Ker smo uradno 5. marca na cesti s starci ?tuderamo pri keri banki najet kredit za stanovanje. Gotovine bi blo prbl. 8000?, ostalo pa pa? na kredit. Ne dvomim da bo treba uzeti kredit z zastavo nepremi?nine ker nam manjka okol 75000? O?e je star 46 let in ima 20 let delovne dobe, mama pa 49 let in ima 29 let delovne dobe. Zanima me ?e kdo ve na koliko let prbl. bi banka dala kredit (max sm prebrou da 30) na take pogoje.
Ter seveda kero banko priporo?ate za dvig takega kredita!
Prosim za mnenja!
Lp
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Nekega dne sem spoznala prekrasnega mo?kega in se zaljubila vanj. Ko je postalo ?e jasno, da se bova poro?ila, sem se odlo?ila da neham jesti pasulj.
Nekaj mesecev kasneje, na moj rojstni dan, se mi je pokvaril avto ko sem se vra?ala domov iz slu?be.. Z obzirom na to, da sem ?ivela na vasi sem poklicala mo?a in mu sporo?ila, da bom zamudila domov ker se moram domov vrniti pe?. Tako sem ob poti zagledala majhen lokal?ek iz katerega je tako zelo di?alo po pasulju in enostavno se mu nisem mogla upreti.
Ker sem imela pred sabo ?e velik zalogaj poti, sem se odlo?ila, da malo postanem, saj sem predpostavljala, da se bom s tem osvobodila vseh skrbi dokler ne pridem domov. Vstopila sem in za »malo malico« sem »pospravila« dve porciji pasulja.
Ko sem nadaljevala mojo pot domov sem se potrudila osvoboditi vseh vetrov na ves glas.
Ko sem kon?no le prispela me je mo? lepo pozdravil in veselo rekel :
"Draga, imam presene?enje zate pri ve?erji!"
Potem mi je preko o?i poveznil prevezo in me odpeljal do stola za mizo. Usedla sem se in ravnokar, ko mi je hotel sneti povez iz o?i, zazvoni telefon in morala sem mu obljubiti da se ne bom dotikala preveze dokler se ne vrne. Mo? je od?el do telefona v predsobi.
Pasulj, katerega sem pojedla u kr?mi se ?e vedno ni prebavil in v trebuhu me je tako stiskalo, da je pritisk postal nemogo?, tako sem izkoristila priliko dokler se mo? ni vrnil, nagnila sem se na stran in hotela spustiti enega "tihega".
Ne samo da je bil glasen, ampak je bil ?e povrh vsega ?e tako smrdljiv kot kadar kamion z drekom pelje mimo perutnine in povozi podgano. Vzela sem servieto s krila in smrad sku?ala odpihniti stran ko sem prhala servieto v vse strani.
Nato sem se nagnila ?e na drugo stran in "spustila" ?e tri. Smrad je bil huj?i od kuhanja zelja.
Poslu?ala sem razgovor v sosednji sobi in nadaljevala tako ?e naslednjih
nekaj minut. Vlekla sem malo na u?esa na razgovor v sosednji sobi in nadaljevala s spu??anjem vetrov ?e naslednjih nekaj minut. Zadovoljstvo je bilo nepopisno.
Ko je pozdravljanje preko telefona ozna?ilo konec moje svobode, sem naredila se nekaj hitrih premikov serviete, da razpiham vse, jo vrnila nazaj v krilo in z ob?utkom zadovoljstva in olaj?anja. spustila roke na krilo.
Lice mi je sigurno oddajalo najbolj nedol?en izraz, ko se je mo? vrnil in se opravi?il, ker se je tako dolgo zadr?al.
Vpra?al me je ?e sem kaj pokukala in jaz sem ga prepri?ala da nisem. V tem trenutku mi je dal dol prevezo in dvanajst gostov, ki so sedeli za mizo je v en glas vzkliknilo:
"Vse najbolj?e !"
Nato sem padla v nezavest.
POZOR!
?eta bosanc vs zgubljen po zapu??enem mestu kjer je ?ivela le ?e pe??ica ljudi! Ves dehidriran v obupu i??e vodo, da bi se napil. Ko kon?no zagleda vodnjak za?ne vs veseu te?t proti njemu! Lih k ho?e za?et pit se starej?a gospa zadere in hi?e NE PIT VODE IZ VODNJAKA, JE STRUPENA!!!!
Pa se bosance obrne pa re?e ?TA BRE???
pa prav baka N? N? TI KR PIJ!!!
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
TOREJ!
Ker smo uradno 5. marca na cesti s starci ?tuderamo pri keri banki najet kredit za stanovanje. Gotovine bi blo prbl. 8000?, ostalo pa pa? na kredit. Ne dvomim da bo treba uzeti kredit z zastavo nepremi?nine ker nam manjka okol 75000? O?e je star 46 let in ima 20 let delovne dobe, mama pa 49 let in ima 29 let delovne dobe. Zanima me ?e kdo ve na koliko let prbl. bi banka dala kredit (max sm prebrou da 30) na take pogoje.
Ter seveda kero banko priporo?ate za dvig takega kredita!
Prosim za mnenja!
Lp
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani