Skoči na vsebino
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Marsikateri s.p. nima toliko orodja,kot ga imam jaz😄...posebaj pa takega "kalibra".

Sem že pisal o tem...eni si kupijo traktor,drugi "becikel" iz karbona za 5K€+,tretji MX-5,četrti vse znosijo za šank...jaz pa za takšne stvari...pa je to,kar sem do sedaj objavil le "tavečje" in ostale "drobnarije" niti ne omenjam.

Pač "vsako tele ima svoje veselje"...in me bo prav "bolil ku..c",kaj bodo po moji smrti delali z tem...mislim,da je tistemu dedku tudi bilo čisto vseeno.😂

Aja...hiša ni nikoli "fertig"...lih kar rihtam kopalnico,pa imam skoz ene probleme,k bo na majhni kvadraturi zelo veliko "zbasanega",pa mora biti vse po "reglcih"...ma,bo že🙄-počas pa ziher...pa me še kuhinja čaka...prenova delavnice itd...nikoli se to ne konča.

Je pa en od vzrokov za nakupe takega orodja tudi moje nagnjenje k perfekcionizmu-ne maram polovičarstva,in kar naredim,je bolje kot pa če bi to naredil s.p....po eni strani je to prekletstvo,po drugi pa spet ena vrsta zadovoljstva...pač "novo orodje" je pri meni kot pri majhnem otroku,ko dobi novo žogo😊

Tisti prispevek sem tako na hitro zjutraj iz nočne...pa bo sedaj z linki itd.+ še nekaj slik.

WWW.FELO.COM

Der E-SMART, das erste kompakte SMARTE-Werkzeug für Elektriker.

V Bauhausu 39,95€

WWW.RUBART.DE

Schnellspannbohrfutter Futuro Plus, S1 M, 13mm, R+L extra kurz (636618000) von <span style='color: #339966;'>METABO</span>...

WWW.ORODJE-ZABJEK.SI

- posebna izvedba na voljo v omejenih količinah - odlične za prijemanje, držanje, stiskanje in upogibanje - ničelni tlak v čeljustni zasnovi...

Aha-so prec podražili-"božiček" je dal 86,9€

MAKITA 14-delni set natič. ključev Impact Black 1/2 dolgi E-16586 | Garniture vijačnih nastavkov

Tudi podražili -bil je 238,9€

METABO akumulatorski vijačnik za mavčne plošče TBS 18 LTX BL 5000 620063840 | Akumulatorski vijačniki

https://www.amazon.de/dp/B0BFQVYNDD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

Imam sicer že kabelski Kress 450TBS,a glede na to,da sem na Metabo CAS sistemu,in glede na to,da bom še veliko delal z suhomontažnimi ploščami-lih zame...aja-avtomatski nastavek za tračne vijake tudi še pride😊.

Zelo lepa primerjava Felo eSmart vs. kitajsko sranje

Še en nasvet za tiste ki hočejo res visokokvalitetne "šraufcigre"-Felo izdeluje izvijače za Bauhausovo znamko Wisent👍-so v isti  kvalitetnostni klasi kot Wera in Wiha-za denar najboljše,kar lahko kupiš.😉

IMG_20231230_185834.jpg

IMG_20231230_190034.jpg

IMG_20231230_185814.jpg

IMG_20231227_112748.jpg

IMG_20231220_131811.jpg

IMG_20231220_131842.jpg

IMG_20231220_131856.jpg

IMG_20231206_083939.jpg

Biti tvoj sosed je"neprecenljivo":ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

@Bini slikal sem tak, da se vrsta ne vidi.

Stali smo lepo kulturno in ne v takem živ-žavu kot pri tebi. Vrsta se je začela pri kužnem znamenju, ko sem to sliko naredil, je že 15m daljša.

Pa kje si to ti... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 10 urami je godlike napisal:

A ti nisi na vini gor zrastel? Groza 😆

Tudi tebi dobro jutro. Jaz končno pijem svoj najljubši kafe.

Vsako leto čakam, da se pojavi na trgu in hitro kupim celo kilo.

20231227_075813.jpg

Naj ti prija.....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

Slivka. Včerja peljem avto k nekemu lokalnemu mehaniku, ker me alternator zeza. Pa dec odpre havbo pa pravi.. "o tale ima pa še fordov motor". In ne nisem imel lopate v prtljažniku.

Je to vredi al slabo.... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

Dobro poglej vse detajle. Glede na to, da sem lastnik Forda, sem edini primeren za vlogo Božička - kajti imam spodobne čevlje in koš, v katerem prenašam darila. 

Zraven imam pa še luštno "pomočnico", ki je vse to organizirala:

IMG-20231221-WA0002.jpg

Ne boste verjeli, a ta "pomočnica" ima sodelavko, ki ima Mazdo 2. Tako da se ni za bati glede zanesljivosti. Otroci so svoje dobili in tudi Božiček je prišel domov...

Ja prav luštna je... 🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 10 minutami je Slivka napisal:

Krasen avto. Na papirju...

V dolžino ga je skoraj 5 metrov (15 cm manj), v širino skoraj 2 metra, 2,2 litrski turbo-dizel, sicer pretiranih 150kW, štirikolesni pogon, sedem sedežev,...

V realnosti so ga pa povsem zasrali...

Dizel motor mora imeti kompresijo 22:1. Dobro, tudi 20:1 še gre. Minimum je 18:1, čeprav tam že izgubi svoje dizelske lastnosti. Saj en navaden kitajski Taizhou Bison zmore kompresijo 20:1. Teli bizgeci so naredili pa dizla s kompresijo 15:1. Pa to je skoraj bencinar... Potem so pa nanj obesili osemstopenjski avtomatski menjalnik. Za dodatek: sedemsedežnega (pred enim letom, ko smo mi iskali) v Sloveniji ni mogoče dobiti...

Te zanima še kaj?

16:1 ima moj disel, ki gre na bencin.... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 5 urami je Tilen5 napisal:

Sam to jim podplat dopade po 1km 🤪 če so od forda

Za lučke gledat na armaturki so več kot odlične, bombastične so.... 😳🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

Dans teden bo pa že BOŽIČ 🎄🎁 😉

Drugače pa, vzdušje se stopnjuje le snega še ni in kot kaže ga tudi pod 1000m ne bo... :nevem:

IMG_20231217_193343.jpg

IMG_20231217_171433.jpg

IMG_20231217_172813.jpg

IMG_20231217_173300.jpg

17028807110881304375408576877797.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.