Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

O?itno se mi u pisarni pi?ejo bol?i cajti, bom dubu novo teto, al grem pa stran, tko sm povedu, ker tole ni ve? za zdr?at! <_<

P.S. - kolega mi je predlagu nej zahtevam eno ki bo vsesplo?no uporabna in produktivna! :P:punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No in totalni paradoks je to, da sm jz vodja pisarne, u praksi pa sm moral marsikatero po?ret, ker je ?enska psihi?no izjemno nestabilna in je blo treba z njo u rokavicah delat, posledi?no izpade kokr da sm jz njej podrejen. Ampak ko pa se ugotovijo neke nepravilnosti, takrat je pa kriv VODJA PISARNE, logi?no! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Folk - pa to traja ?e 2 let odkar sm jz u to pisarno pr?u, ?enska seje negativno energijo, ?rne misli, ful mora? pazit kaj zine? (zaradi njenega stabilnega psihi?nega po?utja itd.), pol teli psiholo?ki izbruhi pa uletavajo v nekak?nih intervalih! :hudicek:

Ju3 se z vodjo dobim na sestanku, pa upam da dobim novo strojepisko, kak?no brhko, zgovorno in delavno! :vesel::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Omenjena sodelavka spizdla dam (pustila me v ?ivi godlji), itak jo je pa vedno sam za njeno (velko) rt skrbel, na druge se po?vi?ga. Jo je pa o?itno psiha ?ist zvila, ampak bolj? da je na bolni?ki, kot da ?e mene total razturi s svojimi ?iv?nimi izpadi - raj? sm sam za vse, jebote! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Daskan, si te prov predstavljam, kako grize? nohte med tekmo in kolne? ko Tur?in! :P

P.S. - vidm da sta v zadnjem kolu igrala medsebojno tudi 2.violini iz svojih mest; Atletico in Espanyol! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.