Vsekakor, se pravi kamorkoli greš, brez denarnice ne prideš daleč. Nekajkrat se mi je pomotoma zgodilo, da sem osedlal Poganjalca, nisem pa vzel seboj denarja ali vsaj bančne kartice. V najboljšem primeru si naliješ mlačno vodo iz nekega pitnika na poti. V kolikor ga ni, si pač žejen, ampak je pa ta poganjali izlet na koncu zastonj, če je v tem cilj.
Slivka, če bi šli npr. Domžale, mestni bazen, bi bila pa celodnevna karta 5€, če bi šli pa ne vem v Belo Idrijsko, bi bilo pa gratis. Stvar odločitve in finančnih zmožnosti.
No, enkrat sem že napisal, da moja donacija dinrčkov ni, da se pocamo med forumaši....
Ok, nobenega ne bom krivil, povem pa mojo izkušnjo. V društvu sem imel "narcisa". Spil mi je ogromno živcev in časa....., bil sem na robu zloma, nemogoče sodelovat z njim. In rešitev je bila, da sem se umaknil iz položaja in začel ignoriral vse njegove blodnje.
Škoda življenja.
Ampak to je bilo v živo in ne navidezno preko foruma.
Epilog zgodbe; je društvo preživelo in nekdo drugi peljal zadevo naprej?
Danes testiral DeSUS koleno v bližnji klanec 15% ter še podaljšal zadevo, da vidim če bo v kratkem za na Menino na pedalni način.
In sem navdušen, po treh mesecih (trmast glih tok, da me dohtar kljub resni poškodbi ni videl; v posmeh oprancem, ki grejo dohtarja že preventivno vprašat kaj bi jih lahko bolelo v naslednjih dneh, heh).
Skratka, konkretni klanci, sem v špilu.
Aja, pa še tahometer ponovno kaže kar v redu rekord, nekih 63kmh, po menjavi baterije je tistih 84,3 izginil, jebiga
Tudi bližje bi se za pol cene najedli in napili...
Ko ravno omenja pice, pa ko nas že veliko forumašev pozna Četaro v Okonini. No tam je večina pic med 8 in 9EUR, lahko bi pa vzeli družinsko in bi bilo še ugodneje. Krušna peč, odlične pice, prijazno osebje, itd.
Meni je pa zanimivo, koliko smo si ljudje med seboj različni, pa nimam v mislih politično ali pa po rasi, veri itd. Je sicer tudi Coronsko obdobje pustilo veliko psihološko škodo na vseh nas, če si priznate ali ne, veliko več je neke nepojasnjene nervoze, živčnosti brez razloga, čedalje več oseb je "low energy", ko se komaj premika, kot bi rekel frend "krsta na nogah", pa so mladi, a popolnoma brez volje do življenja. Skratka s tistimi zaprtji občin in podobnih zadev so nas dobro oprali in dresirali, najbolj žal mi je pa za otroke, katerim so odvzeli delček mladosti in igrivosti ter jim vcepili neka nova merila. Zdaj jim je glavna strast drgnenje po ekrančkih. Ko vidiš že "DeSUS", kako bolestno drgne po ekranu, medtem ko hodi po pločniku, potem veš da gremo v nepovrat, matrwola!
Sicer je pa to zgolj moje mnenje in lahko skritizirate kolikor hočete, ne bom niti zameril.
Zdaj pa k bistvu, kar sem želel povedati na temo Alexa. Če bi se meni "zgodilo" takšno glasovanje in bi vsi, ki so oddali glas (pustimo koliko se jih noče oz. ne želi ali celo ne upa glasovati), izglasovali mene za "pain in the ass", tisti drugi pa ne moti nikogar, no v tem primeru bi se brez nadaljnjega razmišljanja in z dolgim nosom odpravil proč, ker me tukaj očitno ne marajo. Pač odvisno koliko ima kdo lastnega ponosa, jaz vem da ga imam včasih še preveč in me potem tepe, heh. Sicer sem dokaj flegmatične sorte in se v tem konkretnem primeru ne bi sekiral, morda bi vas za konec le pozdravil s KRELJOTI.
Kot bi prišel na neko športno igrišče, npr. košarko ali odbojko, jih vprašam ali smem sodelovati, pa bi mi vsi skupaj v en glas odvrnili; "dej spel se, tuki te ne rabmo" Vsekakor ne bi vztrajal, a ne?
Ponavljam, to je zgolj moje razmišljanje in cenim tudi druga mnenja, zlasti dobronamerna.
Imejte luštno nedeljo, pojdite na zrak in v naravo, dan bo noro lep!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdrav z vlaka; mi je prednja guma spustila na Osličku, tamalmu poganjalcu.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani