No ja kolk moti drajverja je se odprta tema....mene med testom ni........
Ha ha, da malo Bossa privijem...
CX7 je sel danes na AS na cenitev ?kod - ma zadnji odbijac odrajsan pa mal vdrtine nad levim blatnikom (men se je prevrnil motor na mehki tera rosi direkt na avto, ampak zato pla?ujemo zavarovanje ne.. ).
Avto je bil v 'sluzbi' v LJ in ga nismo rihtali, ker naj bi sel cez mesec spet v 'sluzbo' v LJ....(takrat sem mel jaz se Mazdo5). Prvi mesec je nekdo s kjucem zadnja vrata krstil, po popravilu pa nekdo zadnji odbijac...
Ampak sedaj sva malo bolj smotrno naredila sedmica je moja, in je cas za popravilo!
No?em te ustra?t - v bistvu je to dobro, tud ?e bojo kake praske (ker gremo v hribovito de?elo z grmovji), bo kolega li?ar vse na ?kodni spis dal...:):)
Ajvar - mini bo pa sedaj rde?. Srebrnega so mi spizdil pred nosom...
P.s. Bela streha? - mas na ZS nore ideje juresa....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pred nami je huda nevihta dela se dan.....upamo da se izognemo, ker prihaja s severa.
Kaalman ce beres, gre direktno nate!!!
BC: 10.7
Povprecne 90
Distance: 230
Maribor
Nov rekord 112 trenutna
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani