Zdajle se mi je en frajer v prvem Meganu Coupe (btw a ne da je to mal pedrski avto? ) modrem, temne ?ipe, spu??en vozil maksimalno meter za mano, seveda smo ?li 70-80 km/h na omejitev 90 km/h. Notri pa poln avto mularije. ?e bi samo malenkost zabremzal bi ga imel v riti. Ampak agonija je trajala samo nekaj ?asa. Ko je avto pred mano zavil v stransko sem samo gledal kako se je frajer oddaljeval. Ravno toliko sem mu u?el, da ni niti posku?al ve? frajariti pred sopotniki. In potem sem bil ?e vedno tako jezen, da sem priletel na forum in vam nalimal tole fotko:
Obstaja stara nesramna (moram poudart), motociklisti?na zadeva, kako te ljudi spametovat.
V predalcek das par kuglic od lezajev, ko ga mas na riti odpres okno, frcnes kuglico nazaj in bo po?ilo da se bo usral, pa mogo?e mu ?e ?ajba po?i.....za kazen...
Nisem prakticiral nikoli, ampak vedno pomislim na to......................nekateri pa imajo balon?ke z oljem...:)
Bravo Lojz ... isto po?ne? k jaz, k se mi kdo nalepi na rit na AC-ju al pa celo blenda. Ampak kolk ta voda dela ?ude?e pa ?e ni? ni po?egnana, ker je direkt iz ?para.
Sem imel pa par dni nazaj en drug dogodek, k pa vr?e ven ?iv?ke tud tanajbolj skuliranim. Vozimo v relativno gostem prometu po dolenjski AC in kar naenkrat sred lepga za?ne folk bremzat in hitrost pade na 60km/h. Nikjer ni?, nobenga dela na cesti al kej podobnega. No pol se pa po?as zadeva izkristalizira, ko vidim, da vsi nekak prehitevajo po desni po voznem pasu in to dobesedno VSI vklju?no s kamioni in avtobusom.
Na prehitevalnem pasu se namre? s cca 60km/h vozi blondinka s telefonom na u?esu in veselo reglja ter z eno roko dr?i telefon z drugo pa maha po zraku in izmeni?no prijemlje volan ter spet gastikulira. Folk vozi mimo po desni in nekatei ji trobijo, blendajo, ka?ejo oznake za ?tevilko ena (beri: sredinci) ampak damica se ne zmeni za dogajanje saj ona je zdej v svojem svetu in kolk smo vsi drugi neprijazni in nasilni, da si jo drznemo motiti pri tem opravilu.
Policajev seeda takrat ni v bli?ini saj se raje ukvarjajo s tistimi, ki peljejo 20-30km/h nad omejitvijo ampak o?itno se na?i policiji in prometnim strokovnjakom niti ne sanja, da so take situacije bistveno bolj nevarne kot par deset km nad omejitvijo. Ampak to je pa ?e druga zgodba .
?obe se da pa tud tako nastavit, da ?pricajo ?ez streho direkt...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V no?i na petek po 1. uri zjutraj je neznanec pred kranjsko policijsko postajo odvrgel eksplozivno telo, najverjetneje ro?no bombo.
Eksplozija je okolico prestra?ila ob 1.08 zjutraj, bomba pa je bila odvr?ena v bli?ini vhoda v stavbo. Ob tem so nastale po?kodbe na ve? okenskih steklih na zgradbi in na parkiranih vozilih pred njo. Kot so za MMC povedali na Policijski upravi Kranj, je bilo ob tem ?asu kot zmeraj v slu?bi ve? policistov, vendar ni bil nih?e po?kodovan.
Policisti in kriminalisti so opravili ogled kraja, zdaj pa nadaljujejo preiskavo.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kolega nabavu nov BMW R1200 GS - motorcek seveda, pol leta pred iztekom garancije je opozoril, da cvili differencial na zadnji gumi.
Eh nee, to so gume ...kr neki v glavnem, tipu je zasikal da naj zapi?e na DN da je opozoril na to...
16 dni po izteku garancije gre, poglej si ga no differencial. Sedaj je prisel nazaj z motorjem na prikolici(nalog se v zepu), vsi pametni, ja to se je ze dogajalo, diferencial je sel, bo treba vse novo, samo ni vec v garanciji...
Potegne iz zepa ven DN in je pustil motor tam in zahteval novo vse v 30 dni ali pa kupnino....
Slovenija = po?akaj da ne bo? kriv, oziroma ne delaj danes ne?esa, kar lahko kasneje pa ?e pla?an bo?...
Jutri gre sucker spet k mo?niku, upam da bo ?e vozen ko ga dobim nazaj.
Danes sem bil pri?a ?ivega vpogleda na stanje suckerja preden gre k Mo?niku, torej me lahko uporabi? na sodi??u....
Jamranje:
Xedoska ne potrebuje bencinske ?rpalke ampak je dotore Yavarye dipl.xed.v6 v 60,5 sekunde ugotovil da se je razrahljal zobat jermen in bo trebaq menjat sponar in jermen.
Plus:
Strosek ni velik - z menjavo v cetrtek po moje ne ve? kot 150?, in masina je b.p., pa se vedno jo imam rad. V bistvu pucam grehe 1. lastnika....
Pri rde?ih bi jih blo treba enostavno ?ez kolen in na?gat po riti, da bi bile tolk rde?e kot so rde?i njihovi kombinezoni. Nekak mogo?e ?e razumem, da so se nategnili za kakih 5litrov ampak, ko so 12 krogov pred koncem pogruntali, da so naredli zajeb bi morali sporo?iti Massi, da naj spusti Vettla naprej. Tako ne bi zgubili ?e mesta proti Alonzu.
O?itno je res, da z odhodom JT-ja in RB-ja je Ferrari res ubog v mozganju. Hja kaj ?em, italijani pa?.
Druga?e pa vseeno zgleda, da se rde?i le nekako pobirajo kar pa za srebrne ne bi mogel re?i, ker sta bila na dirki resni?no uboga. ?e Kimi je do odstopa nadoknadil ?est mest.
Brawnovi pa resni?no sturajo in mislim, da smo dokon?no na?li potrditev, da je ve?ina dirka?ev res na visokem nivoju in da je samo od mo?tva in kvalitete dirkalnika odvisno a bodo prvaki ali ne.
Raikonnen navkljub napaki ekipe nima ve? kaj iskati tu, dobesedno se mu je... za vse. Massa se vsaj fajta, ?eprav s praznim avtom...
A mislite, da imajo pri Ferarriju BC od mazde?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole je mustang...
http://www.southernmustangparts.com/mustan...ecals-p-81.html
Sam tole mi naikakor ne gre slovni?no...are losing?? predmeti v ogledalu izgubljajo....a v smislu dirkanja?
Kr neki.
are lost al pa are fading away....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani