Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

?edno, ?eprav sem malce vseeno razo?aran, sem mislil da bojo zgradil malo ve?ji stadion, in da bo dizajn malo bolj inovativen. Ampak bolj? kot ni?.

?e okol tega je tolk pluvanja in nakladanja kak?en nepotreben megalomanski projekt je to. Si predstavlja?, kaj bi blo, ?e bi res bil za 30-40k gledalcev - jamra?i in stalni negativisti bi raztrgali jankota, mestno oblast pa ?e tri ?etrt Ljubljane, ki smo si drznili izvolit Zokija za ?upana. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

fotkic je bil malo morje denarja pred 5 leti, sedaj pa odprt za vse predloge...:) ga ne uporabljam.....

sorry, a little too low for my needs :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

?e koga zanima res dober in kvaliteten fotoaparat po mazda ceni - Konica Minolta Dimage A200 naj me zvrcne ..:)

uporabljen 3x....

sej tega me je strah :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Super fantje... hvala, ker mi pomagate pri odlo?itvi.

Sem gledal tudi Canon SX1 IS ampak ga nekaj grajajo, da je samodejna nastavitev fotkanja resni?no slaba in da se je tega treba vedno lotit ro?no s kr nekaj nastavljanja. To ni cool ?e posebi, ko rabi? neki na hitr prtisnt in ni ?asa narest doma?e naloge iz manualnega nastavljanja fotki?a.

Kak?no je pa kej mnenje o Olympusu SP-800UZ - fotke so se mi zdele dobre.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hehe

- zakaj Chuck Norris nima fotra? Ker se mu noben ni upal jebat mater.

- Chuck Norris je prebral zadnjo stran na internetu.

- Chuck Norris je naredil ?as na Nurbergringu pod ?tirimi minutami in to na kolesu brez ketne

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Za vsako baterijo se najde zunanji polnilec, pa si zmagal, pa obvezno vsaj eno dodatno baterijo.

Js mam za oba digitalca zunanje polnilce, so hitrej?i, baterija se manj greje, pa zanjo jo tudi osve?evat, skratka zakon.

super... bom najdu kak?nega ampak najprej se moram za ma?inco odlo?it :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Briljantno napisano izpod tipkovnice ?tudente, ki ve zakaj ma glavo.

S tem stavkom je pa povedal ?isto vse

?alabajzerji slepi, poglejte malo dlje kot do naslednjega petka, ko se ga boste ponovno zapili!

:bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Tale P100 je zelo zanimiva zadeva in kar resen kandidat. Pri snemanju videa ima celo slowmotion funkcijo tako, da pove?a ?tevilo frame-ov do 240fps, kar pomeni 1/8 kar zna bit kr cool za mal igrat se.

Sem pa videl, da ima malo te?av z avtomatskim ostrenjem v HD snemanju (film?ki na youtubu), ?e se zraven igra? ?e z zoomom.

Baterija se polni samo v aparatu pa baje kar dolgo traja. Tole se da verjetno re?iti z rezervno baterijo ali dvema.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

:bravo: ok zmagal si jutri grem takoj brcat ko?arko in balinat hokej ;)

?e bo? priden bo? lahko zve?er ?e malo kartal ?ah.

Sicer ma? pa prav... ko?arka je res ubijalski ?port. Jaz mam ?e ?ist kolena uni?ena. ?eprav je pa hec, k gleda? prenose tekem so ko?arkarji vsi ?ist polomljeni pa se na terenu pol tolk ne valajo v "bole?inah" k fusbalerji. mislim, da jim je mal pod ?astjo, da bi tolk fejkal. :ne vem: :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Tale prvi ma malo premajhen zoom...10x mam ?e na desetletje starem Olympusu pa ga v?asih zmanjka, k ho?e? v kak?no spalni.... mislim, kake pti?ke na veji pogledat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

... malo premajhen :P

:blush:

ampak vseen ... nekaj zelo dobrih playmakerjev je bilo manj?ih od tebe tako, da cm ne bi smeli biti vzrok, da ko?arke ne mara?... sej jo ne rabi? igrat, jaz tud ne igram hokeja (?e drsat ne znam) pa ga vseen zelo rad pogledam

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ah ko?arka je pa res podn od ?porta(jebat ga nikoli je nism maral) seveda prav tako fuzbal-gledam res poredko ampak igram pa ga :)

Lohk bi bil zloben, pa ne bom... hihihi :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Obujam tole temo, ker se mi zdi, da po skoraj 10 letih bi si lahko privo??il nov foti?.

Kaj i??em?

- Kompaktni fotoaparat (ne DSLR)

- Naj ima dovolj zmogljiv zoom

- Snema naj HD video al pa ?e raje FullHD

- Cena naj ne bo astronomska

Predlogi dobrodo?li, ker se v poplavi fotki?ev ?ist ni? ne znajdem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Dobro vpra?anje... A ?e samo ena ekipa igra, a se to ?eteje kot tekma? :D

Zato pa ne maram nogometa oz. bolj re?eno ga spremljam minimalno zarad "splo?ne" izobrazbe, ker slej ko prej v ve?ini mo?kih dru?b nanese beseda na fusbal.

Kej takega se recimo v ko?arki, rokometu, odbojki, hokeju ne more zgoditi zato so za moje o?i ti ?porti veliko bolj atraktivni. ?e tolk slaba ko?arka je mnogo bolj?a od takih tekem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.