Jah smeha je blo te dni, sam zdej upam da se na?i zresnejo in grejo naprej. Do konca je ?e dolga in v kon?ni fazi so ble tole le 3 to?ke. Mourinho se ?e zmeraj lahko zadnji smeje in tehle 5:0 bo hitro pozabljenih.
Treba bo pazit, da ne bo spet kak Hercules ratal...
Bojo pa na?i verjetno spet zgubili proti Rubinu. Ker so ?e prvi v skupini, bojo sigurno igrali z C ekipo. Edino ?e s bo Pepu zdel, da more mal pora?unat z Rusi. Bi pa blo fanj da dobijo iz La Masie mal prilo?nosti kaki Thiago, dos Santos, Bartra, Fontas in Nolito... in ne bi bil presene?en, ?e bi tele dejansko igrali.
Aja, Barcina zmaga je tudi bila ogromna zmaga za mladinsko ?olo, na tekmi je sodelovalo 10 igralcev, ki so zrasli v na?i akademiji,(Valdez, Puyol, Pique, Iniesta, Xavi, Biskvit, Perdo, Messi, Bojan, Jeffren) medtem ko je pri Realu to le Iker. Od tega jih je 8 komadov v za?etni enajsterici.
Vici se ?e pokajo, tole je zaenkrat priromalo v moj inbox:
Vpra?a Murinho Casillasa kje je ?oga?
Casillas: Sem ti ?e 5x povedal da v golu.
Ronaldo: Bog me je poslal, da ljudem poka?em kako se igra nogomet....
Messi: Nikogar nisem poslal!
Glede grobosti: Nekaj let nazaj, ko je Barca mogla postavit ?palir in so jih premagali Realovci 4:1 se na?i niso ?li takih pizdarij. Da igra? z namenom, da nekoga po?koduje? je sramotno in tak bedak nima kaj delati v nogometu.
U?er sem bil ?ist preve? iz sebe, da bi kej spisal....
Kva so jim naredli, Reala kot da ni blo na igri??u.
Oz. kuker so mi dons zjutri rekl na ?ihtu: ?e 5 mescov se nis smejal, zdej te pa trga.
Fantasti?na igra na?ih, preprosto prefektno. Na?i so nehal ?e od 60 minuti igrat, ?e bi dr?al tempo naprej bi lohka blo 10:0.
Ampak proklete kurbe, Mourinho, Arbeloa in Ramos. Arbeloa je pri?el igrat hokej in upam da enrkat en njega prtegne k vola. In ta njegova igra je bil ?isti ukaz Mourinha. Za Ramosa se pa itak ve da mu par kole?kov zdrsava u glavi.
Jest pravim, ?e kdo ho?e potrditi Einsteinevo reklo o neskon?ni ?love?ki neumnosti, sa naj samo odpravi pozimi na slovenske ceste. ?e pride do kraja neumnostim, ga ?astim pivo, kurbe pa ?e ?gance. :ne vem:
Hehe, po mo?nosti celo iz tistga denarja, ki smo jim ga mi posodili.
Takoj mi je to padlo na pamet, ko sem to prebral . Osebno sem pa ?e zmeri skepti?en glede tega dogodka in me predvsem zanima zakaj so ve?je dr?ave vse umaknile kandidaturo.. nekaj mora biti zadaj...
Zaslu?ek??.. ?e bi bil zaslu?ek ne bi vse velike dr?ave odpovedale ena za drugo....
Se noben ne vpra?a zakaj so vse dr?ave, ki imajo veliko mo?nej?e lige, klube, ... odpovedale? Promocija mogo?e, zaslu?ek pa ne verjamem. Na?i so sko?ili predsem zato, ker so edini ostali kandidat.
Ja letni razgovori so najve?ja bedarija. Pri nas so to ?e tako zakomplicirali, da te mine volja do ?ivljenja. No zdej mam vsaj ?efa, kjer mogo?e te razgovori niso tako pro? vr?en ?as. Ampak vseeno, teme, ki so jih notri dali za razgovor so popolnoma kretenske.
Pa ?e zima... zima bi mogla bit taka kot je bila v?eraj, son?ek pa toplo. Drugo je vse drek. Plundra, kidanje, nesposobnosti na cestah in ob njih, mraz, pa se enkrat omenjam kidanje za dobro mero. Jest sm ?ist cool z globalnim segrevanjem, jest ho?em da haca 30+ polet in cca. 15 pozim
Top Gear sem glih zaradi takih traparij nehal gledat. Sem pa gledal to epizodo in ja ve?inoma je vse zre?irano. V resnici, so jih po moje napizdili ostalo pa je sigurno zelo prenapihnjeno (be?anje, brisanje napisov s Cocacolo, panika, itd...). Verjetno bi pr nas tudi kak "Jelin?i?ev" reagiral, ?e bi kaki Hrvati prileteli z napisi, Slak je pi?ka, Koper je na?,....
Kar sem v teh letih nagruntal je, da so Ameri papki v primerjavi z Briti in njivim na?inom propagande, manipulacije, itd...
Jah ?estitke Olimpiji, sem gledal glih zadnjo minuto, kjer so si skoraj spet zajebal celo tekmo.
Ampak kaj bo z Olimpijo, sedaj igrajo solidno, mogo?e jim celo uspe praboj v nadaljne tekmovanje, denar bo za?el prihajat, pobrali si ga bodo spet vodilni kravatarji, ni? investirali in Olimpija bo drugo leto spet tam, kjer je bila prej?nja leta, na dnu.
Problemi s pla?ami in ostalimi obveznostmi se vle?ejo ?e leta in verjamem, da bo kmalu spet po?lo.
Je pa ?koda Olimpije, ker v?asih so bili v samem vrhu in prava "valilnica" talentov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
OOOOO JAAA, tele ven?ki so zakon, ?eprav je prvi bolj po mojem okusu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani