Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Probaj ko??ek plastike ?e je topna v nitro razre?ilu ali acetonu!

?e je potem kako kaplico gor in naj se plastiki med sabo zatopiti!(ampak previdno da nov peve? stopljenga)

:bravo:

Avtomobil?ek je pa ziher uni ko se gor usede in vozi a ne,vzame? spajkalnik pa po?vasa? in s kako plastiko ?e oja?a? ?vas :D

sej ve? tako se pri cross motorju tank popravi ?e po?i;)

lp

Avtomobil?ek je 10cm, z zelo tanko plastiko. Son?na p?ala je zlimal Sikaflex - ta ko prime si gotov.

Res so pa teli limi za en kurc. Pi?e tud keramika...jok brate

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

dej najprej povej kaka je ta plastika -kere vrsta plastika ker vseh plastik enostavno ne more? limat!!

jih pa? mora? enostavno za?vasat!!!

Kurceve son?na o?ala, ne me j....sam res ni? ne dr?i, tud avto od tamalga plastik fantastik ki ga je po?il poka se snel spet....recesija tud tuki? ?zmeden?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Optimist, eni praznujemo en dan prej. :D

en dan prej morm pi?t spet u Budimpe?to....hor pa dol....na en sestank...900km...:):rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Preveril pa 12kkm ?a vedno na maximumu. :danzoman:

On to meri na Xeodski ki stoji pred bajto....

?e en opomnik - f petek je praznik in to praznik dela!!!!!!!!!!!!!!!!

Da ne bi kdo delal!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A mi lahko nekdo svetuje, ce je zadnje case opazil kak uporaben sekundni lim ?? Hocem zlepiti 2 tanka in cista plasticna dela na sobni temperaturi pa bom popi...ker od super attackov, uhu schnell starke, super gel in ne vem kaj se vse ne prime popolnoma nic! To je ena navadna voda danes ce mene vprasas. Delam po navodilih s tankimi sloji cakam po pol ure pa bi navaden selotejp bolj drzal!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Odpiram novo temo, da se lahko opomne na zadeve (na primer v zvezi z zakonom, avti, dogodki...)

Kot prvi opomnik dam PREVERITE OLJE!

Jaz sem ga danes in zopet 1,5dcl dodal - ker sem nabu ze dodatnih 3.000km....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

bum bum bum ,tuc tuc tuc :hohoho:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

De? pada.... :angry2:

opa se popravljam, ??ije, lije..... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja ampak na? plin naj bi bil nekolko bolj kvaliteten (baje), tko da vpra?anje kater je nakoncu cenej! :D

Se pa lohk pohvalm, da jutr vrjetno prpelem mazdo v gara?o, po stilski preobrazbi pr majstru, potem pa jo ?aka ?e li?arski biznis! :P:ouje:

Larifari, ce je kje slaba kvaliteta je to pr nas...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prikolca ze stoji....jutr se podn pa mal spucat. Lep pozdrav iz sedaj soncnega Rovinja! :danzoman:

?e dobre 3 dni, pa na Yugo trip 2, tokrat Sutjeska, Piva, Tara, potem Boka Kotorska, Bar, Ulcinj, Budva, mogo?e ?e do Skadarskega jezera, potem pa povratek prek Hrvatarije in za par dni Bol na Bra?u. Komi ?e ?akam! :harhar::ouje:

Sam se partizanski plasc ti manka pa titovka :)

Aja Joza, kuna vsak dan zgubla proti evrak, tko da je LPG tle ze 0,44?

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qverty
Napisano

Vse najboljse.

Za roj dan pa si zazeli slovensko tipkovnico: QWERTZ

;):rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mozakar vstopi v trgovino in pri mladi prodajalki naro?i 10 dag pariske klobase.

Prodajalka nareze klobaso, jo polozi na tehtnico in vprasa:"12dag je, jo lahko zavijem?"

Mozakar zavije z o?mi: "Rekel sem 10 dag,prosim, da to upostevate!"

Prodajalki ne preostane drugega kakor, da odstrani dve rezini klobase in vprasa:

"Devet dag je, bo v redu?"

Mozak nejevolno zmaja z glavo: Devet ni 10. Rekel sem 10 dag."

Prodajalka doda eno rezino nazaj: "Ali je lahko 10 dag in pol?"

Mozakar pa vzroji: "Ali res moram stokrat ponavljati?! Ho?em 10 dag in pika!"

Prodajalka se nagne k njemu in ga po tiho vprasa: "Me lahko prosim primete za prsi?"

Mozakar je sokiran in zmedeno vprasa: "Zakaaaj pa zdaj to?"

Prodajalka pa mirno odvrne: "Kadar me kdo jebe, mi je vse?, ?e me zraven drzi za joske! "

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men se zdi, da mata oba prevec cajta, sam zaposlen vtis delata :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prlet mim pa bo? vidu.

Kako ?e prav? da nimas cajt? No povej kdaj loh od cetrtka me pol ni vec, torej jutri? :bravo: Ali pa po prvomajskih....

3x hvala:

obrtniki za?el delat (ko bo ra?un bom jamru)

re?il sem 60.000 mp3jev z rasutega diska! DriveRescue hvala ti (free software)

mat so skuhal kofe....dodana vrednost home office-a pri star?ih :bravo:

Pa ?e neki sem pozabu Xedoska gre prvi? sprobat novo avtocesto do Budimpe?te. Sedaj kon?no kompletna mimo Balatona.

Zanima pa me kje sedaj Autoroute predlaga, saj je skozi SLO tudi 'kvazi' avtocesta cez pomurje...

Danes zjutraj sem pa tole gledal s tamalim, ej kako je to pasalo:

http://www.youtube.com/watch?v=j5oyyaTuCCA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Groza! Cerada za usrat!
Napisano

Amaterji, to je zadnji del prikolice od avto?ole BB, to imajo gpr ?e vsaj 5 let in to je zdej neki bum ? ?zmeden?

Mam ve?krat parkirano ?ez cesto tako da to nevem kak bavbav.

Profesionalec :rispekt::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Predlagam na nalima? posamezne slike mi pa jo bomo potem celotno sliko sestavili sami-kot puzzle :jezicek::lol:

Skrivnostni predmet....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem ?el malo pogledat avto, ker se nisem z njim peljal ?e od ?etrtka. Aja, avto imam parkiran na ve?jem parkiri??u v naselju, cc. 200m dale? od tam kjer ?ivim. Podrajsan na sre?o ni bil, mu je pa zato manjkala metlica brisalca ?zmeden? . V ?em je to fora, ukrast metlico? Tale klima v SLO mi ?e stra?ansko najeda. Bo treba it kam drugam.

Pa ?e to, ?e kdo ?eli, lahko naredim copy/paste mojega nedavnega razgovora. :vskalo:

:whatever: Tuki na forumu je tema glede problema zapackanih sip in slabih metlic.... :whatever:

zacni tam.... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Groza! Cerada za usrat!
Napisano

Predstavljajte si, vozite po razgibani cest, uzivate v voznji, potem pa za ovinkom zagledas tole:

Objavljena slika

Sej me bo kap na motorju!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Medved v Ljubljani
Napisano

medvedi tut ?utjo recesijo ko ni hrane :hohoho: grejo pa na ro?nik na ?evape pa pleske.. :hohoho::bravo:

Na horse burger je prisel pa na babe v ZOO....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tankat moram. <_<

Pa prednja desna pozicija mi je cknla. :angry2:

Sej desno pozicija danes slabo stoji...bos moral na levo o-pozicijo presaltat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nauk zgodbe: ob sobotah se ob 8.30 spi :D

In pa ne pumpaj gum ce vidis Cigana.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz pa kadar prizgem da mal pogledam vidim Trulija ki guzvo dela...ze 3 leta je tko... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nikol imeli. Se mi zdi...

:hohoho:

Pol jih pa pr sosedu dobite, dobra cena....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.