Skoči na vsebino
nusyka
Napisano
:danzoman:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RebroRX8
Napisano
:rozico:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa sj ga kar redno gledam :P ?e ko se logiram na forum se zmeraj spomnem, da je treba olje pogledat hehehe... ne, je bil problem drugje- dejansko mi je olje odtekalo..tko da je ?e te?avno mesto zasilikonirano,

avto po?iva v gara?i, ju3 pa spet zooom zooooom :)

Danes bo spet cel forum su cekirat svoje olje..... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes me je pred pragom ?akal en ogromen paket, ki sem ga s kirur?ko natan?nostjo raztrgal.

Objavljena slika

Vsebina? EBC front & rear blank diski, EBC Blackstuff plo??ice in Goodridge pletene zavorne cevi. :jupi: Vse to za 100NXa, ne za SXa.

Objavljena slika

No ko sem se umiril, zate?il Markotu po telefonu, da bomo ?raufali in na vse pretege hvalil Angle?e nad hitrostjo (od dneva, ko so poslali je trajalo 5 delovnih dni!) sem v ve?i ugledal ?e eno sumljivo kuverto. ?zmeden?Horsham developements stage 1 chip za 200SXa. Isto prispelo v roku 5 dni od dneva naro?ila. :rispekt: Ja vem imam Greddya ampak zakaj bi ga programiral, kupoval svojo ?irokopasovno ali pa pla?eval komu za programiranje, ?e se ?e dobi preprogramiran ra?unalnik za dolo?en setup. Dokler bom ?el po ustaljenih tirnicah in ne bom rabil custom mape bom najbr? kar od Horshasma naro?eval. :D

Objavljena slika

Aja Greddy bo pa zaenkrat pri meni, ker ?e ne drugega bo ?el mogo?e kdaj celo na NXa. :zvizga:

Po?ta iz EU = Po?ta Slovenije / 5 (hitrost) ob isti ceni. Slovenija pa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem nekje 90% saniral zadevo in to tako, da sem vzel vodobrusni papir 2.000 granulacije (se pravi izredno fin) in pobrusil naguban lak ter zravnal povr?ino. nato sem vzel ?e malo bolj grobo pasto za poliranje in sem zadevo spoliral do sijaja.

Zdej pa sledi ?e fina polirna pasta pa bom verjetno zadevo spravil na stanje "skoraj v redu" tako, da farbanje zaenkrat ?e ne bo potrebno. :huh:

Sem pa za tistih nekaj kvadratnih decimetrov, kjer je bilo polito po vratih, porabil cca tri ure ?asa, da zadeva zdaj vsaj zgleda... je blo pa pred tem skoraj za zjokat kako je zgledalo grdo .

?e ve? kdo je bil, mam lavo ?e doma...tud brus papir ne bo pomagal....

P.S. Druga?e ne podpiram milo za ?ajfo.....loh bi mu pa gume snel pa napisal listek, da jih dobi na tvojem naslovu za tolk pa tolk ojrov... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Najnovej?i:

?e ste se zjutraj zbudili po te?ki no?i nevedo?, kaj ste delali prej?nji dan se ne sekirajte.

Bav?ar se ne spomni kaj je delal zadnjih 15 let....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

cak se ena je ratala! prou zakon slikce

----- Lepe slikce. Se boljs bi bla pa bejba v tangicah v skoku...:):blush:

Kaalman a ste vi na FHM naro?eni? :jezicek:

Ford Fiesta 1.1c 1992 - naprodaj

Hyundai Lantra Wagon 1.8 GLS 1996

Mazda 323F 1.4 16V 2001

Fiat Doblo 1.9 JTD 105 2006

Hyundai i30 1.6 CVVT 2009

Mazda 6 CD136 GT 2004

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sosed ima 1 leto starega "?troma" jur?ka, pa se mi zdi da je ?isto ok, je ga pa tolk skupaj kot naju obeh ni.

:bravo: jurja potrebno potem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vsaj eden so?ustvuje z nami. :(

Zakaj pa nma? jurja kubikov ? ?zmeden?

1000ka ni primerna za ta motor, mogo?e ce se ve?inoma 2 peljeta, drugace je pa s to masino motor veliko bolj uglajen in miren.

Zanimivo je, da je DL650 bil 2x motor leta v NEM v svoji kategoriji proti Yamahi, hondi itd...medtem ko je DL1000 pogorel na testih proti svojim primernim tekmecem....predvsem zaradi tresenja in podobno

Za solo ride-ing je tale perfetto!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz tudi izkoristil jutranje sonce, za mal voznje z motorckom in obrtnike na bajti, skoz izgovarjal da mora biti sonce za zimski vrt...no evo!

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Za jamralnik:

slovenske ceste po zimi so v totalnem razsulu, peska na cesti, da ce bi ga shranili v kante dovolj za posipavanje za naslednje 2 zimi! Pi*** kje zivimo no...bogi sporta?i na motorjih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje so ti zlati yugo casi?
Napisano

Dajte prilepit podobne videje, pa si bomo lahko rolal pol to muziko. Jaz si delam en tak nepozaben arhiv za rolat na TV pol

Plavci: Suada

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brilliance China Auto
Napisano

Nem?ki ADAC je pred kratkim objavil izide varnostnih testiranj za brilliance BS4. Ta je na testiranjih povsem pogorel!

Limuzina BS4 je bila ozna?ena kot skorajda nevarna, saj so zra?ne varnostne blazine name??ene povsem neprimerno in so zato pri trkih popolnoma neuporabne oziroma v napoto.

Poleg tega se ob trku blazine ne napihnejo dovolj, zato lahko voznik ob tem udari z glavo v volanski obro?. Nekoliko bolje se je vozilo odrezalo ob bo?nem trku, porazno pa spet ob ?elnem trku pri 64 km/h. Zato so pri ADAC-u zapisali, da je brilliance BS4 s tehni?nega vidika ostal v 90-tih letih prej?njega stoletja in ob dana?njih standardih na testiranjih EURO NCAP ne bi dosegel niti to?ke!

Ve?: http://de.wikipedia.org/wiki/Brilliance_BS4

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fov?ija ne pozna meja... neki usrani zahrbtni pi?kici se je o?itno moja ?estka zdela preve? nobel in mi je po vratih polil jedko teko?ino (verjetno zavorno olje), ki mi je stopila lak.

Jebe? tako skupnost, kjer je sodr?avljan sodr?avljanu najhuj?i sovra?nik... sploh ne rabmo ne hr?kov ne drugih zunanjih sovragov, sej si sami med sabo naredimo najve? ?kode :(

p.s. avto je bil parkiran v parkirnem boksu na ulici in nisem nikogar zaparkiral... no ja saj takrat si ne bi upal, ker bi to?no vedel kdo je bil.

U 3 PM, bo treba strihat?? Da ti ni polil lavo - to je tekocina za odstranjevanje stare barve in rje...cela jeba

Srecno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ej sam ga je res usral, nima? kaj. <_<

Nisem gledal in se mi zdi, da ni treba ker se dirka odvija sele potem...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

No danes sem pa jaz na 'delu'......svakov PC je samo se za Format C.....tok svinjarije ko pri Strojanovih doma...samo klik certifikat snel pa fresh copy of windows...YES, YES, YES thank you for installing Windows (illegaly...)

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po eni strani komaj ?akam, po drugi pa.....Te na?e ceste so v totalnem razsulu.

Objavljena slika

Ti bi loh woofer gor nasravfu...:) al je za rezervo? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hehe... zdej pa malo pretirava?... ?portno udejstvovanje/tekmovanje primerja? s prodajo avtov. :D

In razlika je? :hohoho:

Bernie eccelstone je pa ko direktor General Motorsa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Niti ne, samo eden, ene treh mesecih, gume so doma ?e 3 tedne, ..... :blush:

?akam ?e en ne paket da se na?raufa na V6. :zvizga:

A ti zgledam tak ?alabajzar, da bi robo s ?para v avtu vozil in jo potem ?e gor ?raufam, tako salbo mi pa zaenkrat ?e ne gre. :ne vem:

Jebemti gre cajt hitr....je bil ze 1 uro 2. april....ne 1. april.... :ne vem:

Nabavu sem izglasovane feltne!!!!! :danzoman::danzoman:

Avto je hud k svina.....ob lepem vremenu bo predstavljen.

P.S. Kupu gume pri Sitarju 215/40/R17 za 85? na kos.

Neke neznane Interstate, ampak guma je hudo dobra, ceprav se ne vpeljana sedajle v teh plavalnih razmerah prime ko prasica! Res je dobra in testi na internetu ob bok Goodyearkam, MBridgestonekam niso bili lazni...

Objavljena slika

http://www.interstate-tires.com/uploads/co...20low%20res.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamilton je zavajal....

Lewisu Hamiltonu so odvzeli tretje mesto na uvodni preizku?nji sezone formule 1 v Melbournu, ker je "namenoma zavajal komisarje dirke".

Torej vsem prodajalcem avtomobilov brisat pla?o ali vzet licenco.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ti dvomi? v moje testiranje ? <_<

Aja pa sucker je trenutno v gara?i, njegova celotna dol?ina je manj?a za cca 40-50 centimetrov, pa ni zbit, manjka mu ?e nekaj drugih "lepotnih" dodatkov, ma bom ?e sej imam ?e suzukija na voljo. <_<

V spar je sel po nastavek za auspuh... :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdi grozi ste?aj?
Napisano

glej skor ti je ratal narest olimpijske krogce s smajliji...pri zadnjemu si se zafrknil :D

Ta zadnji je Evropa.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.