Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

Roxette - Spending My Time :huh:

Sem vedla, da so v osemdesetih delali lepe otroke... ampak muziko pa ?e bolj?o :bravo:

hvala, hvala.....:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:unsure: da ?e jst mal pojamram u?er mi je crknu avto u stvari je motor zaribu napaka ki jo bi po mojem mnenju mogl na servisu odkrit kjer je bil 12000km nazaj servisiran. :unsure:

O fak....so?alje....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne cajta NI, će pa ?e je pa se raje malo spo?ijem, namesto da bi se ?el razmetavat po snegu.

Pa dec sej ma? no?no 19:00-22:00.

Ej kolk je kej guzve zdej, jaz bom sel petek ali soboto mal na no?no, sam upam da ne bo minus v dvomestni cifri brrrrrrrrr

Lahko naredimo en Mazda SKI Event pri tebi al pa kje da te ne poznajo.... :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zakaj pa nebi raje CX-7 prodal ? :D :D :D

?koda mi jo je ker je na plin predelana in stara ?ele eno leto, avto se je ravno povrnil v investiciji, zdej pa samo ?e +++++, pa 5ki novembra pote?e operativni leasing (na moj SPje). PAzi to odkupna 8.500? prodajna 20.000?.....

parket 1. kategorije...:)

Sicer mam pa ?e 2 vespi pa 1ga turerja, pe? nom hodu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?love?ka iznajdljivost nima meja :bravo:

http://www.mestne-dereze.com/yaktrax.html

Tele dereze bi pa prav prisle v novi MPSki....Se za rit in hrbet...:)

Kolk so na?i ju?ni sosedi ena prijazna bitja, da se tolk potrudijo in skrbijo za na?o zabavo :bravo::bravo:

F1 GP Slovenije oz. mala nagrada Slovenije

:hohoho::hohoho:

Super imamo ze avtocesto do Gorice ocitno, le glej da bojo kupili vinjeto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo kon?no, ?e 2 dni takle cajt pa bom na Lo?inju! :ljubezen::danzoman:

Jest sem se pa zapufal za 20 let! Sem tako ponosen nase da moram to deliti s celim forumom...ja kupil smo bajto, in konec leta je moja 5ka v nevarnosti da jo zamenjam za estrihe, parket, kable, toplotno ?rpalko itd.... :unsure::unsure:

Ampak bom pa potem vsem pametno razlagal da imam japonski parket in japonsko toplotno ?rpalko....bom takoj potem v kaki eKO reviji Moj Dom....

:hohoho:

Ni za govort, ?e par slik, ki sem jih naredil med potjo

post-3-1234953162_thumb.jpg

Pa ja niste imel nobebega alkohola s seboj da ne bi tele vinjete spucal :blink::blink:

:P :mi pijemoo:

AC/DC?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja madona, nej se ?e otopli, dost tega mraza, da aktiviramo na?e "toplokrvne" plehnate konji?ke! :ne vem: :P

Ho?emo poletje, ho?emo poletje!!! Ho?emo bikinije!!! (ne mi....)

Zima je bila 1A ta prava kot mora biti ampak pred vrati je marec, treba pa? pre?altat, nasmu?al smo se, zdej pa ajdemo u planine (na motor?ku...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ni ?e vreme za na motor, je ?e premrzel asfalt :(

Po?asi po avtocesti, ni se za ride ...:) Sam za du?o (pa da vid? ?e v?ge..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

?e pride boxi priska?em po trepalnicah pa ploskam z ritjo :aaaaa::ouje:

Vse se da zment, sam na? ata je star ?e dobrih 8 let in ga ze mal zateguje v kri?u...

P.S. Pa kva je z vami bejbe in temi psi? Ko je bil ce puppy me zena sama ni spustila z njim na sprehod... :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Jures, boxija ma??! :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Lep je. Pa blazno mo?en mi deluje :)

Jest sem ?ist usekana na boxerje druga?. Ampak res. ?ist.

Kaj ko bi ga kdaj na kak?no sre?anje pripeljal? :rolleyes:

prides tud ti?

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?... Kaj nardit?
Napisano

kdo ga pa napaja? elektrarna za bajto :D

Loh pa namesto vsega tega stisnes gumb shutdown in gres malo na zrak.... :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

My name is Flip, only Flip....

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Drugace imamo pa se 2 doma?e ?ivali vsak dan:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

haha :bravo: welcome to the club :danzoman::jupiii:

Cars fan club!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V 3pm, cel vikend sooooooonnnnncccceeee po jeprc sami motor?ki pi?li do morja, jest pa cajtam norice na obeh mulcih...

What have I done to deserve this. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.