Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Tudi FlashLUBE ni vse mogo?en in zagotovilo za ve?no delovanje, sploh pa elektronski.

pol pa nvem kje je fora, da je nekdo na forumu naredu 270kkm na plinu brez te?av :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Servisno za plin mam v celoti ?templano in redno po navodilih zrihtano, vseen pa tud ?e so ob vgradji 'zatrjeval', da dodatno mazanje ni potrebno, se bojim, da si znajo kaj zmi?ljevat :(

tole pa res ni dober :( zato pa js vsakemu re?em, da tut ?e vgraditelj re?e, da ni potrebe po dodatnem mazanju, da nej da to vseen preventivno vgradit.... ?kodit itak v nobenem primeru nemore :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dela je res dost, ampak tko je slivka napisu..i??e se kvaliteta na razli?nih podro?jih, ker kvantitete je na trgu ?e preve?. ?e si dobr v tem kar dela?, so skrbi po pomankanju dela odve?, v nasprotnem primeru pa je bolj smiselna menjava dejavnosti, druga?e bo res prej minilo 10-20 ali celo ve? let, preden se kam prebije? (pa naj bo to osamosvojitev od star?ev,odhod v tujino ali pa zgolj sprotno pokrivanje ?ivljenjskih stro?kov brez nepotrebnih kreditov)-zmajev point

Nabijem jih nekam spet :vskalo:

Slu?ajno ve kdo za kak pametn ?iht? Ker tukile zelo di?i po odpovedi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Je bla na za?etku v mislih benz pumpa, star bencin al pa kaj s filtrom, ampak je isto na plin, ker preden se do konca segreje lavfa na benz kak?ne 2 minuti potem pa ?e dobro minuto na plin. V obeh primerih, ko med vo?njo pritisnem sklopko, da bi se ustavil pred glavno cesto, obrati tolk padejo da ugasne.

?e pa pustim, da se segreje na mestu je pa vse ok in tud obrati postopoma padajo od za?etnih 1500 do normalnih 850.

u PM, vidi?, takle se je men na F-ki dogajal, nazadne mi je pa cin ?pulo nesl ;) je pa res, da pr men ni blo va?n a je bla segreta al pa ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Upam, da je res ?e kej ro?no nastavljivga, ?eprov me skrbi dejstvo da je to VVT ma?ina in so samonastavljivi ventili, tko da razen menjave najbr? ne pride kej cenej?ga v upo?tev :angry:

Ventili so hidravlicni o tem ni dvoma... probi mal loputo nastelat ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Facelift ima ?e OBD2 ampak niti ene napake ne poka?e, je pa vseen nekaj narobe v zvezi z me?anico pri hladnem motorju. Potem ko crkne traja kar nekaj ?asa preden nazaj v?ge..po bencinu pa takrat ne smrdi, tko da imam na sumu pomankanje bencina al pa kompresije. Prvo mo?nost sm recimo da zaenkrat izklu?u, ker dela benz pumpa normalno brez cukanja ko je ogret :ne vem:

Se prav, da se ti je vrjetn neki razstelal. Kaze na znake, da gorivo in zrak nista v pravem razmerju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Veste kako je danes s ?ihtom? Takoj dobi? pred nos stavek ''?e ti je problem, bomo na?li pa nekoga drugega ki bo to hotel narest'' Dons je tok konkurence na zavodu, da se raje kar dr?ite ?ihtov.

bomo pa? ?li za Avstrijo, ni druge ;) tam se ?tromarjev i??e kot za ?alo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

haha navadi se - mi temu re?emo "intervencija" pa sploh ni tako "izjemen" dogodek. Izjemen dogodek rata samo na konc meseca, k se pol direktorji ?udijo od kod nam tolk nadur... hje od le?anja doma na kav?u ziher ne. :whatever:

Jah sej, js mam 90 nadur, se 10 dni starga dopusta pa nikakor nemorm ponucat, ker mamo skoz guzvo :( nebi reku, ce bi bla vsaj placa kot se zagre, ce pa hodis z odporom na siht pa ni lustn -.-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja to?no tako, ko mi zmanjka denarja grem samo v trezor in si vzamem kolikor rabim pa ?e mal tringelda zraven... :harhar:

Lohk bi kej zrihtu ane :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja kaj pa misli?, da se bo delo samo opravilo ?

Morm it neki pomagat na teren, sefu sm ze napisu en konkretn mail... najbolj me razpizdi to, ko ne more vsej par dni prej povedat :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.