Skoči na vsebino
My new ride..
Napisano

na motorju je samo ?e plastika ko je ?elada not, tank, balanca, ?tevci pa gume in motor :hohoho: odlo?am se pa za isti kombinacijo samo da bo namesto rde?e ?ivo zelena B):bravo:

EDIT: danes sm bil pr dediju in sma disk zbrusla, bremz olje sma z atom menjala, pa vse kar je mo?no sm spucal, barvo pa sem ?e z vodobrusnim ?mirglom in vodo spravil deloma stran, da je taka lepa mat povr?ina :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jz se pa lahko pohvalim da gre skuter kon?no na ?trihanje (home made ?trihanje :P ) pa da sem danes bil pr starmu atu in mi je pobrusil spredn disk pa bremz olje dal :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

UPDATE

Bil po nakupih in veliko naredil ::) :-X

Slike iz nakupov:

Objavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slika

Tole je pa napredek rihtanja... Menjal pakne, disk se gre brusit, plastike bom zbrusil, eden iz foruma pride mogo? danes do mene da zamenama valj?ke, gumo bom menjal v ponedeljek (grem do vulkanizerja)......

Slike:

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prepis vozila
Napisano

brez registracije in tablic ene 20-30?

spravi 20-30? ?e imam tablice :bravo: in ga grem podalj?at oz. registrirat... nwm kaj ?e

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prepis vozila
Napisano

lahko tud to

ce bos motor ustimal prej kot v enem mescu po izteku veljavnosti prometnega ti ga ni treba odjavlat

ker ti potem ni treba placevat odjave in potem prijave pa novih tablic.

ja kolko pa pride naprimer da bo s5 za v promet?? da bi lahko ?el na cesto :ne vem: prepis pa vse te fore zraven??

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

No lepo. :bravo: Pa ne pozabi na ?elado. :D

Sem prista? ?elade :bravo: Nikoli nikamor brez ?elade :D

sicr nism pristas scooterjev ampak vseeno naj ti dobro sluzi :bravo:

Hvala :P sej zdej gre v fazo kitanja udrtin in popravljanja :rispekt:

bo pri?el update B)

strica yavarya bi pa pol nafehtal ko bo pre?trihan ?e bi lahko kake nalepkice nardil sramezljiv

Skuter na? ,ki si na cesti,

posve?en bodi tvoj bat.

Zavrti naj se tvoja ma?ina,

zgodi naj se tvoja hitrost,

kakor na makadamu tako na asvaltu.

Daj nam na?e vsakdanje zadovoljstvo

in odpusti nam na?e preobremenitve,

kakor tudi mi odpu??amo tebi in

ne odpelji nas v smrt,

temve? re?i nas pred njo!

Amen

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Pa? motor sem z papirji kupil za borih 320? (zbil iz 350?) :bravo: Sedaj me ?aka pa kar nekaj lepotnih popravkov, spredna disk bremza ne prime in je treba pakne menjat, valj?ki ropo?ejo, zadnja guma kar slizana,... :ph34r:

Bom poro?al o napredku ;)

SLIKE:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prepis vozila
Napisano

gres do nekoga ki dela prepise ta gospoda ali gospa ti bo napisla pogodbo (dobis 2 izvoda) in zato zaracunal 5-10? potem gres pa na obcino pogodbo uverit 2?.

zdej ce mu bos pustu registracijo je to to.

ce pa ne potem pa gres tja kjer si delal registracijo odjavis vozilo, s tem da prineses tablice, prometno, in zavarovalno polico. dobis nazaj par ? in to je to.

Kaj pa ?e sam napi?em pogodbo po obrazcu? Pa grem potem na ob?ino? Motor bom odjavil ker je 28.4.2008 potekla prometna, pa ?e kar nekaj dela bo na njem,... pakni za menjat spredaj v ?eljusti za disk, valj?ki ru?ijo in zadnja guma je bolj boga :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prepis vozila
Napisano

Dejte mi pomagat kaj vse rabim za prepis 49cc skuterja?? Morem kake pogodbe al je vredu ?e mi da danes vse papirje, prometno in greva v soboto odjavit in prepis nardit? Ka?en je postopek? :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hahaha :hohoho::hohoho: tole si poglejte :hohoho:

aja pa dans sm vidu KIA pride ko je mela na sprednji maski napis MAZDA

mislim ej da nam more delat sramoto <_<

:hohoho: ti si car :D a ne ve? da je kia kopirala mazdo in da ma kia pride samo malo spremenjeno sprednjo masko v bistvu je pa mazda 121 :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bajkanje in ostalo...
Napisano

Halo, zakaj pa bi bil te?ko dokazljiv, ?e te pes ugrizne :blink:?zmeden? Po na?i zakonodaji psi ne smejo biti spu??eni niti se ne smejo prosto gibati brez nadzora lastnika...pika - in neupo?tevanje je kr?itev zakona in ?e se pri tem zgodi ?e po?kodba oziroma ogro?anje ?love?kega ?ivljenja ti povem, da za obto?enega situacija ni ro?nata.

pomoje je tut tko

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nu, bom probu...sam driverje za grafo sm ?e skinu iz neta (tist je OpenGL)...tko da...me bl zanima zarad zvoka (OpenAL). Ker ?e izklopim zvok, dela normalno in tud koruze ne melje ve?.

Ampak zaka je delal vse normaln, zdaj se mu je pa spipal?

pol pa ?e driverje za mama plato ?e je zvok integriran :bravo:

pa ?e cod4 gameplay zadnja misija :bravo::rispekt:

KLIK

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.