?ak, kako ni uporabnega dovoljenja za Sto?ice, ?e so dobili za?asnega za 9 mesecev. To je razlika ali odpre? brez uporabnega ali pa z za?asnim. Sej marsikatera AC vklju?no s ?entvi?kim predorom je pri odprtju dobila za?asno uporabno dovoljenje navkljub zazananim pomanjklivostim, ki niso ?ivljensko nevarne.
Aja, se pravi si za sistem po na?elu "zakon mo?nej?ega". In ti dela? na sodniji pa ti je o?itno pravo in pravni red ?panska vas?
Vsi podizvajalci so podpisali pogodbe v katerih je to?no dolo?eno kaj v primerih, ?e neka pogodbena stranka ne izpolni svojih dol?nosti. V vsaki pogodbi je dolo?eno, da se re?evanje nesoglasij re?uje na sodi??u. Nikjer ne pi?e, da re?ujemo z razkazovanjem sile, mo?i ali pa kaj podobnega.
Ker enkrat bo nekdo postavu kamion, drug ga bo pa rastrelu z armbrustom, ?e se bomo ?li tak?en na?in re?evanja sporov.
Da ne bo nesporazumov, ne odobravam nepla?evanja oziroma neizpolnjevanja obveznosti samo zato pa imamo sodi??a, da zadevo preko njih re?ujemo, ker vsako izvensodno obra?unavanje (pa ?etudi gre "samo" za motenje posesti in razkazovanje "mi?ic") je nevaren dogodek za splo?no varnost.
In zdaj, ?e smo res pravna dr?ava bi morala posredovati policija in odstraniti motilce posesti saj tam kjer so/bodo parkirani kamioni je to zasebno lastni?tvo.
Ne me narobe zastopit, res ne odobravam nespo?tovanja obveznosti (?eprav v tem primeru verjetno ne vemo vsega) ampak ?e manj pa odobravam, da nam pride v navado re?evanje sporov na tak na?in. Naslednji? bi se torej lahko zgodilo, ?e bom slu?ajno pri?el v spor s sosedom, da bi mi ta na dvori??e parkiral vso svojo kmetijsko mehanizacijo in zaprl dostop do moje hi?e.
Seveda s(m)o Slovenci tud svojga dnarja vredni - ampak procentualno na na?ih cesta glede na ?tevilo udele?encev je sranja s Slovenci manj kot pa z raznoraznimi vozniki (sploh kamionarji) z drugimi tablicami.
Kar se pa ti?e teh z malimi avtomobil?ki in kako mularijo not je pa to ?iva patetika. Po klancu navzgor pa? mlin?ek ne zmore in ga z normalno hitrostjo (tempomat 140km/h) prehiti?. Na kar te to?no ta po klancu navzdol prehiti nazaj in pri tem te obvezno pogleda in upa, da si ga videl kako "leti" s svojim skretom in kaki car je. Verjetno mu ni jasno, da je skrajno pateti?no beden in ?e ful nevaren povrhu saj te mal?ki niso narejeni, da bi bremzal pri 160-180km/h na polno.
Boss, tkole bom pra?u, a bo? zelo nesre?en, ?e grete v Monco, pa ga bo? u ?ivo gledu, pa heroj ne bo med prvih 10.nakonc uvr??en (magari domnevno takti?no, hehe)?
Glej ga model... ?e lani smo bli v Monci pa ?umija tud v boksih ni blo. Torej res ne vem, kaj ma veze obisk Monze z ogledom MS-ja pa neko kvazi tezo, da bom nesre?en. :ne vem:
Saj vem anti?umijevci hodite oziroma gledate dirke samo, da se naslajate kako bo MS spu?il in to posplo?ujete na vse ostale fane F1, ki pa? hodimo gledat dirke, da u?ivamo ob dobrem dirkanju in morebitnih uspehih tistih za katere navijamo. Ne vem jaz ?e nisem na?el navija?a MS-ja, ki bi u?ival v neuspehih drugih dirka?ev, kar je pa kontra kar pravilo.
Ma ne sam signalizacija tile tujci so precej fucked up. Sploh Italijani, ker pa kaj teli delajo na cestah je pa res dale? od zdravega razuma.
V soboto je recimo en tak njok o?itno zgre?il (stara navigacija al pa kej podobnega) in namesto, da bi nadaljeval proti ?entvi?kem predoru je zavil na obvoznico. Navkljub prazni cesti je seveda vozil po prehitevalnem pasu, ko je naenkrat spoznal svojo zmoto in sunkovito zabremzal brez razloga skoraj do ustavitve. ?e dobro, da sem predvideval, da bi se znalo zgoditi kaj takega in sem pravo?asno za?el zavirati. En za mano je to malo prepozno opazil in se je med zaviranjem za?el umikat na vozni pas, kjer pa je skoraj nabasal tega makaronarja, ki je ravno takrat zavil za 90 stopinj (obrnjen je bil na po?ez tako, da je kazal bok avta vsem ostalim normalno voze?im) proti uvozu (ni napaka res je zavil na uvoz)na AC. Nato je lepo nadaljeval po uvozu v nasprotno smer. Pri vseh teh manevrih je bil dele?en trobljenja od vseh ostalih voznikov, da je zgledalo kot koncert vuvuzel ampak, njok se ni dal motit med svojo samomorilsko misijo.
V tem tednu pa sem naletel ?e na italjana, ki je o?itno preve? igral igrice in je mislil, da tista ?rtkana ?rta, ki lo?uje prehitevalni pas od voznega, pomeni najbolj idealno linijo in se je mora dr?ati. Tako je vozil od Ljubljane, do cestninske na Logu, ko sem ga lahko prehitel, saj se je "idealna linija" kon?ala.
Nato sem nadaljeval proti primorski in na popolnoma praznem vrhni?kem klancu naletel na novega debila z I tablico, ki je fural po skrajnem levem pasu s hitrostjo 60-70km/h. Oba vozna pasova sta bila popolnoma prazna. Naletel sem na njega ravno v ovinku malo pred ?tampetovim mostom tako, da me je pri moji hitrosti 130km/h kar po?teno presenetil a je bilo vsaj ogromno prostora za obvozit oviro po desni strani brez nekekga silovitega zaviranja.
Da pa ne omenjam dveh nem?kih kretenov, ki sta me prehitela pri tem, da sem imel sam na ?tevcu 140km/h. To sicer ne bi bilo ni? nevadnega, ?e ne bi imela oba priklopljene bivalne prikolice.
aja, pa ?e en kretenoid z nem?ko tablico in do stropa nalo?enim avtom. In to dobesedno - vozil je sam a prost je imel le svoj sede?. Vse okoli je bilo nabito polno do sprednje ?ipe. Se pravi tudi pod razno ni imel pregleda na desno, kaj ?ele na desno in sredinsko ogledalo - kaj dela policija, da take kretene ne spravijo s cest?
Prav ?elim si, da bo avgust ?im hitreje mimo, da se ta idiotski folk spelje z na?ih cest, pa sam naj mi ?e en re?e, da smo v Slo najslab?i vozniki, ker ne vem kaj so pa pol raznorazni zgoraj omenjeni.
ni ne, sam strah ga je da bi se slu?ajno MS izkazal, ko bi imel konkuren?en avto... to je za anti?umijevce najve?ja bole?ina in trenutno lahko neizmerno u?ivajo, ker ga ni med bolj?imi
Bomberman je zajeban ?pil... ko sem neko? davno ?e delal na ra?. servisu je razneslo bomberman CD v CD enoti. Eksplozija je bila tolk mo?na da je odstrelilo vratca od cdroma, del?ki CD-ja pa so kot ?rapneli leteli vspovsod. S tem bombermanom se ni za zajebavat.*
* da ne bo kdo mislil, da se zajebavam... dogodek je popolnoma resni?en. CD enota je mela slabo uravnote?eno os in ko je pognalo cd na polno hitrost je za?el CD tolk vibrirat, da ga je dobesedno razneslo.
Najbolj so hudi komentarji pod ?lankom in to predvsem Honda?ev, ki so u?aljeni in jim ni jasno, da je ta KIA hitrej?a od njihovih Hond... Za crknt sme?no
Upam da fura honda
honda to zmore
hondapower
02.08.2010, 15:05
kia ki gre 240
ja itak
vzadi pa punto na sliki vi pa se enite bedarije..jes sm tega tipa ko se pelo 240 v tem trenutki prehital in se mi sploh ?e VTEC ni vklopo
haha care.. z kio it 240 km/h je svojevrsten dose?ek to je bl za u guinnessovo ne pa da ?e kazen dobi :D
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ak, kako ni uporabnega dovoljenja za Sto?ice, ?e so dobili za?asnega za 9 mesecev. To je razlika ali odpre? brez uporabnega ali pa z za?asnim. Sej marsikatera AC vklju?no s ?entvi?kim predorom je pri odprtju dobila za?asno uporabno dovoljenje navkljub zazananim pomanjklivostim, ki niso ?ivljensko nevarne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani