Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

@Alex - tak?ni na vse nas ?abarje me?ejo slabo lu?! :blush::angry2:

Sej niso samo ?abarji problem... takih naduvanih kretenov ima? povsod po Sloveniji dosti in nikjer niso imuni na tak debilizem tako da je to dale? od resnice, da je to problem samo "?abarskega" konca

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Alex ne sekiraj se, slej ko prej jih bo enkrat po pi?ki (in to dobesedno) dobla, ko bo naletela na enega enako nevzgojenega kot je ona sama. Pol bo pa tulila, kolk je folj nasilen, ko bo treba nos ravnat pa zobno protetiko delat. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Doma sem :( Sem pono? pri?la s ?kotske in prijetnih 10,5 - 18°C, pa me je skor kap, ko sem stopila iz aviona. Tooooooooooook lepo je blo.

...Jutr pa na morje :P

ti ma? pa res zajeban lajf :harhar::D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Za te dnarje, ki jih "slu?ijo" predvsem na ra?un navija?ov majo da krvavijo na terenu ne pa da ?pilajo bo??ke s trhlenimi nogami kot, da bi bili v ?ovu "a si ti tud notr padu".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

In potem svizec zavije ?okolado...kak?na objektivnost!

Kaj ma to veze z objektivnostjo, ?e sovra?im nogometne potaplja?e? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalil bom Boj?a, ki je organiziral odli?en mini piknik. Najedli, napili in nagovorili smo se, otroc so se z vodnimi pi?tolami postrelili med sabo, pri tem smo nastradali tud ostali vklju?no z ajvarjevo lepo enakomerno razporejeno umazanijo na njegovi ?estki tako, da je moral vzeti krpo v roko, kar ne vidi? vsak dan. :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

pa ?e res je blo.....pedri ?panski :angry:

iniesta je pa zgleda k ronaldu na "potaplja?ke" in?trukcije hodu, pfuj! <_<

Men se je fusbal ?ist zameru in sem jezen sam nase, da sem gledal tole v?eraj?nje sranje (?e dobr, da je bla tekma za tretje mesto prava poslastica).

Gleda? Robbna, kako mu Puyol visi obe?en okrog pasu pa ne bo padel al pa zasimuliral prekr?ek in samo zato ker pa? robben ni potaplja? ga sodnik tud povohal ni glede prekr?ka. Po drugi strani so pa ?panci padali kot igralci v partizanskih filmih - to simuliranje prekr?kov je blo ogabno za popizdit, sodnik bi pa o?itno rabil o?ala, ker tolk kot so ga scat vozili ga po moje ?e dolg ?asa noben ni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ahh gnoji :angry: sam sodniku nej hvala re?ejo, da je nasedal vsem dajverjem bleferskim pa da je potalal miljon rumenih in rde?ga sfejkanga. Bruh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nogomet v nebesih

Dva stara mo?akarja, Franc in Ivan, sta sedela na klopci v parku in se med hranjenjem golobov (kot vsak dan) pogovarjala o nogometu. Franc se je obrnil k Ivanu in rekel:

- Ali misli?, da imajo v nebesih tudi nogomet?

Ivan je za trenutek pomislil in odgovoril:

- Ne vem, Franc. Dajva se dogovoriti: ?e jaz umrem prvi, se vrnem in ti povem. ?e pa umre? prvi ti, se ti vrne?, da mi pove?, ?e je v nebesih nogomet.

Rokujeta se in na ?alost se ?e v nekaj mesecih Franc ule?e k zadnjemu po?itku.

Kmalu po tem je Ivan sedel na isti klopci v parku in hranil golobe, ko je zasli?al ?epet:

~~ Ivan ... Ivan ...

Ivan odgovori:

- Franc! Si to ti?

~~ Ja, Ivan, jaz sem, za?epeta Francov duh.

?e vedno presene?en Ivan vpra?a:

- No, ali imajo v nebesih nogomet?

~~ No, mu dogovori Franc, imam dobro in slabo novico.

- Prvo mi povej dobro novico, re?e Ivan.

Franc mu odgovori:

~~ No ... v nebesih imajo nogomet.

Ivan je navdu?en:

- To je super! Katera novica bi bila lahko tako slaba, da bi uni?ila to?

Franc zavzdihne in za?epeta:

~~ V petek igra?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

V?eraj sem na TV-ju gledal film Hot Rod in sem se po?teno nasmejal. Najbolj zanivo pa je, da se glavni junak ves ?as filma vozi na Tomosovem mopedu, ki je v bistvu zvezda filma. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

rtvslo.si: "?panija je ta hip najbolj?a ekipa na svetu." To niso besede kakega navija?a, ampak nizozemskega trenerja Berta van Marwijka pred nedeljskim velikim finalom mundiala.

Logi?na izjava, ?e ho?es s svoje reprezentance odstraniti breme favorita. Naj se ?panci ukvarjajo s to vlogo.

L?w: "?panci bodo svetovni prvaki"

V nem?kem taboru priznavajo zaslu?eno ?pansko zmago. Selektor Joachim L?w je povedal: "?panska ekipa je dobro naoljen stroj z nogometa?i, ki igrajo skupaj dve, tri leta v skorajda isti postavi. Na drugi strani je bila v na?i igri nekak?na blokada, ki jo moramo ?e analizirati. Nismo imeli poguma in prepri?anja v na?o igro. Trdo smo morali garati, da smo sploh pri?li do ?oge, saj je njihova zvezna vrsta delovala brezhibno. Verjamem, da bodo svetovni prvaki."

Zagovarja neuspeh in to je idealno opravi?ilo, da so pa? ?panci bolj?i in da se ne bo preve? analiziralo tega poraza. Verjetno ni bilo za pri?akovat, da bo rekel, da so bli Nemci bolj?i sam, da je on zajebal s taktiko in menjavami. :hohoho:

Miroslav Klose: "?oga je bila v njihovi posesti in morali smo res veliko te?i. ?panja je nocoj zaslu?eno zmagala."

Ista zgodba kot pri L?w-u samo, da ?e zagovarja sebe in soigralce zakaj so bili v tekmi tako boje?i in neizraziti.

Ista razlaga kot prej

Ta je najbolj?a - baje se ?e ni zmotil :rulam:Video: Paul je izbral - svetovni prvaki bodo ?panci!

Od vseh napovedi je tale ?e najbolj resna :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ampak finale bo pa sanjski, vsaj po obeh udele?enkah sode?! :danzoman:

Nekolko bolj mord celo privo??im Nizozemcem, ki so ?e dvakat pu?nl v finalu, ravno prot zloglasnim Nemcem! <_<

V kolikor zmaga ?panija, bom pa tut vesel! :vesel::punk::rozico:

skratka v vsakem primeru bo? vesel - klasi?na WIN-WIN situacija :danzoman:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To je bilo mogo?e lepo in koristno za kak?nega napiflanega trenerja-to mu?no podajanje- jaz tebi- ti meni- jaz golmanu nazaj.Za gledalca,ki ni navijal za nobeno ekipo od obeh(ker so obe smotane) :P je bila totalna antireklama za nogomet.?e bi prvi? kak gledalec gledal nogometno tekmo in bi naletel na to,bi se mu odpovedal za vse ve?ne ?ase,ker ne bi vedel,v ?em je sploh ?tos vsega in bi si mislil,da je to mu?enje ?oge najbolj dosadan ?port na svetu. ;)

:notworth::hohoho::hohoho:

Bravo Alex, nare?al sem se od srca... :aaaaa:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kaj pol pravi? daSKAn, da bo v finalu 0:0 po 120minutah in da bomo gledali penale? :ne vem: **

Ampak vseeno po tej logiki torej je igranje bunkerja edina re?itev, da 100% ne dobi? gola. Ne vem zakaj potem vsi, ki ?uvajo rezultat tega ne izvajajo, ?e je tolk bulletproof. Jaz vseeno mislim, da se da tudi bunker iz prekinitev, prekr?kov, visokih podaj lepo razbijat, ?e seveda ima ekipa znanje in kvaliteto.

A jo ?panci imajo je pa zdaj drugo vpra?anje, ker tole "italijansko igranje" ena nula, ki ga izvajajo ?panci je bolj napredovanje z veliko sre?e kot pa s sposobnostjo.

**?e bo tako bom gledal samo tekmo za tretje mesto, ki bi znala bit prava poslastica. :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

spanci so pedri

upam, da ne zmagajo :)

:bravo::bravo:

Se strinjam z Madmaxom in TheBillom, ker res ne razumem daSKAna, ki je navdu?en nad atraktivnim nogometom a to kar je blo v?eraj je bilo dale? od tega. ?e dobro, da imajo ?panci tako mo?nega branilca kot je Puyol, ki je dobesedno re?eval tako obrambo kot neefektivnost napada z golom. Lahko mu vsi podplate poljubijo, ker jih je re?il in prakti?no opravil ve?ino dela na igri??u. Pa seveda da en pozabim Casilliasa, ker brez njega bi se pot ?panije kon?ala ?e v osmini finala ali pa proti Paragvaju.

Nemci so pa premagali samega sebe predvsem s tem, da so s preveliko razliko premagovali najbolj?e nasprotnike, kar jih je postavilo v polo?aj favoritov, kjer se mladinci ?e ne znajdejo in so v tej novi vlogi enostavno pregoreli. Tudi tisti streli so bili nekako boje?i kot streli Gancev pri enajstmetrovka. Kot, da bi se ustra?ili, da bi lahko napredovali v finale.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Argentinski Offsajd ni bil offsajd ampak gol iz zasede....?lovek se je vra?al iz ?ihta nazaj dobesedno

aha B) hehe :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.