Skoči na vsebino
Mehankarska tematka
Napisano

Lep popoldanski pozdrav!

Sem se odlo?u, da moram mal pohvalt mojga mehanika - Simona iz Senice pr Medvodah! :bravo:

Dec je res po?ten, poskusi zadevo u?timat po najni?ji mo?ni ceni, pa da je hkrati kvalitetno narejeno - tak?nih se mi zdi je zelo malo mojstrov! <_<

Npr. danes sem mu odpeljal Laguno, da mi njegov kolega (elektri?ar) po?tima centralni comp, ker mam dovolj Renojskih lu?k in varnostnih programov ter vseh zraven pripadajo?ih bedarij, ki jih zastopjo verjetno samo Francozi in ob katerih se moramo ostali Zemljani - naredit Francoze! :P

Skratka, dal mi je v uporabo svojega Klijota (prej?nji? pa Laguno karavan), dokler se moja makina ne po?tima! :danzoman:

Nasploh vedno, ko mi kaj rihta avto, svojega tam pustim, on pa mi da nadomestnega, kar se mi do zdej ?e pri nobenem mehankarju (nepoobla??encu govorim seveda), ni zgodilo.

Meniva se tudi za opti?no nastavitev podvozja, mi bo tudi naredil uslugo ter ga on peljal, pla?al bom pa samo 30 EUR, kar pomeni, da zanesljivo ne namerava slu?it na meni! :vesel:

Najbolj se pa sicer zastopi na Renoje in pa Mazdojce, tko da vam priporo?am, da ga kej pokli?ete, v primeru te?av. Je pa sicer nekaterim Forumovcevm ?e kar dobro poznan, npr. Javarje je kolega z njim!

No povedal sem svoje mnenje, naj pozitivni glas se?e v deveto vas. ?e pa kdo rabi telefonsko, jo lahko po?ljem po Zasebnem Sporo?ilu!

NAJ ?IVIJO PO?TENI MEHANKARJI, KI OBVLADAJO SVOJ BIZNIS TER HKRATI NIMAJO ZLATARSKIH CEN! :jupiii:

Pa lep dan ?e naprej!

B.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dostava olja - Dragar (OMV)
Napisano

Lepo da se strinjate, jaz tudi mislim, da ?e vedno velja geslo; KUPEC JE KRALJ! :P

P.S. - kdor pa se boji zasne?ene ceste, pa bolje da na cesto niti ne krene, kaj ?ele da fura cisterno povhno goriva, matrvola! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Suicidal
Napisano

?estitke dec, fajn praznuj, zdele mate sami Dejani RD-je u zadnjih dneh (tle po forumu sode?)! j :danzoman: :mi pijemoo: :rozico::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dostava olja - Dragar (OMV)
Napisano

Pozdravljeni Mazda?i!

Bom kar tlele napisal, da se veste izogniti, temu dostavlja?u Kurilca! Vozi na relacijah (morda tudi ?ir?e); Kamnik, Komenda, Vodice, Dom?ale, ...

Se pravi zmanjkalo mi je Kurilca, pa se zmenim, za sredo (15.12) in sem imel tole mojo cesto v nekolko slab?em stanju (problemati?en je samo en klan?ek, kjer zna bit kar rahlo pomrznjeno), no in - itak zamudi ve? kot uro od dogovorjenga termina.

Potem se kon?no pripeljeta dva ?mrkavca (dokler je vozu fotr, je blo precej bolje), pa poskusta, totalka brez zaleta (v breg seveda), je mislu da bo u pomrznjen sneg ?tartal iz mesta, kar jasno ni zneslo, no dobro pravi da ne gre in da naj do jutri ?imbolj cesto po?timam, pa da ju3 razturimo zadevo in dolimo 2500 litrov.

Drugi dan, jaz seveda organiziram temeljnito posipanje tele cestice, grem v kmetijsko zadrugo po vre?e soli za posipanje, posujem k zme?an, ?e mal s krampom poledeni sneg razkopljem, skratka naredim kar smo se dogovorili in prakti?no ?e ve?, kar cesta je bila res milina glede na prej?nji dan. :danzoman:

?el sem tega dne ?e urco prej iz slu?be, da sem ?im ve? dnevne svetlobe ?e ulovil. No pa kli?em tega Dragarja kdaj danes dostavi, nakar mi lepo flegmati?no odgovori: "dons ne bo znesl, mamo ?e tok fur za nardit, se sli?mo!" :angry2:

Jz samo gledam, sem mu ponovil kaj smo se v?eri zmenil in kaj sem sam uspel postoriti v zvezi z na?mu dogovorom, on pa ni niti tolk, da bi dostavu zadevo (aja bazo ima v sosednji vasi, max. 3 km stran).

Potem pa sem mu povedal, da mi ni do zajebancije, da ne rabi vozit naslednji dan (petek), niti naslednjo jesen niti kadarkoli ve?, da odpovedujem naro?ilo, ker so total neresni. <_<

Nasre?o sem ?e v ?tartu sumil neko ?trikanje z njihove strani in isto?asno naro?il ?e pri Petrolu (080 22 66), se dogovoril za petek popoldne (to je bilo v ?etrtek), obenem pa sem se zmenil, da?e mi tale Dragar v ?ertrek dostavi, da jih obvestim takoj ko bom imel dostavljeno, da stornirajo naro?ilo! :harhar:

Potem pa v petek - Petrolovc (prevoznik je iz Komende, tak fajn dec, prjazn itd.), za ?alo zmogel tale klanec, brez te?av.

Od takrat naprej - Dragar dostava, NIKOLI VE?! :vesel:

Sicer pa me pri njih moti ?e odnos, ko ga pokli?e?: "Ja povej, kva rab??" (pa nism ti jz neka ovca, da jo kli?e? s pi??alko, jebote pastir brezveznja?ki)!!! :hudicek:

Tok o tem, sem reku, da moram prov povedat folku, kak?ne manire so tle doma in da se nekega dogovora ?AL ne spo?tuje, meni je ?la pa zadeva precej za nohte, saj z nekimi mini elektri?nimi radiator?ki, hi?e lih ne more? ogrevat, zunaj pa ?iva Ledenica! :blush:

Pa lepo nedeljsko popoldne ?e naprej!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.