Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Xedoska rabi novo (kot ka?e) bencinsko ?rpalko...upam da bo danes zrihtan, pride Yavarje...danes avtek po?iva, tud obnova je mal prestavljena...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sej Schumi je ze bil na startu, sam se celade ni imel s seboj...sam se mal...:)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moja sta mi do sedaj uspela "re?it" zadnjo lu?ko v kabini,ki osvetljuje prtlja?nik. :zvizga:

Nikakor je ne morem ve? namestiti na mesto. :dudek:

No zadnja lu?ka = 2 x crknjen akomulator na prejsnji 5ki.....od tega 1x na letaliscu na Benetkah v Nedeljo ob 23:00... :vskalo:

In ko sem ze pri 5ki:

- magna kartica v CD playerju....menjali cel radio 'pod garancijo'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hvala za ?estitke! :rispekt:

Hehe, men je sam va?n da otrok ne bo ?korpijon po horoskopu (Poki pa Zemir sta ?e v redu deda) :P

Upam sam da mi ne bo pomdladek prehitr za?el upravljat z Mazduro! <_<:hohoho:

Moj je skorpijon....

V Xedoski je ze vsak dan....pravi ji Strela mcqueen...

Casualties of a child:

- knof za vse zmigovce (Dal yavarje novga)

- pokrovcek za tank odsravfal padel na tla po?il

- napis mazda odtrgal....o?i glej dol gre....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

Sam da ni pol on Zvitorepec (da me oguli), ki se bo hotu Guliko?i ma??evat za prigode iz stripov! <_<:D

Ne ne dost je ze sendvic ko pri lakotniku....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

La?je ti povem kaj ne morem, vse lahko, priklopim svoj lcd tv in imam odli?en monitor, nekateri bodo ?e vedeli zakaj. <_<

Vedno na njemu rolam muziko, na zabavah, ?e te zanima bo v nedeljo v poljanah ?egen motorjev, prlet pa bo? videl akcijo v gostilni na vidmu, kjer bo moj zelenc taglavn.

U nedeljo ma mat roj dan....family obligations, cevapcici, vincek...ampak vsaj garantirano varstvo otrok..:)

P.S. Ko bos ti mogoce kdaj zibal bom pa jest frej...:) Ko otroc ne bodo hotli vec nikamor z nami.. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

23.12. je rok, da dobim na svet novo generacijo, pa mam kr tak ?udn filing, dost se mi bo spremenil, glede na zdej, ko ga loh s kolegi bluzim tut po 1 tedn skp! <_<:blush::P

Cestitam!!

No ti povem da pri dveh, da se vse spremeni, ampak se tud povrne! Sam najdt se moras v tem.

A bo na plebiscit..? :blush:

Nas je pa 1.11 vstal od mrtvih.... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U bistvu sem jo dal v mojega EEE-ja. :D

A za glavni disk...? :)

Pa lahko s to fensi skatlico kej delas? Diplomo mogoce?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Lohk bi tlele ?e mal radarje spremljal na AC-ju, da se kak?en mazda? ne "ope?e" <_<:P

symon na primer... :jezicek:

Radarji trenutno:

Objavljena slika

Objavljena slika

in seveda surprise, surprise

Objavljena slika

KAMERE V SLOVENIJI

http://www.pro-vreme.net/index.php?id=12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

?io!

?e ma kdo kak?no telefonsko od serviserja, ki ugodno "spravi v red" bicikle. V nasprotnem primeru, ?e bi me "ogulu", se mi jasno starga skreta ne izpla?a skup sestavlat, ampak raj? iz njega se?vasat spomenik, kak?no moderno skulpturo! <_<:hohoho:

Lokacija pa naj bi bila nekak LJ in okolica kakih 20 km max.! :danzoman:

Moj svak Grega....dela v Velotu (deli :) ) doma pa fu?a....sej ve? fu? ne sme trpet...........

040 417 088

P.S. Spi do ene 12:00.....hec, mu bom smsal da ga bo gulijoza klical

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?vreb?ju svetovali menjavo hotela

?vreb? je po poro?ilih medijev London zapustil v policijskem spremstvu, svetovali naj bi mu tudi zamenjavo hotela. Norve?ka policija se je odlo?ila tudi za varovanje njegovega doma v Oslu

Na Euru 2008 priznal napako

Na evropskem prvenstvu je dobro sodil otvoritveno tekmo skupine B med Nem?ijo in Poljsko, pod plazom kritik pa se je zna?el po tekmi med Italijo in Romunijo, ki se je kon?ala z neodlo?enim izidom 1:1. Na tej tekmi je neupravi?eno razveljavil gol Luce Tonija, o?itali pa so mu tudi, da je Romunom neupravi?eno dosodil enajstmetrovko. Uefa mu po tej tekmi na Euru 2008 ni dodelila nobene tekme ve?, Ovreb? pa je pozneje priznal, da je med tekmo storil napako.

Statistika tekem angle?kih klubov

Letos je angle?kim klubom v Ligi prvakov sodil ?tiri tekme. Vse so se kon?ale z remijem. Na teh sre?anjih je nogometa?em iz angle?kih klubov pokazal devet rumenih kartonov, nasprotnikom tri, vklju?no z v?eraj?njim rde?im kartonom Ericu Abidalu. Skupno je delil pravico na 12 tekmah, v katerih so sodelovali angle?ki klubi. Enajstmetrovke v njihovo korist ni dosodil niti enkrat, nasprotniki so bili dele?ni treh.

Barceloni je pred v?eraj?njim obra?unom letos sodil enkrat. Barca je Lyon premagala s 5:2. Francozi so dobili sedem rumenih in en rde? karton, ?panci pa enega rumenega.

Na seznamu za mundial

Ovreb? je tudi na ?ir?em spisku sodnikov za svetovno prvenstvo leta 2010 v Ju?noafri?ki republiki.

:bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

U ne mi o rji. Japonci in rja, to sta lepi par! ?zmeden?

Xedos 1993 = en mal rjice na zadnji premi

CX-7 2008 = en mal zascite ?e na obeh premah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Tisti,ki bomo ?li parkrat na leto po avtocesti (ali pa tudi ne) bomo kupovali tedenske.

Za na smu?anje it in parkrat v Lj bo vseeno cenej?e. ;)

Pahor ma itak prav...situacija je podobna tisti izpred 10 let.....se strinjam. Vozim se po stari cesti, in tudi asfalt je isti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e 2 dni sem lastnik-uporabnik 32Gb SDHC. :danzoman:

in? a bos dal gor 7000 mp3jev in do morja saltal med komadi...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dober veterinar v lj
Napisano

Ku?Muc medvode.

Rotar nima vec...zaprto kjuzo....ma raj motoklub :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

od mazde samo motor pa se to V6 :P

in ta je zakon! V6 power baby...lih dons je nek mVW imel premalo rdecih crk zadaj da bi mi lahko prebral tablco.... :bravo:

Pa dobro,Labi,itak se vsi avti dan-danes kvarijo.?e ho?e? imet kvaliteten avto,ki bo trajal in trajal,bo? moral pogledati za modeli kak?nih 15-20 ali ?e raje ve? let nazaj. :P:D

16 let to?no... :bravo:

Ha ha, jaz sem ?el iz nove mazde na 16letnico, pa mislim ko berem vse poste da edini ne jamram...:)

Druga? pa Lojz dejmo si du?ka dokler teme ne zaklenejo, v pi?ku mater ne vem no ampak a moras res imeti nemca da se lepi? na rit izzivas, parkiras na plo?niku, ne jebes rde?e, parkira? na invalidih (to se ?e ujema), blenda? ko se nekdo pelje po omejitvi, ob prvem cumulusu cez sonce prizges meglenke spredi zadi?????????????????????????????????

Jebes te stereotipe.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Roko na srce.... in verjetno precej diskriminatorno do tistih ki se bolj malo vozijo..... meni se zdi tudi cena 95? sprejemljiva.... in precej bolj?a od standarnega biv?ega ABC sistema...... :bravo:

Prej sem v povpre?ju porabil cca 50 ? na mesec za cestnine..... kar pomeni da ?e vedno "?param".... :aaaaa:

LP David

Za tiste ki smo stalno na ceti je vinjeta se vedno zakon (ceprav v logatcu dol zavijamo :blush: )

Za tistega, ki gre parkrat nekam pa katastrofa - na primer na dolenjsko, ali 1x v zagreb....po stari cesti je malo variant.

Moj stric na primer - upokojenec ima hiso ob izvozu z avtoceste....da se pelje domov mora nehote imeti nalepko.....njihovo staro cesto so preuredili v dovoz na cesto rezervirano za motorna vozila....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

to je res, takoj bi bil biznis :D

Itak jih ne bo vec, tako da ne bo mogoce goljufat....zadnji datum bo znan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Opomnik, kdor ?e nima naj gre hitro po polletno vinjeto!

Vlada pri?akovano uvaja tedenske vinjete

Obenem se je vlada izrekla za nov na?in izbire prvega policista

Vlada je sprejela predlog zakona o javnih cestah, s katerim predlaga uvedbo sedemdnevnih, mese?nih in letnih vinjet za osebna vozila.

Cene bodo dolo?ene z uredbo; ta za letno vinjeto predvideva ceno 95 evrov, za tedensko 15 evrov, o ceni mese?ne vinjete pa bo odlo?ala medresorska skupina, ki jo bo oblikovala vlada. Cena za mese?no vinjeto se bo po besedah ministra za promet Patricka Vla?i?a gibala med 30 in 35 evrov.

Socialna Degeneracija....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Men je pa tale Katja taka ma?ka :rozico::ljubezen::bravo:

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/kon...seksi-noge.html

Sem bil kak?en mesec nazaj na koncertu Skaterjev pa tut ful ?ur nardijo in pa punca ni sam lu?na ampak tut simpati?na, energi?na, zgovorna - prava ?tajerka skratka! :rispekt:

NE vem no...mal mo?ka mi deluje... :whatever:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Paket dobrih

Se sprehaja miska po gozdu, vsa vesela, in sreca zajcka.

Miska rece: "Jaz imam pa novega fanta!"

Zajcek je radoveden in vprasa, ce ima kaksno njegovo sliko. Miska potegne na

plan fotografijo in jo ponosna pokaze zajcku, ki presenecen

vzklikne: "Saj to je pa netopir!" Miska ogorceno pogleda sliko in rece:

"Prasec, meni je pa rekel, da je pilot."

Janezek ne guncej babice, ni se zato obesila!

Sine: Oci, a mogoce ves kje je Afrika? Oce: Ne vem, dej pejd mami vprasat,

ona je pospravljala.

Gresta Bosanec in Slovenec po temi skozi puscavo, seveda v mraku ne vidita

velike luknje pred seboj in padeta notri.

Pa pravi Slovenec: "Ja kaj bova pa zdaj naredila?"

Bosanec pa odvrne: "Jao...pa vi slovenci bi samo radili!"

Mujo in Haso se sprehajata po hangarjih na letaliscu in si ogledujeta

ogromna potniska letala.

Pa vprasa Mujo: "Le kako lahko ugrabijo tako veliko letalo?"

Haso odgovori: "Bedak, saj ga ne ugrabijo na tleh, ampak v zraku ko je

cisto majhen!"

Gresta Mujo in Fatima v kino gledat vojni film. Sredi predstave:

Fatima: "Mujo, jest morm prdnt, ful me tisci!"

Mujo: "Ampak ne zdele, pocak, da pade kaksna bomba v filmu, da se ne bo

tolk slisal."

Pride trenutek v filmu, ko pade bomba, Fatima spusti svoj prdec in se

spredaj oglasi Haso.

Haso: "Mujo, vid budale, pogodio kanalizaciju!"

Za vreme rucka pita mali Ivica tatu:

- Tata, zasto si ozenio mamu?

Tata ljutito ustaje od stola pa kaze:

- Vidis, zeno, ni malome nije jasno!

Plavusa pita svoju prijateljicu, naravno, plavusu:

- Reci mi, molim te, kako se pravilno kaze: IRAK ili IRAN?

Kaksna je razlika med pedofilom amaterjem in pedofilom profesionalcem ?

Pedofil profesionalec ima dokoncano teolo?ko fakulteto

V cirkusu izbruhne pozar. Ljudje zacnejo v paniki begati na vse strani.

Blondinka vstane in jih miri : "Brez panike, ljudje, saj imajo poziralca

ognja !"

Pri ginekologu: "No, gospa Kovaceva, za vas imamo dobro novico!"

"Gospodicna Kovac!" ga je popravila pacientka.

"no, gospodicna Kovac,za vas imam slabo novico..."

Leze Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo cita novine i svako toliko dirne Fatu

za picku.

- Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nesto oces?

- Ma ne, kaze Mujo, samo da lakse listam novine.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

boli me za chelsea,

sodniku morajo vzet licenco, ker zaradi takih pol mi ni uzitek gledat fuzbal...sploh pa na takih velikih tekmah pride se vec do izraza

sicer pa cez pol ure grem igrat fuzbal - to ostaja se vedno 100x boljs kot gledanje najbolj super duper tekme :bravo:

Colino nazaj.....pa bomo gledali prvenstvo enajstmetrovk...:)

Mah Chelsea me ni navdusil - priznam, da je Hiddink nasel recept za Barcino 4-3-3 igro, a sem se prav mucil gledati tak fuzbal.

Kapo dol Hiddinku za izjavo, da so sami zasrali (Drogba, Robben) 3 x 200% priloznosti, in da se ne bi bilo treba pogovarjati o sodniku.

Tu pa vsa ?ast Valdezu, ki je bil na valu kritik, se posebej proti Valenciji, kjer je mal spustu zogo...:)

Labi fuzbal pa spremlam ves, sam res mi je nevsecna igra Chelsea in Bayerna....se Lyon je boljsi (Juninho itak lahko iz aviona gol da...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

EVO :D Stopni?ka bli?je izpitu :P Predizpitna uspela :D BP :D:harhar::danzoman:

Se mal pa se bos lahko na Japmeet sam prpelu... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.