Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

No,jaz bom pa pohvalil svojo drago,da se je danes spomnila na svojega "mu?enika". :ljubezen:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?akta zdej vidva...

Ally je napisala... hmmmmmm... tist k je men v?e? :jupiii:

Poky ti pa govori? o nekem naked dodatku... Ammmmmm, a tega ni ?e v osnovni verziji :ne vem:

Nope! Halo??? To ja otroci ve?inoma ?pilajo,tak da goloto si je treba na ?rno dol potegnit. :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najbal v tem smislu, da ?e te kaj takega potegne bodo urce letele in je to tudi ene vrste odvisnost. Poznam to ?e iz preloma tiso?letja, ko smo cele no?i CounterStrike nabijal. Brez spanja pa zjutri v slu?bo kot cunja. Fak ... pol leta sem bil zarad tega ?ist neuporaben :(

No tak hudo pri meni nikoli ni blo,da bi cele no?i nabijal,zjutraj pa hodo ko cota na ?iht,sn pa ?ez dan zato kr nekaj uric v?asih porabo za take stvari ja..... :( Ampak povdarek je na v?asih. ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

horoskop in vse kar zraven pa?e
Napisano

A bi mi2 kj tako ali tako probala, pa bova vidla ?e se ?korpioni ujamemo med sabo :D

:hohoho::hohoho::bravo:

Jst se dobr ?tekam z ovni, ?korpijoni,

Ma jaz sn pa skozi mislo,da ma? rad ?enske,ne pa ?ivali......... :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.