?edno, ?eprav sem malce vseeno razo?aran, sem mislil da bojo zgradil malo ve?ji stadion, in da bo dizajn malo bolj inovativen. Ampak bolj? kot ni?.
?e okol tega je tolk pluvanja in nakladanja kak?en nepotreben megalomanski projekt je to. Si predstavlja?, kaj bi blo, ?e bi res bil za 30-40k gledalcev - jamra?i in stalni negativisti bi raztrgali jankota, mestno oblast pa ?e tri ?etrt Ljubljane, ki smo si drznili izvolit Zokija za ?upana.
Super fantje... hvala, ker mi pomagate pri odlo?itvi.
Sem gledal tudi Canon SX1 IS ampak ga nekaj grajajo, da je samodejna nastavitev fotkanja resni?no slaba in da se je tega treba vedno lotit ro?no s kr nekaj nastavljanja. To ni cool ?e posebi, ko rabi? neki na hitr prtisnt in ni ?asa narest doma?e naloge iz manualnega nastavljanja fotki?a.
Kak?no je pa kej mnenje o Olympusu SP-800UZ - fotke so se mi zdele dobre.
Tale P100 je zelo zanimiva zadeva in kar resen kandidat. Pri snemanju videa ima celo slowmotion funkcijo tako, da pove?a ?tevilo frame-ov do 240fps, kar pomeni 1/8 kar zna bit kr cool za mal igrat se.
Sem pa videl, da ima malo te?av z avtomatskim ostrenjem v HD snemanju (film?ki na youtubu), ?e se zraven igra? ?e z zoomom.
Baterija se polni samo v aparatu pa baje kar dolgo traja. Tole se da verjetno re?iti z rezervno baterijo ali dvema.
ok zmagal si jutri grem takoj brcat ko?arko in balinat hokej
?e bo? priden bo? lahko zve?er ?e malo kartal ?ah.
Sicer ma? pa prav... ko?arka je res ubijalski ?port. Jaz mam ?e ?ist kolena uni?ena. ?eprav je pa hec, k gleda? prenose tekem so ko?arkarji vsi ?ist polomljeni pa se na terenu pol tolk ne valajo v "bole?inah" k fusbalerji. mislim, da jim je mal pod ?astjo, da bi tolk fejkal. :ne vem:
Tale prvi ma malo premajhen zoom...10x mam ?e na desetletje starem Olympusu pa ga v?asih zmanjka, k ho?e? v kak?no spalni.... mislim, kake pti?ke na veji pogledat.
ampak vseen ... nekaj zelo dobrih playmakerjev je bilo manj?ih od tebe tako, da cm ne bi smeli biti vzrok, da ko?arke ne mara?... sej jo ne rabi? igrat, jaz tud ne igram hokeja (?e drsat ne znam) pa ga vseen zelo rad pogledam
Dobro vpra?anje... A ?e samo ena ekipa igra, a se to ?eteje kot tekma?
Zato pa ne maram nogometa oz. bolj re?eno ga spremljam minimalno zarad "splo?ne" izobrazbe, ker slej ko prej v ve?ini mo?kih dru?b nanese beseda na fusbal.
Kej takega se recimo v ko?arki, rokometu, odbojki, hokeju ne more zgoditi zato so za moje o?i ti ?porti veliko bolj atraktivni. ?e tolk slaba ko?arka je mnogo bolj?a od takih tekem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e okol tega je tolk pluvanja in nakladanja kak?en nepotreben megalomanski projekt je to. Si predstavlja?, kaj bi blo, ?e bi res bil za 30-40k gledalcev - jamra?i in stalni negativisti bi raztrgali jankota, mestno oblast pa ?e tri ?etrt Ljubljane, ki smo si drznili izvolit Zokija za ?upana.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani