A mi lahko nekdo svetuje, ce je zadnje case opazil kak uporaben sekundni lim ?? Hocem zlepiti 2 tanka in cista plasticna dela na sobni temperaturi pa bom popi...ker od super attackov, uhu schnell starke, super gel in ne vem kaj se vse ne prime popolnoma nic! To je ena navadna voda danes ce mene vprasas. Delam po navodilih s tankimi sloji cakam po pol ure pa bi navaden selotejp bolj drzal!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prikolca ze stoji....jutr se podn pa mal spucat. Lep pozdrav iz sedaj soncnega Rovinja!
?e dobre 3 dni, pa na Yugo trip 2, tokrat Sutjeska, Piva, Tara, potem Boka Kotorska, Bar, Ulcinj, Budva, mogo?e ?e do Skadarskega jezera, potem pa povratek prek Hrvatarije in za par dni Bol na Bra?u. Komi ?e ?akam!
Sam se partizanski plasc ti manka pa titovka
Aja Joza, kuna vsak dan zgubla proti evrak, tko da je LPG tle ze 0,44?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem ?el malo pogledat avto, ker se nisem z njim peljal ?e od ?etrtka. Aja, avto imam parkiran na ve?jem parkiri??u v naselju, cc. 200m dale? od tam kjer ?ivim. Podrajsan na sre?o ni bil, mu je pa zato manjkala metlica brisalca . V ?em je to fora, ukrast metlico? Tale klima v SLO mi ?e stra?ansko najeda. Bo treba it kam drugam.
Pa ?e to, ?e kdo ?eli, lahko naredim copy/paste mojega nedavnega razgovora.
Tuki na forumu je tema glede problema zapackanih sip in slabih metlic....
zacni tam....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Avtomobil?ek je 10cm, z zelo tanko plastiko. Son?na p?ala je zlimal Sikaflex - ta ko prime si gotov.
Res so pa teli limi za en kurc. Pi?e tud keramika...jok brate
Povezava za deljenje
Deli na druge strani