Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jih zbiras? Ali rihtas za prodajo :) Jest bi mel kej takega :bravo:

Kupil za đabe v stanju, ki ga ne privo??im nobenemu vozilu, slekel do gat popeskal in zrihtal vse na novo - 1 leto na eni porabil. NE PRODAM!

Za rde?o sem na pumpi prej?nji mesec dobil ponudbo 4.000?

Ni cene...

Pri ogaslu se je izgleda malo zmotil... Pise, da je kot nova... pri ohranjenosti pa je oznaceno "Karambolirano" :)

50 ccm se mi zdi mal svoh ... :) ... pa tudi cena ni kaj dosti prijazna do moje denarnice :) (vsaj trenutno je bolj su?a - je bilo treba placat asfaltiranje dovoza in dvorisca, pa dopust,... ) ...

Sej "bi mel"...samo verjetno "ne bom" imel :)

Tole je PK50 z elektronskim startom, ki ima ze 3 prestave ce se ne motim - leti cca 70 na uro...:)

?eprav ne pi?e je tole cca 1985 letnik?

Pa vespa brez kurbla ni vespa..:)

Je pa to ena prvih z akomulatorjem

Takle smo imeli, lahko re?em, da sta obe Vespi popolnoma custom made:

http://www.moj-album.com/vstopnica/wj_gjqfeiv/

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo danes:

Na ljubljanski obvoznici sta tr?ila voznik osebnega avtomobila ter voznik tovornjaka iz Romunije. Po?kodovan ni bil nih?e, pri?lo pa je do dalj?ih zastojev prometa.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele popoldne sem mojim old puncam zamenjal bremze in olje... :danzoman:

Ne mores verjeti kako je tehnologija prve 1970 in druge 1989 popolnoma enaka na zavorah, prenosu, menjalniku in to vse do leta 1993. Vse dela se danes brezhibno.

Prej?nji teden sta ?li obe ?ez tehni?nega b.p., samo je pa bila o?itna razlika na bremzah.

Ko pa so presedlali na neke nove avtomatske Vespe se je pa zataknilo

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ne bom zdele sam popizdu - pr moji dragi so ugotovil (v fazi nose?nosti), da ima pozitivno toksoplazmozo, kar kdor se za silo spozna na medicino, ve da pomen ?ivo pizdarijo - matr ?iv?n sm k svina!!! :(

Vso sre?o! A mate ma?ke doma (al pa solato z vrta kjer hodijo ma?ke)??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam to je TS... se prav DVDripa ?e ni. N?, bo treba po?akat al pa v kino it ;)

Odvisno kok zahteven ?lovek si.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Labi, isto?asno naj se pa kokr tok normalno VZDR?UJE obstoje?e lokalne ceste, ki so PODRTIJAAAA (matr ratam ?iv?n, ko pomislm kak u?itek je s spu??enim in str?anim avtom, s ?portnim podvozjem pa 215/40/17 se vozit po teh razvalinah - jebemjimtetkuutripizde)!

P.S. - Cesta iz smeri Vrhnke prke Logatcu je tut bo?anska, tm ?ez tisti drevored, ko te pregunca in prefuka ko manijaka! :P

NA koncu Logatca pred drevoredom je na desni strani proti LJ zareza z robom, ki ?e je ne pozna? potegne motor direktno v drevo....

od tebe ostane le 'neprilagojena hitrost'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a je to to:

magnet:?xt=urn:btih:2FCFNM6UG5BUAUELMFT4QEQGUYXEVIKW&tr=http://open.tracker.thepiratebay.org/announce

drugac pa mininova:

Transformers.Revenge.Of.The.Fallen.TS.XviD-FLAWL3SS

2,33GB

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mogo?e kak torrent link :P

lahko tudi na ZS

moze jutr mam v pisani

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jackson, Farah Fawcet, Sanader.....kam gre ta svet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sej ?e niso v DVD kvaliteti za DL-jat :ne vem:

skorajda DVD - seka....racunaj da so v ameriki ze en mesec zunaj (XVID zelooooo kakovosten)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno ga je medo Ro?nik namo?il preden so ga pokon?ali...

Javnost je z zanimanjem spremljala primer medveda Ro?nika, ki je po uspe?nem odlovu najverjetneje kon?al pod streli krivolovcev. Se je na Golovcu pojavil nov medved?

MMC je izvedel, da naj bi prebivalci obmo?ja v bli?ini Golovca pod observatorijem na Golovcu v zadnjem ?asu ve?krat opazili medvedko z dvema mladi?ema. Ker je Golovec tako kot Ro?nik rekreacijsko in sprehajalno obmo?je Ljubljan?anov, smo informacijo preverili na Zavodu za gozdove.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zloudal Transformers 2 - Revenge of the fallen...zve?er bo sosed do?ivel potres.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dvomim da bi sploh prisel do labilanda, ker bi ze tam nekje pri novem mestu obstal na cesti (zaradi lepe ceste :) )

Sej tam so ga nasli, al se je pa samo kak Brajdi? pripeljal domov na ?lep

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

mam... pa ?e spekel bom rade volje... !

po novem mmam ?e streho, da lahko pod njo sedimo ;)

mojo cifro pa mate

Moras Bossa prej vprasat, koliko lahko pojemo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj po 10. zve?er smo s klopkotom videli ferrarija na avtoprikolici, ki jo je vlekel kombi, to je bilo na biv?i cestninski pri kr?kem.

Pomoje je crknu. :danzoman:

Mogo?e se iz LabiLanda vra?a lastniku...:)

Zelo verjetno pa je da je tankal na Petrolu in gre na pucanje... :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Ta ?etrti osebek je pa lahko uklopko, da bo videl kako je sedeti v dvignjenem avtu...(bos lahko semafor videl)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

ola... mehi?ke nadaljevanke... spet bo ?rtje kokic :)

Objavljena slika

Lahko se pa do prekmulandijo peljemo....mas rostilj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

?ate?ke... sej ni panike, je sam dobrih 100km od Lj tako da ni problema... lohk pa tud prestavmo na teden po 13.7, ko sem ?e nazaj

Done...

P.S. to je samo 1,5km od lokacije kjer se danes sucker pusti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Fotrov chincuecento leti po GPSu 107km/h :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Sem sicer na dopustu ampak, da ne izpadam cvikator, se bom pripeljal v Lj, ko se zmenmo za termin testa.

Ne ne glej, ko se vrne? sporo?i, to spet ni ?ivljenskega pomena. Po moje je kar pametno da si gre? nabrati mo?i, ter temeljito razmisliti o postopku voznje....kot smuka?i pred startom .. :bravo:

p.s. kam pa gres ce ni skrivnost?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

najde? najde?... :bravo: sicer je zdele poletni ?as pa bo mal problemov s turisti ampak, ?e se gre nekje sred tedna po 17-18 uri mislim, da bi ?lo.

?e mi ne rata pa pa? jaz ?astim pizzo... simpl a ne :bravo:

OK... naj bo meja 11 ampak si pa hitro zni?al iz tvojih 12 l/100km... pa ne da si se ustra?u :jezicek::hohoho:

Sam si rekel 10,5 sem ti dal lufta...:)

Vazn da dan mine....no torej enkrat drug teden - ga v nedeljo pripeljem na srecanje in dore?emo, tam lahko tudi stestiras....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni fora, da za avto, ki jih kradejo po teko?em traku (VW, Audi) pla?a? isto kot recimo za Mazde, katere skoraj ni primerov kraj. Da za avtomobile, ki so zna?ilni za agresivne voznike (Audi, BMW, Honda :P ) in povzro?ajo ve? nesre? pla?a? enako kot za avte, ki jih kupujejo umirjeni vozniki.

V Sloveniji, oz. Adriatiku po tem takem ne bi bilo primerne vi?ine za VW zavarovanje...saj gredo '0 4je na dan..

P.S. Teorija zarote tudi pravi, da ima VW svojo kriminalno druzbo, saj s krajami dobro prodaja nove avte, krite iz zavarovalnine.... :huh: kaj pa ce je vse res?

mi2 sva druga?e pora?unala. :jezicek:

Pol pa napi? da si dal ti...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja je dala za full kasko + vse ostalo 500 ?, pa je tud mladi voznik. ?zmeden?

Si preprican da je dala samo 500?.... sramezljiv

Drugace pa smo mi ena mala oaza, nizozemec v campu je skoraj kap dozivel, ko sem mu rekel da je moja CX-7 bila 29.000?, njegova bela 4 parcele naprej na Nizozemskem je bila 52.000?!!!!

Avta sta samo v barvi razlicna.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.