Matr sm dobr zavitek nardila,..mislm da ga je ?e zmankal (mati ?istko nardila )
No pa kon?no sm pospravla kuhno (zdj jo loh ?e 1x ), pa kopalnico,..
Pa ?e pito z vi?njami sm nardila (mogla bi bit limonina pa se je pr zalogah potreb??in zalomil, in ker sm ?e mela maslen testo narjen in preve? file za zavitek smo skompenziral )
Dons se mi pa tud neki pe?e,..pa nimam odjemalcev oz preizku?evalcev
Sej ne vem a nej pojamram a nej se pohvalm,..?e od nedele pospravlam kuhno (z par-dnevno pavzo vmes zard glavobola) in se mi zdi da je vedno huj? namest vedno bol?
Hrvat: Cijenjeni sude, bila je poledica, izgubio sam kontrolu nad autom i ...
Sud: Optuzeni, kolovoz (avgust) je!
Hrvat: Ma dobro, padala je kisa, cesta je bila puna mokrog li??a, auto se zanio i...
Sud: Kisa nije padala vec mjesec dana. Prestanite pricati bajke, recite istinu!
Hrvat: OK, vozim ja tako i vidim ta dva smrdljiva Janeza. Lupio sam po gasu i frontalno se u njih zaletio, jedan mi je proletio kroz ?ofer?ajbu, drugi se
odbio od auta i odletio 100 metara dalje. Ne kajem se, opet bih da mi se ukaze prilika!
Sud: Eto, mogli ste odmah tako reci. Jednog cemo tuziti za provalu u auto, drugog za bijeg sa mjesta zlocina.
Poky, ne izzivaj, ker ?e bo? preve? drezal res ne bo ostalo samo pri krofkih... ne pozna? ti medota, ko je 1x v akciji nabiranja takih in druga?nih dobrot
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lih ene tok k tvojo,...obema sm pomoje ?e grozila,..pa ?e nobenmu nism n? nardila,..matr sm js prjazna
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani