Me zanima koliko bi zdr?al ?e bi ga dali nekomu zastonj in naj ga vozi miljon kilometrov po cestah....z gumami v luftu v optimalnih pogojih jih ?e Yugo miljon obrne
Tako je, originalna dimenzija pa ?e gnila, feltne pa "preozke" da cenovno normalna dimenzija ne gre gor. Druga?e pa zna?ilnost: Vlaknata ka?a Kevlar? v polnilu nad jedrom , ni lih gosenca ampak ok. So pa ceste zelo po?rte, sploh sedaj po plu?enju, zdej jih bodo pa en mesec krpali te luknje.
Mislim da kar sem spada, ?eprav po eni strani je za v pohvaliti se, po drugi pa za jamralnik Naro?il gume, jao jao, ampak prvo varsnost. Je bil ?e zadnji ?as, Potenza RE 50 A - 205/50/17, se je napram prejn?njemu tednu ?e podra?ala za 10 eur po komadu. Tako da so Dunlopke padle, va?n da je ?e vedno ceneje kot v SLO
Jao, jao...samo tole so res tricky naleti, in da ima? vsak "kupon". Pri meni se je zaletela 2m v rikverc, na odbija?u je bila po?ena barva (kot pajkova mre?a), na koncu pa ?kode za jurja. Novi odbija? itd. Zgledalo pa je kot da je samo za pobarvat. :ne vem:
Jest sploh ne vem v ?em je poanta da delajo tak?na mala stanovanja, ne vem no, pa da ?e si sam mora? imeti vsaj 45 m2, tako daj vsaj malo na komot, ?e pohi?tvo in vse dosti zavzame. Sploh pa garsonjere, mater ej, gre? an WC in se fajn...vsi vemo kaj...in ti smrdi wc,kuhna,spalnica pa ?e hodnik
Se bo treba malo zapeljati dol pa ?e z lastnimi o?mi pogledati Sej v bistvu me mikajo zadevo ven iz LJ, Dom?ale,Menge?, tja do Kranja itd., ker v LJ so previsoke cene,za to kar dobi?, razen ?e res kaj pametnega najde?, vendar se to pomoje proda ?e predno pride na internet.
To?no tako, sej upam da se bodo cene malo umirile, ker tole je.... Glede Savskega brega, mi vsi Kranj?ani pravijo da samo stran od tistega dela....res ne vem v ?em je fora (pravijo da skoraj ni? sonca, kot geto vse skupaj,hehe), pa tudi ?e gleda? ostala stanovanja sklada je skoraj vse razprodano razen tega Soto?ja. Se pa kot vidim oooogromno gradi, vsaj v LJ, ob ?martinki raste pa raste in raste. Druga?e pa preve? zbir?ni ne smemo bit, nisem pa vedel da za toliko cene spustijo, hvala za info
Gara?a za dopla?ilo, pa zavedati se je treba da bo tako ali tako sranje v stanovanjih s plesnijo, zamakanjem itd. (poznam 2 primera iz Planine v Kranju) aja od dveh od katerih vem da sta tam. Enmu se celona balkonu voda zadr?uje ker so narobe naklon naredili, drugemu so napa?en naklon v kopalnici naredili in ko je po?ila cev je vse steklo ven na parket in ne v odtok, ter dvignilo parket...potem je majstr "popravlu" in ?e enkrat isto naredu. itd. itd.
Pri nas pa stara jajca katera mora? ?e adaptirati dobi? po cca. 110.000 eur 50-60m2, LJ in okolica, v LJ sem delal kredi za garsonjero staro 25 let, neadaptirano cca 90.000 eur....wtf
Nooo tole si pa res za dobro ceno dobil, vem da je potrebno gledati ven iz LJ, zato sem dal primerjavo LJ in Wien, in tam niti pribli?no ne pride cena m2 3200 eur, tako kot v Celov?kih dvorih. Spremljam dnevno nepremicnine.net itd., tako ali tako pa delam vsak dan kredite in tudi okolica ni ve? poceni, razen ?e dobi? kak?nega tik pred rube?om in tam vidim tudi do 30-40% ni?je kupnine glede na cene na trgu. Ta stanovanja v Dom?ala ki si navedel je potrebno ?e obnoviti, ampak komplet skupaj s ?tromom,cevmi itd., oprema itd., kar lahko pri?eje? ?e 20t eur in ve? (minimalno ?e sam dela?). To kar si ti dobil za 112.000 se sedaj prodaja po 140-150t eur minimalno.
Tako je, delavnica je topla in prostorna, pa ?e videl bo? kaj ustvarja ?ez delovni dan...same velike stvari, s tavelkimi ma?inami, poravnava in dokon?uje pa z velkimi kladivi ...to jest pogre?am v slu?bi da bi mal mahal okoli po kak?nem
Optimalna 60 kg, obstajajo pa tudi izotopi, ki variirajo od 40 do 250 kg.
Pogostost pojavljanja elementa:
Ve?je koli?ine se lahko najdejo v urbanih sredi??ih, vendar pa kemi?no ?istej?e primerke najdemo le v oddaljenih hribovskih obmo?jih.
Fizi?ne lastnosti:
Povr?ina je obi?ajno premazana z barvo ali kremo. Javlja se v vseh agregatnih in drugih stanjih. Zavre naenkrat, zamrzne brez razloga. Topi se, ?e uporabimo pravilen postopek.
Kemi?ne lastnosti:
Lahko se spaja sa zlatom, srebrom in drugimi plemenitimi in polplemenitimi kovinami ter z dragim kamenjem. Absorbira velike koli?ine dragih materialov. Lahko nenadno eksplodira, in sicer brez predhodnega opozorila ali znanega razloga. Ne topi se v vodi, vendar se ji trdota znatno zmanj?a, ?e se raztaplja s kvalitetnim alkoholom. Je naju?inkovitej?i poznani element za vpijanje denarja. Kot element se zelo redko nahaja v ?istem devi?kem stanju.
Pogosta uporabva:
Uporabljajo se predvsem kot okras, posebej v bogata?kih vilah, ob bazenih in v dragih ?portnih avtomobilih. Je odli?no zdravilo za sprostitev in zelo u?inkovito sredstvo za ?i??enje.
Izvr?eni poskusi:
Obarva se rde?e, ko jo presenetimo brez embala?e. Obarva se zeleno, ko se znajde poleg bolj?ega primerka.
Nevarnost:
Je zelo nevaren element, razen v rokah strokovnjaka, ki ima pravo orodje Ilegalno je imeti ve? kot eno. Lahko jih posedujemo tudi ve?, vendar le pod pogojem, da jih hranimo na razli?itih lokacijah in pazimo, da ne pride do neposrednega stika med posameznimi elementi.
tole s tem kar so napisali da ima? 4-5 sekund ?asa in da morajo policaji toliko ?asa meriti pri konstantni hitrosti pomoje da ni res. Mogo?e sekundo,dve pa ?e to ne. Vsaj nazadnje ko so me ustavili me je meril najve? 2 sekundi, ker v tem ?asu 4-5 sekund bi bil ?e mimo njega
Bi bilo fino zadevo stestirati na stacionarcih z njihovim avtom, al se pa s kak?nim poznanim policajem zmeniti da te malo strejla z laserjem in da vidi? kako pa kaj
ESP, DSC itd je res sranje za v klanc...ma kaj v klanc, za gor v gara?o, 5m v zasne?eno klan?ino, DSC in to njegovo prera?unavanje in prerazporejanje navora, naj mu vgradijo ?e waservago da bo dau mer v klancu...najhuj je da ko pride? na klan?ini iz snega direkt na suho (v gara?i pod streho), mu ?e vedno ni jasno da je ?e suho in da naj neha drkat z navorom, avto lih tolk da ne crkne in se mora? s sklopko igrat, ko dojame te sam katapultira...hehe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobil samo 2 gumi...ostale dve pa nekje zataknjene v Avstiji
Povezava za deljenje
Deli na druge strani