Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Symon ma? prav - tole je zakuhala ?ist fou?ija in sicer fou?ija pri kolegih policistih, ki daril niso prejeli. Verjetno so se obdarovanci malo pohvalili pred kolegi pa je blo to dovolj za to?arjenje.

?e bi bili vsi lepo tiho in vsak popokal svoje darilo bi bilo vse OK. Zdaj je pa pri?lo na plano in je pa? po zakonodaji potrebno primer re?evati pa al se nam zdi neumno al pa ne.

Jebat ga, ?e v Slo nimamo zunanjega sovra?nika se bomo pobili pa po?rli med seboj. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

oboje (hladilno teko?ino, ki ?iba ?ez in za oboje)

Sej ?e se ne motim druga? sploh ne more bit. Ker teko?ina, ki te?e ?ez radiator?ek od "pe?ke" za v kabino te?e skozi ves hladilni sistem motorja. In ?e ogreje? hladilni sistem ogreje? tudi motor.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dva dni nazaj mi je kazala temperatura zjutraj ob 6h +1C... Webasto ni rekel ni?... :zvizga:

Tvoj Webasto je aftermarkt in je vgrajen naknadno tako, da po moje ni nastavljen na dogrevanje (itak ma? zdej bencinski motor, ki se hitreje ogreje) ampak ga za?tarta? izklju?no z daljincem al pa na tajmer. Sicer ti bo pa Jures ve? povedal ali pa Ajvar, ki sta to montirala.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e rabi? generator imam jaz pri bratrancu 150kWga...:) smo hi?o delal z njim.....

ne pretiravat no :bravo:

7.0 sec do 100. <_< slab shift. tracktion jebe, v prvi kr noce zagrabit.. ce ga spustim iz ca 5000rpm je stevc v 0.5sec na 50km/h.

najprej s kak?nim GPS-jem preveri kolk ka?e ?tevec, ko ka?e GPS 100km/h. Kakor je pri Mazdah v navadi je pri 100km/h po ?tevcu v resnici "le" nekje med 93-95km/h. Se pravi, da verjetno si tam nekje na 8s do 100kmh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Mogo?e me bo po?as celo popustila jeza, ki jo nekak ?utim do E.Lorbka in Udriha! Fantje so namre? fantasti?ni, kdo bi pr?akoval kej tacga od Brezca, kar je pokazu u?eri! :D

Mi je pa iz ekipe nejbol v?e? Jale, ki prakti?no nikoli ne razo?ara, hkrati pa se ne ?opiri in ni otro?je zaletav! :rispekt::ouje:

Mene je pa v?eri presenetil Sani Be?irović saj je za spremembo igral na krilu in poskakal neverjetnih 9 skokov. Odli?na nesebi?na igra, kar od njega nisem pri?akoval, da sploh zmore in zna tako igrati - vsa ?ast.

Ostalih pa sploh ne bom omenjal, ker so se trudili vsak po svojih mo?eh in da dihajo kot ekipa - navkljub nekaj za?etni?kih napakah jim ni padlo dol ali pa da bi se videla kaka jeza do soigralca, ki je zajebal. Kljub temu, da so Brazilci pri?li zraven se igra ni razpadla, kar je bil primer prej?njih prvenstev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

A mben ne gleda ko?arke al kva? :harhar:

?estitke fantom za u?eri?no (nepri?akovano) zmago nad realno mo?nej?im tekmecem! :danzoman::bravo:

V?eraj je bilo odli?no. Kljub padcu v zadnji ?etrtini so vseeno zmogli toliko, da so se lepo izvlekli, kar je odlika velikih ekip. Po?asi razmi?ljam, da je ta ekipa pa morebiti res zrela za kaj ve?. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja baje je dostikrat tako, da je od lopute odvisno kako se motor obna?a. Ker te lopute so tudi zato, da iz avspuha ven letijo ro?ice. In zaradi tega ga ti lahko pohodi? kot norca pa bo on pospe?eval kot se njemu zdi, da je dobro za ro?ice in delfine. ?e bi pa pospe?eval na polno bi pa zaradi tebe 5 pingvinov ostalo brez svoje ledene plo??e. :(

ma kurac... jebe? pingvine :hudicek: pol pa naj ne reklamirajo, kot da je 155KM (konjskih mo?i) pa nej raje napi?ejo, da so to pingvinje sile. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A je mo?no, da je za to kriva loputa plina? ?e je preko elektronike je v?asih zadeva ?isto neodzivna, odvisno od avta...

A misli?, da je to feature al je napaka? :ne vem:

Ker isti filing sem imel tud pri prej?njem 2.0 motorju v pre FL verziji nove ?estke. Filing je kot, da bi hotel celo dnevno sobo premaknit, nobene iskrivosti, ?ivljenja. Mazda 2 se mi je zdela bolj odzivna.

Bom ?el mal teste pogledat, kaj pravijo testerji. <_<

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ni ?udno, da ?e nih?e ni priporo?il zimskih pnevmatik, saj pod 7C letna slabo prime :bravo::hohoho:

ne jih spodbujat, ker sam ?e ?akam, da se bo za?elo nabijanje, kako bomo vsi s ceste zleteli, ker letne ni? ne primejo pod to temperaturo :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imel sem priliko sprobat novo Mazdo 6 z novim 2.0i bencinarjem (155KM).

kaj naj re?em? Z eno besedo RAZO?ARANJE.

Motor je anemi?en ne bistveno bolj?i od prej?njega 2.0 :( Res ne vem kam Mazdi uspe skriti te deklarirane konje.

Malo u?itkov je ?ele, ko res zavrti? skoraj do rde?ega polja samo hudi?a kdo pa se ?eli takole vozit ves ?as, da o porabi raje sploh ne razmi?ljam.

A je ?e kdo drug to sprobal, da vidim, ?e sem mogo?e ratal preve? zahteven :ne vem:

Prosim, da tale post ne bo bil vzrok za ponovno prepucavanje bencin vs. diesel - je le razmi?ljanje o konkretnem modelu avtomobila s konkretnim motorjem. Hvala.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Mrbit je pa bolj?, da ne zmagamo proti Brazilcem, da ne bi greben?ki preve? zrastli na?im in da ne bi kar naenkrat dobili vloge favorita, kar je za na?e pogubno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.