Skoči na vsebino
Podplati na čevljih ...
Napisano (urejeno)

Mimogrede omenim, za razpadel podplat Alpina ni kriva ampak dobavitelj Vibram@, ki izdeluje te podplate za odliman podplat pa je zagotovo kriva Alpina oziroma lim.... 🥴😂😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 33 minutami je Matick napisal:

Ampak, verjel ali ne, problem tukaj ni v meni, ampak v tem, da par let nazaj je bilo izbire še pa još, pa so enostavno nehal delat take avtomobile. Sej vem da je to zato ker so se manj prodajali kot SUVi, ampak takole vsa jajca dat v eno košaro (samo SUVe delat) jih bo enkrat drago koštal. 

Po pravici, do konc leta bom vidu kaj bom naredu. Al bom kakšno leto staro M6 iz nemčije kupu, al pa bom primoran v nakup SUVa. Ko pride hibrid CX5 bo vsaj mal tolažbe, sploh če bojo zadržal dinozavrski motor notr

Kar kupi CX-5 in ko jo boš enkrat imel boš zelo zadovoljen, že sedanja je top.... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Po domače povedano, da boste vsi razumeli, odprite katalog kake avto revije in boste videli kaj in koliko različnih avtov je na trgu pa nisem jaz iz prejšnjega.....itd, ampak tisti, ki ne vidite dlje od karavana in Mazde. 

V resnici je pa problem denar, če ga imaš dosti si lahko sigurno najdeš kaj zase ali družino, poskusite na ta način iskat... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Oziroma greš drugam. Ne bom kupoval nekaj na silo, če mi ni všeč. Če Mazdi moj denar smrdi, ga bo mogoče pa KIA vzela, al pa kdo drug... tko enostavno je to.

Aha, si prišel do tega kar sem jaz zgoraj napisal, imaš pestro izbiro kot še nikoli, limuzine, karavane, enoprostorce, suv-e, crossoverje,klasične terence cabrije, kombije in še več vrst pogona, bencin, disel, plin, hibrid, elektrika in vodik. Znamk pa tudi toliko kot jih še v zgodovini ni nikoli bilo.... :nevem:

Je pa treba sebi primerno izbrati in, če si zaljubljen v Mazdo je to teško.... 😔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je sportman333 napisal:

ja pa male porcije se skoraj ne splača kurit žara, za veliko je pa spet problem, da ti ne poide vročina....moraš kar dobiti filing za žar na oglje.....je pa to za moje pojme edino pravi žar.....

Ko dovolj prakse dobiš potem ni problema z žarom na oglje.... 🤗👌😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Je. Z Jelenovga grebena:bravo:

Tam je bilo tudi kaj dobrega za pod zob verjetno... :whatever:🍗 🥩🍰

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:
To se lahko zgodi samo ženskam...

Prišla sem iz nakupovalnega centra in iskala ključe od avtomobila v torbici. Tam so dokumenti, mobilni telefon in ličila. Ni ključev. Pogledam v vse nakupovalne vrečke,...Ključev ni!
Vrnem se v nakupovalni center in še enkrat obiščem vse trgovine, kjer sem bila,... A ključev ni bilo! Potem se spomnim! Pozabila sem jih v avtu. Omg!
Pohitela sem na parkirišče in upala, da ni kdo izkoristil mojo pozabljivost in avta ukradel. In točno to se je zgodilo! Nikjer na parkirišču ni bilo mojega avta!
Pokličem policijo in prijavim tatvino. Kaj naj drugega.
Razložila sem jim, kje sem, in priznala, da sem pozabila ključ v avtu in so ga nepridipravi odpeljali.
Ko sem to storila, sem poklicala še moža.
To je bil že malo težji klic kot prejšnji. Nisem vedela, kako naj mu povem, saj ima ta avto zelo rad....zato sem lepo priliznjeno, kot znam le jaz rekla:
- "Dragi, ljubim te! Veš, hitela sem z nakupi, da se čimprej vrnem k tebi in v vsej ihti sem pozabila ključ v avtu in so ga ukradli."
Nastala je mučna tišina....
Potem sem slišala njegov glas, kričal je name!
"Jaz sem te odpeljal v nakupovalni center in te tam odložil"
Zdaj sem bila jaz tiho od šoka, a sem si hitro opomogla....
Potem sem ga veselo vprašala, če lahko pride pome?
Spet je zavpil:
- "Ne, jebemti ne morem, na policiji sem. Ko jih bom prepričal, da nisem ukradel avta, bom videl, če te lahko poberem!"

To še ni nič,jaz poznam resničen primer ko je sosed ženo pozabil v trgovini in je morala z vsemi vrečkami na vlak in peš domow.....🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Le kdo si je izmislil, da so petdeseta najlepša leta?

Komaj najdem papir - izgubim svinčnik...

Ko najdem svinčnik - pozabim, kje sem pustil papir...

Ko končno najdem oboje - izgubim očala...

Iščem jih 10 minut - in ugotovim, da jih imam na glavi...

Ko končno imam vse - ne vem več, kaj sem hotel napisati...

Ma ne mi govorit neumnosti, kako je to fajn...

Oh ne,a si že tako daleč.....🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.