak?no bolj pomembno zadevo :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz sem pomoje edini, ki ne prenasa tempomata...

noga mi zaspava in potem, ce je kaksno panicno zaviranje (npr. kamion se ti pri 180 uturi na lev pas) je kar projekt spravit nogo iz "comfort" v "panic" :)

po predorih kjer so kamere pa je kul

To?no tako ... v predorih je to zakon, da ne gre? slu?ajno ?ez. Druga?e pa pri gostoti prometa na na?ih cestah je pa precej neefektiven, ?e ne celo nevaren saj je cel cajt neko klikanje (cancel, resume, speed up, speed down) zato ga vklopim le v primerih, ?e ?elim malo premigat desno nogo. Pono?i, ko pa ni prometa je pa zadeva super uporabna :jupiii: seveda pa, ko se bli?am prometu (sploh kamionarjem) pa obvezno prestavim nogo nad zavoro, da ?e je potrebno bremzat samo ?e prtisnem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?akaj... v zmrzovalno skrinjo? za kolko ?asa pa? :blink:

Lahko tud ?ez no? samo nekak ga zavij al pa ga daj v kak?no tupperware posodo, da ne bo ?ist od ledu in fajhten ko ga priklopi? na comp.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

probaj dat HDD v skrinjo (fajn ga zatisni da ne bo prevec vlazen!) in ga cez par ur probaj vzgat. to vcasih deluje

Res je to celo deluje v kar precej primerih tako da se spla?a probat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

od danes naprej se vozim z novo mazdo & karavan -2.0 bencinar (?rne barve)

Ammm tko no lepo se pelje za 1x

Dej ti mi povej k si skoz na bencinu... a je ta avto res tolk anemi?en al se sam men zdi. Lahko primerja? s svojim saj naj bi tale mel svojih 155KM.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja ?al nam je lahko mladeni?a, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkali??u. A ni prej?no dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v ni?ji ligi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No zdaj se pa ?e posplo?uje. Eno je korpupcija, drugo je pa ?ejkovo darilo. On ni podkupoval policaja naj mu ne vem kaj zrihta ampak mu je na koncu velikodu?no stisnil nekaj denarja.

Glejta Symon in Alex.. debata je nanesla do primera zakaj obstaja zakon za javne uslu?bence in nih?e ni rekel, da je bilo to?no to darilo podkupnina. Zakon pa? ne lo?i me darili in "darili", ker meja med darilom in "darilom" je zelo tanka.

Zakon je jasen kot je jasen recimo ZVCP pa vsi vemo, da ?e ga ne spo?tuje? in te ujamejo pa? pla?a? pa ?etudi je kazen ?isto nelogi?na glede na situacijo prekr?ka (recimo nepripet si vozil avto po parkiri??u).

In zakon o prejemanju daril za javne uslu?bence je popolnoma jasen in velja ne glede al mu nagrado da ?ejk, pape? al pa sosedov Tone.

Kar se pa ti?e to?no tega primera je problemati?na zadeva ?e iz enega vidika. Arabci so dali nagrado celotnemu spremstvu in ta doti?ni policist si je denar lakomno prilastil samo zase in ga ni razdelil med sodelavce. In ne bi se ?udil, da ga je zato?il eden od njegovih takratnih sodelavcev iz spremstva, ki je dobil "samo" uro :closedeyes:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

boss: sj v dost primerih bi si zasluzli ker itak raj dam policaju kot da filam drzavo ki kazni se vedno pise na mestih ki so profitabilna in ne na mestih ki so dejansko kriticna. :)

Te razumem ampak malo razmisli, kaj se lahko v takih primerih zgodi. Ima? prometno nesre?o in policaj, ki pride na kraj dogodka napi?e poro?ilo v prid tistemu, ki mu ve? stisne v ?ep neglede na dejansko krivdo. Upam, da si ne ?eli? imet takega balkana oziroma anarhije tipa kdor ve? pla?a zmaga.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bdw-?e ne sprejme? od ?ejka darila je to huda ?aljitev za njih. ;)

Seveda je ampak zato pa obstaja postopek, da se tako darilo prijavi pri ustrezni slu?bi in izro?i v dr?avni prora?un. Vem, da me zdejle vsi gledate kot beb?ka ampak tako pa? je in vsako prejemanje denarja s strani uradnih oseb se smatra kot korupcija in to teli policisti prav dobro vedo - so ?li pa? v riziko in so jih dobili.

Policist pa? ni natakar (?eprav se nekateri tako obna?ajo) in ne sme sprejemati napitnin. Zakaj je tako? Zato, ker ?e to ne bi bilo prepovedano bi lahko vsak od nas, ko nas policaj ustavi zaradi recimo prehitre vo?nje in ho?e napisati kazen za 300?+pike, lepo stisnil policaju stotko v roko in bi bila stvar re?ena.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo smo pa res ?li u tri....?e je to res najve?ji problem pri nas,potem smo na konju.

Ne Alex to ni najve?ji problem je pa v vsakem primeru kr?itev zakona in pravilnikov. ?e posebej je to "zoprno" ker gre za policiste, ki bi nekako morali biti vzor po?tenosti.

Je pa na?a slovenska splo?na te?ava v tem, da ko nekdo naredi neko ne?ednost manj?ega tipa in ga dobijo le ta potem kri?i ja kaj mene lovite, ?e pa je sosed naredu vsaj 2x ve?jo svinjarijo pa se ne spravte nanj. Se pravi po tej logiki je vse male svinjarije potrebno pustiti na miru dokler se ne zrihta vseh tavelikih. :blink:

Upam, da se vsi strinjamo, da pa? tako ne gre, ker ?e bi bilo to res potem bi se lahko vsi vozili ene 20-30kmh prehitro skozi naselje in ?e bi nas dobili bi tulili, da nas naj pustijo primeru, ker nekateri se pa vozijo 40kmh prehitro pa naj najprej njih polovijo in ?ele potem nas. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.