Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Trenutno pada, naj binse pa razjasnilo

Mi smo v kratkih.....15km stran

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Milan - Roma

post-2637-0-15484800-1535743904_thumb.jpeg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tri desetletja nazaj so v Monzi dirkali na ovalu.....brez vsega. Na oval smo sli jaz boss klopko in ajval nismo prisli niti do polovice zarad naklona.

Pa se to so bile betonske plosce, ne asfalt.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

Moj francoz ima long life olje 0w30 (nafta, interval 30.000km). Servis je bil 239? (Vkljucuje addblu) pa sploh ne vem koliko je bilo samo olje koliko ostalo....nisem pogledal (lahko pa da je v moji temi slka racuna.

Od starsev pa kot sem omenil 100? (Bencinar, interval 25.000km) 25 je bilo ekstra naroceno delo.

Ko smo ze pri addblu, sedaj ko ga ima tudi mazda bo zanimivo se koliko bo liter scavnice tam.

Na petrolu tocen za kamione je 0,6? jaz tam dotankam ker je najlazje z rocko (je zajamral da ma prazno prostato pred servisom). Prodaja se tudi po 4? na liter.

Bo pa s tem avtomatsko servis drazji pri dizel mazdi (ne vem koliko, spet odvisno od cene) ker ima vsaj 15L tank ce ne vc

In to je lahko hitro slabih sto ojro.

Bo kdo rekel spet teorijo zarote da si je avtoindustrija zmislila prodajo vode :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem slisal na radiu vsaka druga beseda je bila mamma mia. Lp iz Milana

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

Sicer smo malo zabredli... ampak vseeno... 1 kg kave je manj kot 10? ... maloprodajna cena... Barcafe ... Ce pa je Illy ali kaksna druga podobna, ki je med drazjimi, pa je lahko tudi vec ...

Ampak ce ze primerjate najcenejso nabavno ceno motornega olja po spletu... je prav, da se tudi pri kavi tega drzite ... in primerjate najcenejso varianto :) ...

Se mi pa zdi, da smo cisto zasli... in bom verjetno tole malo pocistil in dal v novo temo :) ... da ne smetimo Juresove :) ...

Jvala, a moja je itak zdaj nejaponska :)

Avto servis ali hige, ljudje so enaki. Nekaterim je vazno a je kava 0,5? drugim pa da je dobra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojdite enkrat na smarno cez vikend, vsak 4 obiskovalec uma odvezanega psa, in potem imam jaz s svojim privezanim 4x vec dela.....sej nou nic....me ne briga privezi ga.

Jaz samo recem, peav potem pa se jaz svojega odvezem, potem pa bo kaj. Ko vidijo 35kg potem takoj v narocje sceneta.

Problem ni jeza psov ampak da vsak odvezan pes pride potem do tvojega in te vlece, se zavozlja itd. Marsikateri pa ga tudi naskoci. In ko moj privezan bosanc potem zagrabi sem pa za v Polje....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ta teden imamo pa 5/5

Zaradi prometne nesre?e je zaprta primorska avtocesta med Razdrtim in Postojno v smeri proti Ljubljani. Nastal je dalj?i zastoj.

Do nesre?e naj bi pri?lo zaradi trka dveh tovornih vozil, podatkov o morebitnih po?kodbah udele?encev ?e ni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Gre slu?ajno kdo v monzo?

Jaz bom verjetno zeloooooo blizu (v rojstnih krajih poleg)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ce te je ugriznilnpes je to nujno potrebno prijaviti vet inspekciji, dolzni so preveriti ali je pes cepljen proti steklini (in cipiran) ce ni je u la la kazni.

Ti pa rabis eno brhko sestro z injekcijo

Dolzan (je bil) dati podatke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

samo z oljem pa dobro slu?ijo :rolleyes:

servis kupi po ceni 3,5?/L tebi ga pa proda za 13?/L,...zlatarji

Cena je 8? (popust), ampak bojo preziveli....so se filter mi prodali z 2? margine....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mal za hobi...noro

Zaradi nesre?e je zaprta ?tajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico, pred Blagovico proti Ljubljani. Nastajajo zastoji. Uporabite lahko izvoza Vransko in Trojane. Po prvih podatkih je v nesre?i udele?enih 12 vozil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ja je treba priznati, kakor smo ga pljuvali je en tak dogodek bolj pomemben.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na ?tajerski avtocesti se je zjutraj zgodila prometna nesre?a, v kateri je bila po?kodovana ena oseba. Voznik tovornega vozila je tr?il v vozilo pred seboj. Po?kodovano osebo so odpeljali v bolni?nico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zaradi prometne nesre?e je ?tajerska avtocesta pred Blagovico proti Mariboru zaprta. Obvoz za osebna vozila je mo?en po cesti Lukovica-Blagovica, sporo?a Prometno-informacijski center.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sršeni
Napisano

panterjev spraj sem vzel, niso imeli ?ans....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
UREDNI?TVO SPORO?A

Primorska avtocesti je zaradi odstranjevanja prevrnjenega tovornega vozila zaprta pred Lomom proti Ljubljani. Na primorski avtocesti med po?ivali??em Lom in Uncem je zaradi prometne nesre?e zaprt prehitevalni pas proti Kopru

Pa dobr no...............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Pomoje res bolj? tako kot pravi Jures. Ker, oni so ti pa? zara?unali, zdej pa ?e bo? ti tiho, bodo tudi oni tiho. Banka ne more vedeti ,da ta znesek nisi zapil. Pomoje bolje, da gre? tja, pove? kako in kaj, pa naj potem (?e gre tako sploh) oni z njimi re?ijo.

zapiti ga ne morejo ker je elektronsko nakazilo, in nimajo ra?una (podlage za to). Ce pa ni nobenega indica da so pripravljeni ukrepati in odpraviti napako bi se jaz za??itil tudi tako da bi ?el na policijo in zadevo prijavil. Ampak to mora biti v 24 urah od dogodka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ma nisem ?e... Nevem... Dal sem jim 1teden ?asa da se denar znajde na mojem trr.

Potem bo pa res zgrda.

bu?man, ne pogovarjaj se z njimi, pojdi na svojo banko in   blokiraj tranzakcijo z dokazi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.