Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo. 

Strokovnjaki ena ocena, publika druga. 

Če si strokovnjak, jim nebi dal toliko točk, ker večinoma jih je dala publika. 

Kaj pol podpiraš, strokovno žirijo ali publiko?

Je pa zanimivo, da so edino makaronarji sposobni dober in kvaliteten komad naredit... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Makaronarji so izgleda svetinja za tebe...pa rokerji tud... 

Hvala bogu, da obstaja radio, da ni teba gledat takih... Če so pa že, je pa tipka na radiu... 

Zate bi morala bit rockovizija... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Zjutraj vedno jem in to obilno. Je bil včasih to edini obrok v 24 urah... 

Poleg zajtrka pa dve skodelici bele kave...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano

No...vrtičkarji.

Vrtna kosilnica. Kaj uporabljate in kaj priporočate. Sem pred nabavo vrtne kosilnice. Sedaj imam stigo že cca 15 let, pa je riknil pogon, vendar je še v rezervi. Kupil čip šit iz bau, pa je riknil pogon po petih letih. Sedaj napadam novo. Kaj kupiti? Nagibam se japoncu - Hondi. Kaj vi vozite po travi in kaj priporočate?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 5 urami je DavidMazda napisal:

Pa se moj "Morning Cup-of-Joe", precej tipicno odkar delamo od doma...

IMG_3002.thumb.JPEG.8d562d07edca27c339b69f3d1cd78430.JPEG

PS: V ozadju lahko opazite del moje kolekcije figuric superjunakov! Sicer ce vprasate mojo, ona to klice "nabiralci prahu"......

In to uspešni nabiralci prahu... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Vau, kakšen dan... Sprejel povabilo prijateljice in se ob 7h zjutraj vsedel v avto, se ves zaspan (z izrazom na obrazu "kaj mi je tega treba") zapeljal do Domžal... Kava, nek plastičen sendvič in z bajkom na meni enega najbolj monotonih klancev ; Trojane. 

Do Celja pihalo v ksiht, v Laškem kava.. Potem spet malo vetra do Sevnice (vmes videl 3lepe 6ke pred Sevnico - baje so to domači konci sofuromasa), vmes 2čik pavzi (not me), luštna cesta preko Mokronoga do Trebnjega. Skok na Bogensperk, Trebeljevo, Podgrad in cilj v Domžalah. 

Vmes smeh, zajebancija, šinfanje ljudi ki nama gredo na živce.. 

Čeprav daleč najraje vozim sam in čeprav imam raje bolj razgibane trase, je bil tole čisti užitek. 

Če bi le OMV v Trebnjem imel kavo... 

Party Time :)

IMG_20210404_151818.jpg

Bejž no. Si spet mim mene gonu? Prid na pir...al pa sok...al pa kavo...drugič....

Al se pa vsaj najavi, da bomo navijat pršli za cesto... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz peljal kosilnico na preventivni servis pred košnjo in sem jo kar tam pustil... Crknil reduktor oziroma pogon, zanič dvojna zajla, popravilo strošek nove. 

Kaj kupiti? STIGO? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.