To ni kovid pljučnica, saj nima veze s tako imenovanimi virusnimi pljučnicami. Dobila je bakterijsko pljučnico, kar niti ni tako redek pojav kakšen mesec ali dva po kovidu saj se pljuča še niso dobro regenerirala in imunski sistem je tudi bolj tako tako. Ker pa gre za bakterijsko pljučnico je zato dobila tablete antibiotikov. Pri virusnih pljučnicah namreč zdravil ni, je pa sreća, da virusne pljučnice so manj nevarne od bakterijskih a bakterijske imajo vsaj zdravila.
To je bilo mogoče nekaj tednov nazaj. To veš da ne moreš izbirat, ko prideš tja? Ko ti dajo pa šus ti pa šele povedo s čim so te in če boš moral prit po drugo dozo.
Ja pa saj lahko vprašaš s čim te bodo cepili preden zabodejo iglo..
Mi smo tudi imeli na sihtu zjutraj jutro sovinisticnih šal.
V stilu zakaj imajo ženske krajša stopala (da lahko stojijo bližje štedilniku), potem je sodelavc izjavil da dajo Indijkam ob poroki rdečo piko na čelo zato da lažje zadanejo metek vanjo...
Ko sem dodal svoj delež s tem, da imajo ženske 4 možganske celice (po 1za vsako kuhinjsko ploščo) se je sodelavka naprdila (vmes pa zakrila že dlje časa trajajoč nasmešek) in rekla da sem prasec ter kao resno odvihrala ven...
Ah... Ne vem če upam spiti kavo ki mi jo bo kakšna ženska jutri prinesla k mizi...
Nas bodo cepili s ta nevarnim(AZ)..mal mam cmok u grlu tko kot nejc 🙈
A zdaj je pa AZ nevarna a ni ta kao najbolj učinkovita? Sicer imajo pogoste kratkoročne stranske učinke, za dolgoročne pa itak vsi samo upamo, da jih pri nobenem cepivu ne bo.
Jaz sem obe dozi preživel bp. Je pa res skoraj 50posto znancev obležalo za kakšen dan po drugi dozi.
Ko sem peljal moja starša na cepljenje, so mi povedali, da bodo cepljeni z phaizerjem. Jutri dobijo drugo dozo.
Sem pa zasledil in tudi slišal od določenih oseb, da je sedaj v modi tu pri nas, da kolegi in znanci obiskujejo druge kolege in znance okužene z kovidom z namenom, da bi se okužili tudi sami z kovidom.
Prednosti?
- Ni vsakotedenskega testiranja, kjer je to potrebno,
- ni potrebno testiranje za smučanje,
- in tra ra ra... to je "naložba" za poletje, ko naj bi se potovalo z cepilnimi potnimi listi ali pa tako, da si prebolel kovid. In evo brez skrbi počitnice na hrvaškem. Kaj pa riziki?
Brezpredmetni. To so večinoma anticepilci in antikovidarji. 🤗
To je bolano. Namenoma zboleti... Najbolje da si potem še nogo odrežejo, da dobijo nalepko za širši parking tik pred vhodom v stacune.
Najnovejša dognanja o kovidu so tudi ta, da naj bi nekateri moški imeli večurno erekcijo, ko zbolijo za kovidom. Baje, da je že opaženo večje število moških, ki iščejo po oglasih obolele za kovidom zaradi prenosa. 😊
Ni bil krog, je pa bila osmica. Iz Kranja preko Krope na Jamnik (snezen vzpon), spust v Dražgoše, boj z vetrom do Škofje Loke, skok na Malino pod Lubnikom, nadaljevanje do Kranja, Preddvor, Bela, Golnik, Naklo... Luštno.
Zanima pa me, kako zdržiš tako dolgo v eni službi? Vedno je želja po boljšem in nadgradnji...
Ker me pustijo na miru, ne gledajo pod prste (glavno da naredim svoje delo), delam v dvoje (nisem tip za delo v skupini), zelo dobra plača. Ob vsem tem ni težko minuse dati na stran.
Boljse in nadgradnja? Meni se življenje začne ko pridem iz šihta in raje tam stremim k boljšemu in nadgrajenem življenju.
pred 37 minutami je Z M A J napisal:
Odvisno tudi koliko je človek ambiciozen, da ne rečem DRZEN in si upa pogledati še kam drugam. Kako že pravijo; najkasneje na 5 let menjat zaposlitev. No, jaz jo raje hitreje in mi je prav luštno
Še 3 urce na delovnem mestu in potem se začne odličen wikend, izkoristite ga tudi vi!
Jaz sem ziheras v službi. In norc v privat času
pred 26 minutami je Damijani napisal:
Samo da je sprememba, četudi pri istem delodajalcu. Samo da ni stagniranje...
Ambicioznost ja...
Mi ni dolgčas v službi, verjemi. In spremembe niso vedno kul... Sploh v teh časih.
Se strinjam. Da se vsedemo na kako teraso, spijemo kako brezalkoholno pijačo, pojemo kak neslan čips ali grenko 80% čokolado in se odpeljemo na naš slavni road trip. 😊
Podpišem. No, tisto z roadtripom in cipsom bom preskočil. Priletim pa z biciklom kam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja pa saj lahko vprašaš s čim te bodo cepili preden zabodejo iglo..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani