Marsikateri s.p. nima toliko orodja,kot ga imam jaz😄...posebaj pa takega "kalibra".
Sem že pisal o tem...eni si kupijo traktor,drugi "becikel" iz karbona za 5K€+,tretji MX-5,četrti vse znosijo za šank...jaz pa za takšne stvari...pa je to,kar sem do sedaj objavil le "tavečje" in ostale "drobnarije" niti ne omenjam.
Pač "vsako tele ima svoje veselje"...in me bo prav "bolil ku..c",kaj bodo po moji smrti delali z tem...mislim,da je tistemu dedku tudi bilo čisto vseeno.😂
Aja...hiša ni nikoli "fertig"...lih kar rihtam kopalnico,pa imam skoz ene probleme,k bo na majhni kvadraturi zelo veliko "zbasanega",pa mora biti vse po "reglcih"...ma,bo že🙄-počas pa ziher...pa me še kuhinja čaka...prenova delavnice itd...nikoli se to ne konča.
Je pa en od vzrokov za nakupe takega orodja tudi moje nagnjenje k perfekcionizmu-ne maram polovičarstva,in kar naredim,je bolje kot pa če bi to naredil s.p....po eni strani je to prekletstvo,po drugi pa spet ena vrsta zadovoljstva...pač "novo orodje" je pri meni kot pri majhnem otroku,ko dobi novo žogo😊
Tisti prispevek sem tako na hitro zjutraj iz nočne...pa bo sedaj z linki itd.+ še nekaj slik.
Imam sicer že kabelski Kress 450TBS,a glede na to,da sem na Metabo CAS sistemu,in glede na to,da bom še veliko delal z suhomontažnimi ploščami-lih zame...aja-avtomatski nastavek za tračne vijake tudi še pride😊.
Zelo lepa primerjava Felo eSmart vs. kitajsko sranje
Še en nasvet za tiste ki hočejo res visokokvalitetne "šraufcigre"-Felo izdeluje izvijače za Bauhausovo znamko Wisent👍-so v isti kvalitetnostni klasi kot Wera in Wiha-za denar najboljše,kar lahko kupiš.😉
Slivka. Včerja peljem avto k nekemu lokalnemu mehaniku, ker me alternator zeza. Pa dec odpre havbo pa pravi.. "o tale ima pa še fordov motor". In ne nisem imel lopate v prtljažniku.
Dobro poglej vse detajle. Glede na to, da sem lastnik Forda, sem edini primeren za vlogo Božička - kajti imam spodobne čevlje in koš, v katerem prenašam darila.
Zraven imam pa še luštno "pomočnico", ki je vse to organizirala:
Ne boste verjeli, a ta "pomočnica" ima sodelavko, ki ima Mazdo 2. Tako da se ni za bati glede zanesljivosti. Otroci so svoje dobili in tudi Božiček je prišel domov...
V dolžino ga je skoraj 5 metrov (15 cm manj), v širino skoraj 2 metra, 2,2 litrski turbo-dizel, sicer pretiranih 150kW, štirikolesni pogon, sedem sedežev,...
V realnosti so ga pa povsem zasrali...
Dizel motor mora imeti kompresijo 22:1. Dobro, tudi 20:1 še gre. Minimum je 18:1, čeprav tam že izgubi svoje dizelske lastnosti. Saj en navaden kitajski Taizhou Bison zmore kompresijo 20:1. Teli bizgeci so naredili pa dizla s kompresijo 15:1. Pa to je skoraj bencinar... Potem so pa nanj obesili osemstopenjski avtomatski menjalnik. Za dodatek: sedemsedežnega (pred enim letom, ko smo mi iskali) v Sloveniji ni mogoče dobiti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Biti tvoj sosed je"neprecenljivo"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani