Danes je o?itno en izmed 'onih dni'...policaj me ustavi v Medvodah, ?eprav ga je ?L pregovarjal da nisva ?la prehitro, pa da mava lu?ke pri?gane in da je pripet me je nateral po nove tablce, res da so ble stare zlizane, ampak ?e res drugega ni na?el se mu ni glih to treba jebat s tem....
No zdaj imam gorenjski Safety Car....za nepotrebnih 35?!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
da se pohvalim.. pa? zadnja dva testa sm na gim. zajebal in mi je rekla ?e zdej pi?em ena da mam popravnega.. pa da dvomi da bo glede na moj odnos pri matki kaj ve? ko ena.. jz pa pisal 89% 1% do petke
A bo pol ati mazdo kupu?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Od srede do v?eraj sem bil na Slovensko (SK), kar niti ni tako pomembno. Pomembno je, da ima tam moj prijatelj Mazdo 6 1.8, letnik 2002. Kupil jo je od nekega podjetja pred ?tirimi leti s 150.000 prevo?enimi km. Malo smo se vozili po SK. Avto ima sedaj skoraj 300.000 km. Ni nobenih znakov, da ima toliko KM na grbi. Povpre?no mu rabi 7,2 - 7,4 l/100km, razen ko jo dobi negov sin v roke, takrat poraba "sko?i" na 9,5 l/100 km. Razen rednega vzdr?evanja nobenih izrednih posegov. Podvozje in motor delujejo kot, da ima veliko manj prevo?enih. Skratka vozilo je v odli?ni kondiciji glede na prevo?ene km. Motor ne rabi olja. Od 150.000 naprej je bil dele?en Bondovih uslug, kar mu o?itno godi.
Torej lahko re?em, da je Bond "zakon".
Jaz sem Jamesa dal sedaj v Xedosko...prvo kar sem opazil so bili obrati na 1300... Ocitno res pomaga, sem moral dati nazaj na 700....
Znamka ni kriva, kriv je voznik, seveda pa zadnje case opazamo, da crni nemci odrazajo karakter voznika.
"Ob 8.22 smo bili obve??eni o hudi prometni nesre?i na primorski avtocesti, v kateri sta bila udele?ena dva avtomobila znamke BMW. Za posledicami po?kodb je na kraju nesre?e ugasnilo ?ivljenje enega voznika, 21-letnega doma?ina iz Dekanov. Voznik drugega vozila, ?e ne 22-letni fant iz Bo?amarina, se je la?je telesno po?kodoval,Nesre?a se je zgodila med prehitevanjem. Zaradi neprimerne hitrosti je v levem ovinku prehitevano vozilo, ki je vozilo po voznem pasu, za?elo zana?ati in ga je bo?no zasukalo pred vozilo pokojnega, ki je vozil po prehitevalnem pasu. Po tr?enju je obe vozili ?e ve? deset metrov premetavalo po avtocesti in odbojni ograji, so ?e pojasnili koprski policisti.
Fanta, ki je utrpel la?je telesne po?kodbe, so re?evalci odpeljali v izolsko bolni?nico, 21-letnika pa so gasilci GB Koper morali izrezati iz vozila. Gasilci so tudi po?arno in tehni?no zavarovali kraj dogodka, zaradi ?esar je bila cesta zaprta kar precej ?asa. Zdaj so posledice nesre?e ?e odstranjene.
V petek priletim iz Prage, se vsedem v Xedosko in letim na morje, se isti dan se vrnem z malim, ker sva v soboto hospitalizirana na ortopedski na zaloski v Lj.
V nedeljo mora biti tam, ker mora biti tesc za magnetno resonanco v ponedeljek (narkoza). Upam na kar se da pozitivno diagnozo.
takle mamo oz. cest la vie....
Se vidimo ob drugi priloznosti, oziroma mogo?e kaj preko blackberryja...
No al pa je kak ?eh ki je predelal avto in vanj vgradil ?e en motor...... ker pa ni sinhroniziral menjalnika... mu zdej zadeva vle?e na sprednje gume.... :ne vem:
Miate so se vedno imele RWD...tam kjer so jo upasali...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes je o?itno en izmed 'onih dni'...policaj me ustavi v Medvodah, ?eprav ga je ?L pregovarjal da nisva ?la prehitro, pa da mava lu?ke pri?gane in da je pripet me je nateral po nove tablce, res da so ble stare zlizane, ampak ?e res drugega ni na?el se mu ni glih to treba jebat s tem....
No zdaj imam gorenjski Safety Car....za nepotrebnih 35?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani