Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Prej dokler je biu sonce, sm ?ov s tamalo na sprehod, pa je bla kr pridna, pol pa ?e mal folk pohval kok je lu?na in je bla kr morala! :danzoman::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nezasli?ano
Napisano

Men je RX 8 en najlep?ih velikoserijskih avtomobilov, pa se mi je.be za tole anketo! <_<

P.S. - manjka Thalia, Multipla, stari Ford Ka pa ?e kej! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele sm se tok nasmeju na?mu Doktorju - vodji oddelka! :danzoman:

Je reku, da ko se vrne moja nekdanja tipkarica (tista ponorela) z bolni?ke, naj jo k njemu po?ljem na razgovor, da bi bosta nalila ?istega vina, ki sicer ne bo kuhan, ampak precej grenak! :P:D:hohoho:

O?itno je dec kar za hece dans :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se strinjam, vsaka generacija oz. FL Lagune je gr?i (se pravi je moja ?e nekje srednja ?alost, glede na letnik in da ni FL od II. generacije)! :P

Pa ?e tole lih ne razganja od lepote, hehe :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kok sovra?m ko mi nekdo s stranske ceste, brez da pogleda zapelje in potem bremzaj kokr ve? in zna?, matr me mika, da enkat kar ni? ne pobremzam, sam po?im vanga, pa da vidmo kok ma Laguna Erbegov (5 zvezdic na testu, hehe)! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss, eno pra?anje zate (ni mi?ljeno provokativno) in sicerr, a je mo?no, da ?e bi ti kupu novga kakega Renoja dizla, re?mo Megana, pa ?e bi ga primerno vzdr?eval (servisi na 15Kkm in ne na 30!!!), da bi ti ta v redu slu?il, al je ta kripa useen tok pod nivojem, da ne bi zneslo! :P

Kokr pa tle po forumu prebiram, se pravi, ?e italjanske 6ke kar zajebavajo, kaj bi bilo potem ?ele z uvo?enim Renojem? :blush::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.