Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ha, zdj je bla pa pika na i. Sm ?e v petek mogu na koro?ko, dejansko pa sm ?el z BMWjem in to dizlom pa ?e s polno prikolico ozvo?enja :aaaaa: Situacija je nanesla, da blo treba pod nujo menjat nekoga in je bla to edina varjanta.

Sicer bi pa spadal tole mogo?e v jamralnik, ker je ta bavarija taka krava, da bi jo ?e sorodnice ob cesti pozdravlale :D pa ?e lihkar uspel pridt domov.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bi pa rad vidu kako ma vec moci na lpg...seveda, ce ni spremenil nc na motorju (kompresije itd itd)

To tud mene zanima kako je mo?no :ne vem:

V bistvu dokaj enostavna zadeva; lpg ima ve? oktanov kot bencin, kar se pozna pri prisilno polnjenih motorjih.

Da ne bi kdo mislu da u?im krivo vero..

http://www.racecar.com/Motorsport/News/LPG...boost/31477.htm

pa veselo branje :)

?asi, ko so plinski sistemi imeli pri delovanju velike izgube so pa? mimo ;)

ps. moj namen ni na?et temo lpg-bencin, tko da je tut zadn post o tem iz moje strani.

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Haha, kaj pa sem na?el zataknjeno za brisalcem danes, ko sem kon?al no?ni ?iht :D

ps. se opravi?ujem za slabo kvaliteto fotke-jajca od samsunga + uli?na svetilka

post-5512-1331471765_thumb.jpg

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju

1. jures

2. Madmax (ampak nisem 100% closedeyes.gif )

3. Boss .... ma ne smem manjkat :hudicek:

4. Canyon :bravo: ( ce mi nebojo kej na sihtu zbrklal da bom mogu pol delat :glare: )

5. tubitele

6.

7.

8.

Sicer bom po vsej verjetnosti tisti vikend v soboto delal od ve?era pa do jutra, ampak roadtripom se pa ne odpovem :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Ah nedelja je sama po sebi nedelavna in ?im manj aktivna :P

Mam pa zato potem v povpre?ju 3-4 dni na teden ?ist frej :danzoman:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

?e kdo bedi ob tej uri? :P

Ob taki uri se ?e dela :harhar:

Zdj pa kon?no zaklu?ek tega tedna/vikenda. Sledi zaslu?eno spanje vsaj do 3h popoldne :punk:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Spizdi lahko v vsakem primeru; prilimano bo s kakem no?em trgal in praskal vse naokol, pri?ravfano bo s ?ravfcigerjem dol sneu, prinetane se bo pa kr s svedrom lotu pa zravn ?e kak zra?nik v avto naredu.

Mam pa idejo, kaj pa ?e bi jih vsaki? ko parkiram na sumljivem obmo?ju snel in v prtlja?nik vrgu? Predvidevam da bi potem kak?no redarstvo vsko?ilo, pa bi imel namest tablice kej druzga nalimanga :danzoman: (vsaj tam kjer naj bi bilo potrebno pla?at parking)

Pa ?e ena,mislm da je Symon tu na forumu prodajal tiste 007 zavesice, ki s pritiskom zakrijejo tablico. Na dalincu za centralno mam pa kot zanala? ?e en gumb prost. :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

no skratka, tablice kradejo pa ne glede na to a si v mb, lj, kp, kjerkol...tko da bos mel mal dela ampak ni tok hudo...lahko bi blo velik slabs

Zaenkrat ne verjamem, bo treba testirat kje jih najve? pokradejo :P

Mam pa itak ?e plan podvojit delovno tarifo, registrske bojo pa spadale v potro?n material in je zadeva re?ena. :zvizga:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo ?e tisti enkrat na leto ko grem slu?ajno v Maribor imam pizdarijo..

Po kon?anem no?nem ?ihtu ob 5ih zutri, ko sam ?e upa? da bo pot do doma ?imkraj?a (pustne zabave so namre? zmer ubijalske),veselo prikoraka? do avta in se ?udi? slovenskemu narodu ter brezmejni fou?iji. :whatever:

so here it goes:

ZAKAJ DA FAK MI JE BLO TREBA TABLCO UKRAST, ?UJ''?!? :aaaaa::vskalo:

ja ok ?tekam, zanimiva je.. sliki pol skup z avtom in ?ao. Zdj pa si jo loh na svoj avto nabije?, ?e ti bo kaj koristlo. :notworth:

Evo ?e slikovni material:

post-5512-1329899268_thumb.jpg

In ja, ni se niti potrudu da bi samo tablico ven zbezal, kr skup z okvir?kom je odtrgal dol, ?ravfi so pa ?e na avtu ostal :bravo:

Nisem nikol imel ni? proti ?tajercem, maribor?anom ali komurkol drugmu, sam temu se res ne more re?t kultura. Na sre?o je vse drugo na avtu ostalo celo in je bla samo tablica zanimiva, tko da je skupni stro?ek z novim okvir?kom 25?.

Aja je pa to cena za DVE tablici, sm kr ?e eno za rezervo naro?u ?e bom slu?ajno ?e kej f toti Maribor hodu :ninja:

Je bila pa ura ravno prav?nja, da sem s ?ihta direkt na upravno enoto uletu. Zdj bi bil po?as ?e cajt da grem spat-aja te?ka bo ker je treba hmal spet na ?iht, tko da ?e enkrat hvala tistmu geniju ki misle da je vse kar vidi njegovo :rispekt:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Deeyan vse se da, samo ?e se ho?e.

Cca pol leta nazaj sm tut js prvi? akustiko v roke vzel in ?e ima? veselje se nekaj nau?it, gre kar hitro. :bravo:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.