Lih mal prej sem (neuradno) izvedu, da so ponesre?i na zelenico poslal rokometa?e kluba Barcelona (ve?kratne evropske prvake), tko da so ?e presneto dost brcal, glede na svojo osnovno "izobrazbo"
Chelsea pa ko?arka?e, saj so zelo dobro metali na nasprotni gol s polovice igri??a.... O?itno so na hitro hoteli priti do 3h to?k....
V igri 1:1 pa je center Drogba naletel na Nesterovi?a...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vsekakor je pridobil nogomet s tem, namesto da bi v finalu gledali 2 bunkerja, ki si med golmani nabijata zogo gor in dol, ter kjer en lep posameznik odlo?a tekmo, bomo gledali res zanimiv in napet finale in to z igro vmes.....
Barca!!!!!!!!!!!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
nujno bi rabila nasvet kje dobiti kakega dobrega veterinarja v lj, pa da nima astronomskih cen.....imamo namre? novo pridobitev, ki rabi kar veliiiikoooooo tretmaja
Hvala vsem vnaprej
Kat xx
Dale? najbolj?i je v ?K LOKI, druga?e v LJ je pet vet d.o.o. bezigrad. Tam je sestra delala in so 'zivali prijaznim' ljudje ni mesarija
Ejla... dobrega ima? za Be?igradom.... Pet Vet... na sloven?evi cesti.... malo pred ljubljanski mlekarnami takoj za Migrede Caffe......
Cene ima relativno ok...
Sicer pa priporo?am izlet v Ilirsko Bistrico.....
?E ti dva v isti minuti data enak odgovor, je sigurno ta prav!
Sem bil 30.10.2006 na Camp Nou polfinale (al cetrtfinale se ne spomnim) lige prvakov Barcelona - Chelsea ko so popu?ili Chelsea je su naprej z rezultatom 3:4 ko je Lampard dobesedno iz parkirisca dal gol...
Naslednji dan je bil za nas turiste crn dan...nic zastonj...
Xedoska je as we speak na optiki. Po Budimpesti sem vceraj na poti iz Rovinja opazil da je volan kr ornki v desno zamaknjen, se pravi gre avto orngi levo. Al je samo zamik volana al kake roke bom videl cez kako urco. Sicer avto gre lepo, samo volan je cel cas na vzhod..
Vse ok, samo korekcija za 40?
Nadgradnja jamranja z dne 4.5.09:
Izkazalo se je , da je po optiki bilo vse ok, do ve?era, ko je v kolesih za?elo pokati in volan se je zamaknil zopet v desno, po debati z Yavarjem okoli Suckerja v.2 sem doma pregledal roke in levi zglob je padel iz le?i??a...
K sre?i nikakr?nih mehanskih po?kodb in vse je na svojem mestu sedaj.
Ko pomislim, da sem se takole vozil iz Mađaro?lenda 220 na uro (213 po GPSu) ....
PA se tole - opomnik bi blo fajn kje so varnostni jopi?i in dnevne lu?i - glede tega: A so dnevne lu?i sedaj na Hrva?kem al ne - vsak 2. jih nima......
Druga?e ?e tole glede vinjet, za madzarsko jih lahko kupite preko Weba s paypalom ali kreditno kartico. Popat ni treba ni?, samo potrdilo ma? ob nakupu pa gre tablica avta v sistem in se ?ekira preko video sistema. Izi k pasulj s klobaso:
Na?a velika mazdica je na servisu. Mislm tisto farbanje razpokane barve, kjer lahko zarjavi itd... 14 dni je ne bo
In smo dobili nadomestno 5ko. Sploh mi ni u?e?, sploh!!! Tko plastik fantastik mi deluje. Pa nima udobnih sede?ev. Pa 3x manj prostora kot 6ka. Sam drsna vrata so pa fensi
Za 5ko rabis cas, jaz sem isto mel mnenje potem pa vsak dan boljsega....na koncu ugotovis da je to lahko tud zelo sporten avto....
Xedoska je as we speak na optiki. Po Budimpesti sem vceraj na poti iz Rovinja opazil da je volan kr ornki v desno zamaknjen, se pravi gre avto orngi levo. Al je samo zamik volana al kake roke bom videl cez kako urco. Sicer avto gre lepo, samo volan je cel cas na vzhod..
Vse ok, samo korekcija za 40?
No ja jest sem 1. kr delal, res da privat zadeve - okol prikolice ?e finese.
Pazi to....od Pore?a do Pule in U?ke do ?irnega morja modro nebo (lokacija Rovinj)...grem menjat stre?no okno - panoramsko na prikolci, po 30min v trenutko ko sem prerezal okoli okna ves stari silikon SE JE VSCALO, in to iz ni?....
ta nov okn sem samo fliknu v luknjo in ?akal spodaj s cunjo in loncem....
K sreci ima pleksi cca 10cm vecji od odprtine in prikolica je v vaservagi tako da ni bilo nic....po 20 min naliva sem ga su hitr zasikafleksat....
P.S. sikaflex je zakon!
Mojga starega Leona Sport TDI na kateraga sem dal s sikafleksom gor Cupra pragove in odbija?e je naslednji lastnik obrnil na streho....vse kar je se drzalo so bili zasikafleksani deli...........
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Chelsea pa ko?arka?e, saj so zelo dobro metali na nasprotni gol s polovice igri??a.... O?itno so na hitro hoteli priti do 3h to?k....
V igri 1:1 pa je center Drogba naletel na Nesterovi?a...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani