Skoči na vsebino
Sne?eno jutro
Napisano

Ej luka....lahko se bp pridru?ita...ve? nas bo lep?e bo...!!! :bravo: Mara ?e ne bo ?la zdraven ker ji koleno ?e ?trka...tako da bo tvoja bla?ena med tipi.....hihihih

LP daVid

P.S. Ti pa usekakor ?e sporo?im kdaj bi ?li pa kam bi ?ti...

LABI ma? kako idejo ?eljo...bla bla bla???

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sre?anje ALFA ROMEO
Napisano

Kot prej?nji voznik alfe sem useeno dobil povabilo.... Objavljam ga pa kot idejo za na?e sre?anje.....

Administrator Ti posilja naslednje sporocilo z "".

Vsebina sporocila Zate:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alfa klub

Klub ljibiteljev vozil Alfa Romeo

Stari trg 1

1000 Ljubljana

Novoletna zabava Alfa kluba

V leto?njem decembru Alfa klub organizira ?e drugo tradicionalno novoletno zabavo za vse ljubitelje vozil Alfa Romeo. Na sre?anje so vabljeni vsi ?lani kluba in ostali ljubitelji vozil te italijanske znamke, da se skupaj spomnimo dogodkov preteklega leta, na?ih sre?anj in dru?enj. Lahko boste poskusili svojo sre?o tudi na bogatem sre?olovu in spoznali na?rte Alfa Kluba za prihodnje leto. Prijaviti se je mogo?e na mail totirejli@yahoo.de ali po telefonu Per?olji Petru ter Horvat Teodorju, najkasneje do 3.12.2005. Kotizacijo za novoletno zabavo je potrebno poravnati na ra?un Alfa kluba ?t: 02013-0254328969, prav tako do 3. 12. 2005. Potrdilo o pla?ilo morate predlo?iti organizatorjem ob pri?etku zabave na Trojanah.

Kraj: GP Trojane

Datum: 10. 12. 2005 ob 18 uri

Cena: 3500Sit na osebo (3000Sit za ?lane Alfa kluba)

http://www.gp-trojane.si/strani/default.asp

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

prvi test zimskih gum Dunlop Wintersport 3D, 195/65 15T: odlicno! Bolje se obnesejo kot prejsnje Michelin Alpin A2. Kdaj ze gremo smucat mi? :)

LAbson ?im prej....jest upam da ?e ta teden ?e bo ?as dopu??al....sicer pa naslednji.....

Gre kdo zdraven???

LP davID

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

Wild pucamo sneg....

Sicer pa danes pono?i do?ivel prabo zimsko idilo.... Delal sem v Novi gorici... In za?ele padat kepe snega od razdrtega pa use do ilirske bistrice...to je blo ob 3.30 zjutraj.... pa nobene ?pure ?e narjene, sam na cesti... JUST ME AND MY SNOWCAT ..... NOROOO!!!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

Zdaj ko si omenjal bike (kolo)...vceri sem se sel mal vozit okrog (ponoc ko je sneg pa ko ni nobenga je kar uzitek)...razen mraza, je res dober feeling.

Moj bike pa je v pogonu celo leto (sam gume mam pa skoz "letne" :) )

Labi ti tudi motorist?????? ?zmeden?

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - BY BY
Napisano

Brez skrbi, ?e ne bo ?lo zlepa bom pa ?eno na njih spustil... :jupiii:

UUUU Tomson....takrat pa res nebi bil rad na njihovem mestu..... :blink:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.