Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Popoldne grem v ljubljano gledat neke lu?ke al kaj, full sem zadovoln, ker bom z fu?em zamudu za 1 dan. :danzoman:

Jebe? lu?ke (z velko in malo za?etnco, hehe), ?im ve? kuhanga vina popit in pa kej Tamedenga! :P:danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, na?alost niti s 40 m njegove cevi, ki smo jo zvlekl od cisterne prot bivali??u, smo bli ?e zmer nekih 15 m prekratki! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans kupm 2 ?aklja, pa jih stresem, pa ?e s krampom se lohk lotim ledu (z besom bo hitro preteklost ta led)! :P

Ko sem klical de?urno cestno slu?bo, so mi rekli, da bojo samo s peskom posuli, da kao makadam se ne soli, pa zdej ne vem al je to res al ne dr?i, skratka jz se bom zadeve lotu konkretno! :P:angry2:

Mate ?e kak drug predlog, kaj uporabit, da spravim pol cisterno do hi?e! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nobena ketna ne pomaga, prej?njo je 500Nm in 380hp raztegnilo za pol ?lena in je zdaj nova notri. Aja govora je o ketni za odmi?ne. :P

Sm se ?e ustra?u da je hotu z valarjev pobegnit, po svoje kot kak bikoborski bikec! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prov sovra?m srede, zmer kaka ?tala lih na ta dan; jasno un Cisternar ni uspel po rahlo pomrznjenem terenu gor, tko da nismo dolil olja, naslednji poskus ju3, nekak mi ne vliva preve? optimizma, proklete cestne slu?be, ki ne vzdr?ujejo nekega normalnega stanja! :angry2:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.