da ?e jst mal pojamram u?er mi je crknu avto u stvari je motor zaribu napaka ki jo bi po mojem mnenju mogl na servisu odkrit kjer je bil 12000km nazaj servisiran.
O fak....so?alje....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?koda mi jo je ker je na plin predelana in stara ?ele eno leto, avto se je ravno povrnil v investiciji, zdej pa samo ?e +++++, pa 5ki novembra pote?e operativni leasing (na moj SPje). PAzi to odkupna 8.500? prodajna 20.000?.....
parket 1. kategorije...
Sicer mam pa ?e 2 vespi pa 1ga turerja, pe? nom hodu....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Evo kon?no, ?e 2 dni takle cajt pa bom na Lo?inju!
Jest sem se pa zapufal za 20 let! Sem tako ponosen nase da moram to deliti s celim forumom...ja kupil smo bajto, in konec leta je moja 5ka v nevarnosti da jo zamenjam za estrihe, parket, kable, toplotno ?rpalko itd....
Ampak bom pa potem vsem pametno razlagal da imam japonski parket in japonsko toplotno ?rpalko....bom takoj potem v kaki eKO reviji Moj Dom....
Ni za govort, ?e par slik, ki sem jih naredil med potjo
Pa ja niste imel nobebega alkohola s seboj da ne bi tele vinjete spucal
:mi pijemoo:
AC/DC?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hvala, hvala.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani