Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Danes je o?itno en izmed 'onih dni'...policaj me ustavi v Medvodah, ?eprav ga je ?L pregovarjal da nisva ?la prehitro, pa da mava lu?ke pri?gane in da je pripet me je nateral po nove tablce, res da so ble stare zlizane, ampak ?e res drugega ni na?el se mu ni glih to treba jebat s tem....

Objavljena slika

Objavljena slika

No zdaj imam gorenjski Safety Car....za nepotrebnih 35?!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No ja ... va?n da majo dohtarji najvi?je pla?e z naskokom v javni upravi... tako se dela :bravo:

A omenim vozni park pred kliniko? Po moje 30.000? povprecno na avto....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Ho?e? no?? to?a prihaja, na ?tajerskem ?e seka

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

da se pohvalim.. pa? zadnja dva testa sm na gim. zajebal in mi je rekla ?e zdej pi?em ena da mam popravnega.. pa da dvomi da bo glede na moj odnos pri matki kaj ve? ko ena.. jz pa pisal 89% :D 1% do petke :bravo::harhar:

A bo pol ati mazdo kupu?

:dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi2 sva nazaj.....lahko recem samo vesela sva da sva OBA ziva....na?e zdravstvo je v pizdi....

1. Iskanje parkinga, zaradi ure parkirava blizu za 1.5?/uro (naj bi bila pa

tu 3 dni...)

1.Sprejem ob 09:00 bodite tocni

2. Ob 09:00: pediatrinja pride ob 11:00 lahko gresta se kam

3. Ponovno iskanje parkinga, po 50 min se nasmehne sreca pri novi

pediatricni, 10 min stran pes

4. Prideva nazaj ob 10:50

5. Ob 11:30 a vi ste za sprejem?

6. Ob 12:00 greva v sobo kjer je ze 5 pacientov, ZL pozivi sobo takoj...

7. Veste gospod v pizamo ga ni treba obleci, ker ni prostora boste ponoci

sli domov spat

8. Ob 13 koncno pride pediatrinja, ki pravi da bo najprej prebrala izvide,

pokazala slkike z jesenic strokovnjakom, potem pa bodo rekli kaj bo

potrebno.

9. Ce bo potrebna magnetna resonanca (tisto za kar naj bi mi2 prisla), bodo

rezervirali anastezista (dopusti) in obvestili za datum.

10. 14:00 odhod domov...

11. Jutri ob 07:30 morava biti nazaj na viziti da pogledajo vsi dohtarji,

potem pa obvestijo kdaj bi bila resonanca...

Toliko o 3 dnevni hospitalizaciji..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evo sedaj pa mene ne bo kar nekaj dni... :angry:

mejte se

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V kak?nem avtu smo bolj varni?
Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=EvA78VOZkpc

Tu je stebricek nad voznikom se popolnoma cel - kar lahko tudi pomeni da je pretrd in da voznik prevzema energijo

Pa poglejmo se avto, ki je delan SAMO za ameriski trg...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A je v soboto in v?eraj kdo gledal 24 urno dirko v Le manu ?

Js sem ji in nisem mogu verjet da par dirkalnikov vozi z mazdinimi motorji. :danzoman:

Povrh vsega pa ?e slabi niso bli ne v skupnem in ne v svojem razredu. :danzoman:

njet...jest sm samo motogp, ostalo pa bil v naravi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od srede do v?eraj sem bil na Slovensko (SK), kar niti ni tako pomembno. Pomembno je, da ima tam moj prijatelj Mazdo 6 1.8, letnik 2002. Kupil jo je od nekega podjetja pred ?tirimi leti s 150.000 prevo?enimi km. Malo smo se vozili po SK. Avto ima sedaj skoraj 300.000 km. Ni nobenih znakov, da ima toliko KM na grbi. Povpre?no mu rabi 7,2 - 7,4 l/100km, razen ko jo dobi negov sin v roke, takrat poraba "sko?i" na 9,5 l/100 km. Razen rednega vzdr?evanja nobenih izrednih posegov. Podvozje in motor delujejo kot, da ima veliko manj prevo?enih. Skratka vozilo je v odli?ni kondiciji glede na prevo?ene km. Motor ne rabi olja. Od 150.000 naprej je bil dele?en Bondovih uslug, kar mu o?itno godi.

Torej lahko re?em, da je Bond "zakon". :ouje::ouje::vesel:

Jaz sem Jamesa dal sedaj v Xedosko...prvo kar sem opazil so bili obrati na 1300...:) Ocitno res pomaga, sem moral dati nazaj na 700....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma jamram, ker jutr pa res ne bi sel...

Nej ti mama opravi?ilo napi?e....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pridem z morja prizgem racunalnik in kaj ugotovim, da moram it jutr v pristino in skopje.... :danzoman:

A jamras al...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

MotoGP - kaka dirka, svaka ?ast doktorju, sezul ga je v ZADNJEM ovinku 300m pred ciljem!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Znamka ni kriva, kriv je voznik, seveda pa zadnje case opazamo, da crni nemci odrazajo karakter voznika.

"Ob 8.22 smo bili obve??eni o hudi prometni nesre?i na primorski avtocesti, v kateri sta bila udele?ena dva avtomobila znamke BMW. Za posledicami po?kodb je na kraju nesre?e ugasnilo ?ivljenje enega voznika, 21-letnega doma?ina iz Dekanov. Voznik drugega vozila, ?e ne 22-letni fant iz Bo?amarina, se je la?je telesno po?kodoval,Nesre?a se je zgodila med prehitevanjem. Zaradi neprimerne hitrosti je v levem ovinku prehitevano vozilo, ki je vozilo po voznem pasu, za?elo zana?ati in ga je bo?no zasukalo pred vozilo pokojnega, ki je vozil po prehitevalnem pasu. Po tr?enju je obe vozili ?e ve? deset metrov premetavalo po avtocesti in odbojni ograji, so ?e pojasnili koprski policisti.

Fanta, ki je utrpel la?je telesne po?kodbe, so re?evalci odpeljali v izolsko bolni?nico, 21-letnika pa so gasilci GB Koper morali izrezati iz vozila. Gasilci so tudi po?arno in tehni?no zavarovali kraj dogodka, zaradi ?esar je bila cesta zaprta kar precej ?asa. Zdaj so posledice nesre?e ?e odstranjene.

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma vmes se bosta pa ?e malo mimo prpelala, sej sta takoj za voglom.

Ce naja spustijo ja, ne vem kak je rezim, oblubt ne morva, ce pa se da pa sigurn.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No in zgodilo se je, jures ne more na japmeet.

V petek priletim iz Prage, se vsedem v Xedosko in letim na morje, se isti dan se vrnem z malim, ker sva v soboto hospitalizirana na ortopedski na zaloski v Lj.

V nedeljo mora biti tam, ker mora biti tesc za magnetno resonanco v ponedeljek (narkoza). Upam na kar se da pozitivno diagnozo.

takle mamo oz. cest la vie....

Se vidimo ob drugi priloznosti, oziroma mogo?e kaj preko blackberryja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Valda nima sprednjega pogona?

No al pa je kak ?eh ki je predelal avto in vanj vgradil ?e en motor...... ker pa ni sinhroniziral menjalnika... mu zdej zadeva vle?e na sprednje gume.... :ne vem:

Miate so se vedno imele RWD...tam kjer so jo upasali...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Spredi zadi??? Kaj te to ma pogon 4×4 al ka? Porka strela.....:hohoho:

Blizu si....samo na pol daj....in na pravo stran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No pa, da vidimo kdo bo dojel v ?em je problem tukaj. marko, Yavarye in Tich, vi pa tiho. :P

Objavljena slika

Pa ?e ena uspe?na prito?ba nekega Nissanovca. :P

Objavljena slika

Da ne izdam prevec....kot sta Murat in Jose rekla...everybody....XXXXX - XXXXX

:bravo:

Rad bi samo videl tale test......v zivo....kreteni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lej ponavad imajo ?enske po dva, sej ve? v paru. :D

100 ?ensk = 200 jo?k.

to ze, ampak 100 sodelavk pa en joza????

:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

popravek, reko je 200 (skor) :bravo::bravo:

Sicer ne vem kje mu iz 100 osebkov 200 josk, razen ce ne dela v Emporiumu..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko izdajalc
Napisano

Na svetovnih spletih so se nasle prve vohunske fotografije, dolgo ga je skrival, a ni mogel ubezati....

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NINJA
Napisano

Zakaj mi ?estita?? Jest se pa tko grozn po?utim... :(

Zenske so najboljse pri 30-ih!!

:rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.