Zdele sm testiru mal vina, ki sem ga polet prnesu s Kor?ule - matr to je tok mo?no, da lohk po dveh po?irkih u komo pade?, pa ?e iz pivske forme sem totalno ven!
Najprej pred doma?im pragom dans zjutri odkidal ene 15 - 20 cm fri?nega, potem pa ?e parking tlele v LJ, z malo manjo koli?ino obdarjen, posledi?no sem par minut zamudu na delovno mesto!
Po moje so ti Hofer previsoko zgradili in moti signal............
Kaj bo pol ?ele ko dokon?no zraste Qlandia, ki bo nekolko vi?ja!
Zdele sm porajtu, da mi je sneg ugonobil ene 5-letno cipreso, k je lih dobr zrastla, no sm jo nazaj pokon?no postvu (brez Viagre) ampak dvomim da bo pre?vela!
Dejte mi sam povedat, ali je normalno, da ko u?teka? digitalni vmesnik (stre?na kamenodobna antena na rezervni televiziji), je normalno da ttx izgine na RTV SLO, al to sam mene heca oz. mogo?e da jim na zvezah kej ne ?tima!
TTX mi je zakon, zdej ga navadno kar na www gledam!
Klasika - ?efe mi je reku, da ?ez no? ne more 0 ukrenit, pa sm mu v hecu reku, da se lahko ju3 ?ez dan odlo?i, da pono? naj pa spi, se ne rab z mano ukvarjat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... ?e naprej veljala za ...
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani