Skoči na vsebino
EuroBasket 2009
Napisano

Ja, spopad nekdanje juge ja. Te?ka bo, verjamem v fante samo mam ob?utek, da se bodo totalno izstro?li..?e pogledamo ?e stanje po?kodovanih...?e boki se je pridru?il listi s po?kodovanim zapestjem...?tala :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Ja pa dejte si no mal Zdov?eve izjave po tekmi pogledat no. A res noben ne zna iz teh besed izlu??it kaj je hotel. Zdovc je celo tekmo razmi?ljal a bi zmagali al ne bi zmagali. Nismo rabil zmagat in tudi Turki niso rabli zmagat... kaka je pol fora, da nasprotnika razbije? :ne vem: ?parat se je treba in edino na koncu sta obe ekipi resno igrali na zmago - zadnje 3-4 minute in to je to, pa ?e to ga je pol usral Nachbar in nesre?no padel na roko - brezvezna po?kodba, ki je res ne bi bilo treba.

No jaz pravim, da tisti delni izzid 14-0 za grke definitivno ni posledica taktiziranja v smislu, fantje malce oladite...To se jim je na prej?njih tekmah ?e dogajal, in se verjetno ?e bo. No upam da ne, samo kriza nastopi skoraj vedno, po kaki taki seriji ko?ev. Tukaj nima? kaj. Va?no, da se fantje potem spet zberejo in odigrajo tako kot se spodobi..

In zdej se spet govori in pi?e,da je slovenija favorit v primerjavi s hrav?ko, ?e? da smo bolj?i in hrvati nimajo ?ans..Boste vidli, tekma bo vse prej kot lahka. In na?i bodo morali krepko resno zaigrati..Verjamem, da bodo hrvati ?li bolj spro??eno v to tekmo in bolj spo?iti kot na?i, zna biti tukaj kaka past.

Veliko tekem je bilo ?e takih, ko se je neko ekipo vnaprej favoriziralo potem pa ,.... so dobili hladen tu?. Upam, da bodo misli v glavah na?ih fantov ostale po?lihtane in predvsem hladne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Jaz pa mislim, da kakega posebnega taktiziranja ni blo v?eri. Igrali so na ful, in to je to. Se je pa lepo videlo, da ko so turki postavili conski pressing so bli na?i tako re?eno mrzli...Niso se znajdli in tur?ine so nas lepo ujeli. Sicer je to dobra stvar, da ?e ta conski pressing mal potrenirajo pred polfinalom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Ja, zdej pa hrvati. To bi bla tragedija, ?e bi proti hrvatom zgubl. V?asih se spomnim, so vedno imeli krl proti hrvatom. Bomo videli kako bo sedaj.

Po mojem mnenju se pa prekleto preve? zana?ajo na te klin?eve trojke. V?eraj so mel res res sre?o. ?e jim ne gredo trojke, je kr hitr kriza. Sem mislil, da jih bo Zdovc kej umiril v?eraj, pa so vseen ?ajbali ko zme?an...No kakorkoli, zmaga ?teje vsaka ?ast.

Samo mam ob?utek, da bodo naleteli na ekipo, ki bo znala to metanje trojk pro? izkoristiti. Pa na?i niso slabi pod ko?em, sploh ne,..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Bi moral sirius povedat. Na njihovi strani je metabond megasel. Samo ne vem, pi?e da je to dodatek za izbolj?anje goriva. Jaz to smatram kot, da vsak tank dodaja? notri. To se mi ravno ne da. Bi pa enkrat en tank dodal nekaj za ?i??enje..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Ok, ja sej to ?tekam ja. Mogo?e bi za to cukanje v nizkih obratih kak produkt od metabond-a pomagal? Za ?i??enje injektorjev, itd..?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Hja na servisu bil, kake zabele?ene napake ni tko da...Bi blo pa treba spet brskat sklop za sklopom verjetno..BOmo vidl. Zaenkrat ?e ni tako mote?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Kaj pa pomen to?

"zarad tistega neenakomerne vo?nje/pospe?evanja v nizkih obratih - problem re?en brez ve?jih muk - znana problematika z regulatorjem tlaka na visokotla?ni ?rpalki !!!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Nisem bral vsega pa vseeno. Tudi meni se zdi, da vsi preve? pumpajo to hitrost gor in dol. Ok, verjetno je n primerov, v katerih bi potniki pre?iveli, ?e bi se vozili z manj?o hitrostjo. Ampak po mojem mnenju je to taka splo?na ocena, ?e dale? od tega, da bi bil to edini vzrok.

Je pa res, da policaji to kr?itev najla?je ugotavljajo. Radarji pa?. Veliko te?je bodo ugotovili ali nekdo za volanom je, se ?minka, telefonira, itd,...Precej laj?e je pa? meriti hitrost in polniti blagajno.

No pa naj merijo. Nimam ni? proti. ?e so le omejitve hitrosti postavljene ustrezno na ustreznih mestih.

Kaj pa alkohol? Kak?no je pa sedaj stanje na tem podro?ju? Pred ?asom je bil kar pri vrhu krivcev za nesre?e...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

o ja vidi? vidi?.... pa tud pr nas tujci kar ogromno terorja zganjajo po cestah tko, da to le ni ?ist slovenska posebnost ;)

No ja. Po Franciji ko sem se vozil, je blo tega malo .Ok pustmo center Pariza. Ko pride? iz Francije v Nem?ijo pa samo....wuuuuuuuuuuuuuum....pa gleda? kva se dogaja na AC, kaj leti mimo tebe :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma itak so to na?e narodne posebnosti in znamenitosti. :P

...se vozi? po celi Evropi in ne vidi? tam toliko policajev kot od Kp do Lj z lizikami in laserji-videoigricami.

Le zakaj je tako?. :whatever::aaaaa:

Se strinjam. Samo tam tudi ne vidi? toliko prehitevanj v ?karjice, limanja za ritjo, nestrpnosti,...:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.