Tenks, ja men so tud Enzo H najbolj pri srcu. Vse tiste rebraste mi pa prevec radkapasto delujejo. Crne in antracit so mi pa grde, mi delujejo umazano...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zamenjaj in daj letno ?imprej, ?ipa ti lahko po?i tudi isti dan po tem ko bi dal aprila letno gor tako da....verjetnost je pa pomoje da brezveze ra?unat
Aja, zakaj pravim da raje ?imprej zamenjaj? V dveh tednih sem ?el 2x v Italijo, in vedno so darsovci stali in kontrolirai vinjete na cestninki v obe smeri (in to cel dan), ta vikend celo ?e na cestninski postaji Log pred Vrhniko tako da....s polletno te bo 100% ustavil, zgubil bo? na ?asu, tako da ti bo ?e ve? ?ivcev ?lo, katerih je pa zaradi vinjete ?koda
?asov ko sta se dajala ?umi in Mika ni ve?, ralf ne izriva ve? sotekmovalcev (iz mo?tva), Coulthard ne dela ve? gu?ve, Barichello ne crkuje med dirko, edino ?e truli se vozi za pike....nima ve? smisla...
S frendi smo bili na 4ih dirkah (Monzo v vi?ku Ferrarija mora probat vsak!) Spati smo morali s sobote na nedeljo da smo imeli plac na tribunah....potem pa se zmaga Schumi/Irvine...kaos...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Med novicami na CNN danes!!!!
Mazda je objavila po prvem kvartalu neverjetno izgubo in najavlja stecaj, resuje jo toyota....
Kdo kaj slisal?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani