Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Labi, isto?asno naj se pa kokr tok normalno VZDR?UJE obstoje?e lokalne ceste, ki so PODRTIJAAAA (matr ratam ?iv?n, ko pomislm kak u?itek je s spu??enim in str?anim avtom, s ?portnim podvozjem pa 215/40/17 se vozit po teh razvalinah - jebemjimtetkuutripizde)!

P.S. - Cesta iz smeri Vrhnke prke Logatcu je tut bo?anska, tm ?ez tisti drevored, ko te pregunca in prefuka ko manijaka! :P

NA koncu Logatca pred drevoredom je na desni strani proti LJ zareza z robom, ki ?e je ne pozna? potegne motor direktno v drevo....

od tebe ostane le 'neprilagojena hitrost'

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a je to to:

magnet:?xt=urn:btih:2FCFNM6UG5BUAUELMFT4QEQGUYXEVIKW&tr=http://open.tracker.thepiratebay.org/announce

drugac pa mininova:

Transformers.Revenge.Of.The.Fallen.TS.XviD-FLAWL3SS

2,33GB

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mogo?e kak torrent link :P

lahko tudi na ZS

moze jutr mam v pisani

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jackson, Farah Fawcet, Sanader.....kam gre ta svet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sej ?e niso v DVD kvaliteti za DL-jat :ne vem:

skorajda DVD - seka....racunaj da so v ameriki ze en mesec zunaj (XVID zelooooo kakovosten)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno ga je medo Ro?nik namo?il preden so ga pokon?ali...

Javnost je z zanimanjem spremljala primer medveda Ro?nika, ki je po uspe?nem odlovu najverjetneje kon?al pod streli krivolovcev. Se je na Golovcu pojavil nov medved?

MMC je izvedel, da naj bi prebivalci obmo?ja v bli?ini Golovca pod observatorijem na Golovcu v zadnjem ?asu ve?krat opazili medvedko z dvema mladi?ema. Ker je Golovec tako kot Ro?nik rekreacijsko in sprehajalno obmo?je Ljubljan?anov, smo informacijo preverili na Zavodu za gozdove.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zloudal Transformers 2 - Revenge of the fallen...zve?er bo sosed do?ivel potres.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dvomim da bi sploh prisel do labilanda, ker bi ze tam nekje pri novem mestu obstal na cesti (zaradi lepe ceste :) )

Sej tam so ga nasli, al se je pa samo kak Brajdi? pripeljal domov na ?lep

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

mam... pa ?e spekel bom rade volje... !

po novem mmam ?e streho, da lahko pod njo sedimo ;)

mojo cifro pa mate

Moras Bossa prej vprasat, koliko lahko pojemo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj po 10. zve?er smo s klopkotom videli ferrarija na avtoprikolici, ki jo je vlekel kombi, to je bilo na biv?i cestninski pri kr?kem.

Pomoje je crknu. :danzoman:

Mogo?e se iz LabiLanda vra?a lastniku...:)

Zelo verjetno pa je da je tankal na Petrolu in gre na pucanje... :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Ta ?etrti osebek je pa lahko uklopko, da bo videl kako je sedeti v dvignjenem avtu...(bos lahko semafor videl)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

ola... mehi?ke nadaljevanke... spet bo ?rtje kokic :)

Objavljena slika

Lahko se pa do prekmulandijo peljemo....mas rostilj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

?ate?ke... sej ni panike, je sam dobrih 100km od Lj tako da ni problema... lohk pa tud prestavmo na teden po 13.7, ko sem ?e nazaj

Done...

P.S. to je samo 1,5km od lokacije kjer se danes sucker pusti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Fotrov chincuecento leti po GPSu 107km/h :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Sem sicer na dopustu ampak, da ne izpadam cvikator, se bom pripeljal v Lj, ko se zmenmo za termin testa.

Ne ne glej, ko se vrne? sporo?i, to spet ni ?ivljenskega pomena. Po moje je kar pametno da si gre? nabrati mo?i, ter temeljito razmisliti o postopku voznje....kot smuka?i pred startom .. :bravo:

p.s. kam pa gres ce ni skrivnost?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

najde? najde?... :bravo: sicer je zdele poletni ?as pa bo mal problemov s turisti ampak, ?e se gre nekje sred tedna po 17-18 uri mislim, da bi ?lo.

?e mi ne rata pa pa? jaz ?astim pizzo... simpl a ne :bravo:

OK... naj bo meja 11 ampak si pa hitro zni?al iz tvojih 12 l/100km... pa ne da si se ustra?u :jezicek::hohoho:

Sam si rekel 10,5 sem ti dal lufta...:)

Vazn da dan mine....no torej enkrat drug teden - ga v nedeljo pripeljem na srecanje in dore?emo, tam lahko tudi stestiras....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni fora, da za avto, ki jih kradejo po teko?em traku (VW, Audi) pla?a? isto kot recimo za Mazde, katere skoraj ni primerov kraj. Da za avtomobile, ki so zna?ilni za agresivne voznike (Audi, BMW, Honda :P ) in povzro?ajo ve? nesre? pla?a? enako kot za avte, ki jih kupujejo umirjeni vozniki.

V Sloveniji, oz. Adriatiku po tem takem ne bi bilo primerne vi?ine za VW zavarovanje...saj gredo '0 4je na dan..

P.S. Teorija zarote tudi pravi, da ima VW svojo kriminalno druzbo, saj s krajami dobro prodaja nove avte, krite iz zavarovalnine.... :huh: kaj pa ce je vse res?

mi2 sva druga?e pora?unala. :jezicek:

Pol pa napi? da si dal ti...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja je dala za full kasko + vse ostalo 500 ?, pa je tud mladi voznik. ?zmeden?

Si preprican da je dala samo 500?.... sramezljiv

Drugace pa smo mi ena mala oaza, nizozemec v campu je skoraj kap dozivel, ko sem mu rekel da je moja CX-7 bila 29.000?, njegova bela 4 parcele naprej na Nizozemskem je bila 52.000?!!!!

Avta sta samo v barvi razlicna.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Sprejmem izziv, sam mormo malo dodelat testne pogoje.

Hitrost - po omejitvah, se pravi ne nad in ne pod (no ja ?e promet to zahteva, da ne gre hitreje).

Predno za?nemo rabim en preizkusni krog (cca 10-15km), tolk da vidim kako se motor obna?a in kje "?ivi".

Klima je nastavljena na minimalno 22 stopinj oz. maksimalno 10 stopinj hladneje od zunanje temperature.

Peljemo se na relaciji, kjer ni zastojev in dela na cesti, ker to res nima veze z realno porabo in izven jutranjih in popoldanskih konic. Se pravi normalne razmere in ne ne bo to sred no?i ampak recimo nekje popoldne po ?esti uri.

nobenih prtlja?nikov na strehi zadi oz. trug ipd ter 200kg krame v prtlja?niku

Ko ?tartamo s testom napolnimo do vrha, da za?ne benz ven metat in ko zaklju?imo test ravno tako do vrha. Razdaljo merimo tako na ?tevcu dnevno prevo?enih km kot na navigaciji.

evo to je nekje to. Moja napoved je tam nekje 10,5 litra/100km. :D

Kot voznik bos imel klimo, radio (no to mogoce ajvar) proste roke z nastavitvami in potjo, samo ce se bomo potili bomo spremenili pogoje... :jezicek:

Prtljaznika ni, ker je Thule objavil da je smrtno nevaren, v prtljazniku je pa 10kg tank za plin....in ce je poln se 50kg bencina ampak bo samo rezerva not.

P.S. A pogovarjali se bomo lahko v avtu? A pija?a je lahko - al je prete?ko?

Pol lahko re?emo meja 11L/100? Ce je 11 ali manj ?astim pizzo. Benz bom pa itak....

?e pa ne bo pa....?

Ajvar se bo pa ?vercu o?itno spet....

P.S.#2 A mora ajvar tud shuj?at da gre loh zraven? :rispekt::rozico:

Sprejmem izziv, sam mormo malo dodelat testne pogoje.

Hitrost - po omejitvah, se pravi ne nad in ne pod (no ja ?e promet to zahteva, da ne gre hitreje).

Predno za?nemo rabim en preizkusni krog (cca 10-15km), tolk da vidim kako se motor obna?a in kje "?ivi".

Klima je nastavljena na minimalno 22 stopinj oz. maksimalno 10 stopinj hladneje od zunanje temperature.

Peljemo se na relaciji, kjer ni zastojev in dela na cesti, ker to res nima veze z realno porabo in izven jutranjih in popoldanskih konic. Se pravi normalne razmere in ne ne bo to sred no?i ampak recimo nekje popoldne po ?esti uri.

nobenih prtlja?nikov na strehi zadi oz. trug ipd ter 200kg krame v prtlja?niku

Ko ?tartamo s testom napolnimo do vrha, da za?ne benz ven metat in ko zaklju?imo test ravno tako do vrha. Razdaljo merimo tako na ?tevcu dnevno prevo?enih km kot na navigaciji.

evo to je nekje to. Moja napoved je tam nekje 10,5 litra/100km. :D

Samo druga? Boss ?ivimo v Sloveniji ne v ?vici...teh pogojev ne vem ?e lahko najde?.. :bravo:

zanimiva tema postaja :D

sem sel gledat uradne podatke o porabi in pise tole:

Poraba goriva kombinirano (EC) L/ 100km 10,2

Poraba goriva zunaj mesta (EC) L/ 100km 8,1

Poraba goriva mestna vo?nja (EC) L/ 100km 13,8

tko, da s takimi pogoji, ki jih nasteva boss, mislim da bo z lahkoto sel pod 10l/100km

go boss go :bravo:

My ass! sam da ga vzges pade cager...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Mene, Mene,.... :aaaaa:

Pa ?e DH prklopmo pa da vidmo kolk kaj la?e. <_<

PS: Vpra?amo ?e UMMIT-a ?e gre poleg da imamo pol primerjavo ? :bravo:

Done!

Samo se dogovort se je treba kdaj (ocitno Boss nima izbire vec), da jest avto dobim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oglasi za Merkur (Orbisonov komad...)
Napisano

Bl mal gledam TV, a glej ga zlomka, vsaki? ko pr?gem, skor kozlam zravn, ker je to res pogosta reklama! Beda! :P

Ti ne mores gledat TV, ker si skoz za PCjem..jaz je res se nisem videl ker TV imamo samo zaradi RTV naro?nine, poleti smo pa zuuuuunnnnaaajjj:) ? Kak link?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

jaz bi predlagal, da so gume pumpane na recimo 0.4bar kot priporoca tovarna

Pa ?e lu?ka za DSC mogo?e ugasne :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Boss je nedavno izjavil 'daj ga meni' ker se te ?ivali ne da dopovedati, da je treba piti manj goriva - v podpise se vidi realnost sedaj (LPG+E95) in jaz stavim, da se ga ne da pod 12L/100km dat...

Ko se jaz vsedem v ta avto se ga moram najprej privaditi, ker ?rnogorc se premakne sele s 3-4.000 obrati da ne cuka al pa po?epne...

Pogoji izziva:

- plin izklopljen samo zelenc, da bo realno

- ti voznje relacija - mesto - relacija - mesto (naprimer do obale, v mesto na pizzo, nazaj in se v Lj mal po semaforjih... :bravo: )

- max 4 osebki v avtu

- po zelji gume napumpane

Sprejmes izziv?

:harhar:

Potrebujemo pa se neutralnega sodnika.... :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kje ste to v rovinju?

:D

Tam kjer je prepovedano za otroke, torej odpade?.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.