Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Mal sem statistiko gleda, pa je skoraj vsako leto tisti, ki je bil zmagovalec VN ?panije, potem postal prvak, torej MORA bit letos Webber! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:( Ravnokar sem se odlo?il da preverim kako mi gre na glasovanju in sem ugotovil, da slabo in sicer od 300 avtomobilov sem na 58 mestu kar pomeni, da imam veliko za nadoknaditi. Ratujem ?e realisti?en, da mi s takim nadaljevanjem nikakor ne uspe priti med prvih 10 saj se vodilnih 7 oddaljuje s svetlobno hitrostjo (imajo ?e ?ez 1500 glasov) potem smo pa ostali do 58 pod 1000 od tega le enih 5 nad 600 ostali pa od 330 do 600.

:(

S temle jamranjem prosim, ?e lahko besedo o glasovanju raz?irite naprej.

Sej telih njihovih 24ur, je pa zelo razpotegnjenih, ker tut ko ho?em glasvat, nakonc ne morem, ?eprov je minil ?e ohoho ve? kot 24 ur, ?udn kronometer majo! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Jao - kok sovra?m tole muzko ko sta Rianna in Eminem skupej zdru?la mo?i - ona razturi, ta bednik pa neki kruli v mikforon in total uni?i komad! <_<:hudicek::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bo pa zadnja dirka zanimiva, ?e mal uklju?im domi?ljijo;

Vodi Vettel, za njemu Webber, na 3. mestu pa Alonso, pa je ?e nekih 5 krogov do konca, takrat pa (KON?NO) pri RB-ju vklopjo mozak in zatuljo po radiozvezi Vettlu, da ima o?itno totalno znucane pnevmatike, ter naj takoj zavije v boks (al pa odigra kak?en vrtiljak na stezi), s tem omogo?i Avstralcu 1. mesto, Vettel ?e vedno 2., torej Fernandu 3.mesto ne zado??a! :hudicek:

Je pa ?e varjanta, da Vettel raj? osebno krepne, kokr pa da bi bil Webber prvak, v tem primeru bi jasno raj?i videl Alonsa kot prvaka! <_<

Tole bo totalni poker, je pa ?koda da je (realno) samo ?e troboj, ne ve? ?etveroboj za prvak! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hm - Webber ima precej notranjih sovra?nikov oz. nezaveznikov, tako da njega nekako odpisujem po?asi, mi je pa totalno ?al Hamzudina, ki ma o?itno kanto od avta, kar me zelo :(

Torej (slej ko prej) zadnjo dirko dr?im pesti, da Ferdinandu zdr?i Fi?o, ker drga? zna kamot bit ?vabo prvak, kar pa ne vem kako bom sprejel (mu je pa sicer za priznat da Webbra skor ob vsaki priliki na?pona)! <_<:blush:

P.S. - ko so po zvezah Webbru govorili da se mu avto nekoliko preve? segreva, sem takoj pomislu na kak?ne "ukaze" z boksov, da ga mal upo?asnijo in tako ?e naprej favorizirajo svojega Arijca! :hudicek::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kupil smo otro?ki sede?, pa ko smo ga zmontiral v voz, se ga zdej ne da odmontirat (mo?no da so krivi Reno pasovi :blush: ), neki se zagozdlo, bemumast, pa je kr orng firma, biv drag ko ?afran! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes odli?no jedel v gostilni L'armonia (nekje med Sl. Bistrco in Sl. Konjicam), majo dobr za popizdt, no gu?vo pa tut! :blush::P

P.S. - za Bossa pa ?e podatek o sme?no nizki porabi (benza); 6,5! :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

samo je vseeno fajn imeti ve? benza noter da ti ne gre benz pumpa

Baje je 1/4 tanka ?ist dovolj v te namene, tko da ponavad ga tankam dobro polovico, pol pa lep cajt traja da pride do ?etrtinke in potem ponovno tankat! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.