sm si premislu glede luknje, glede na to da mamo spet vodo v gara?i, stopni??u, kurilnici in kleti (podtalnico), bi bla tut luknja polna vode in nebi blo koristi od nje
Od naslednjega cetrtka je v Hoferju en Canon, ki je v okviru tvojega budzeta (150?)... Skupaj s torbico in 4GB kartico in 3 letno garancijo...>> http://www.hofer.si/si/html/offers/58_38905.htm
Jaz bi se najprej vpra?ala, ?e res nujno rabi? underwater fotoaparat? Tako no kolikokrat, ga bo? uporabil v takem smislu, ?e res dostkrat, pol ok.. ?e pa ne, pa sploh ne bi razmi?ljala v smeri takega nakupa
Js isto, ker drugac po karakteristikah sta zgornja dva, ki sm jih prlimu dost boljsa
smo, samo tudi ?ivalni niso glih butaste... vrane so med najpametnej?imi sploh in mene fascinirajo tiste v divjini, ko recimo me?ejo na cesto razne orehe in ?akajo, da jih avto povozi ter stre.
Pri Mk1 je te?a 1350kg za 2.0 bencinarco, tako da predvidevam, da so se malce zajebali, ?e ima? tole napisano v homologaciji.
a ne... trenutno imamo bencinski agregat pa je pre?voh in precej po?re?en. Dejansko bo treba kupit 10kW na dizel, ?e ?lovek no?e ravno bankrotirat pri gorivu... kurilec/olje za cvrtje press.
Pol pa spat nebos mogu, ko bo ropotal sicer pa bi naj bencinski pozrl 2l na uro...
Bodite pozorni na ?ensko, ki se dela nemo in hodi po hi?ah prodajat igra?ke oz. se nalepi na vrata ter postopa po dvori??u. Ima svetlo rjave kodraste lase, sivorjavo bundo s kapuco, po navadi poveznjeno ?ez glavo. V resnici malo raziskuje in si ogleduje teren, povezana pa je z neko tolpo, ki krade po hi?ah na Gori?kem. Mojo sodelavko so istega dne, ko se je pojavila na njihovih vratih, okradli. Opa?ena je bila ?e na obmo?ju Ro?ne doline, Bilj, Mirna, Orehovelj, pa verjetno ?e kje.
Pri meni je bil prej?njo nedeljo fantek, simpati?en, star pribli?no 12
let, svetlej?ih las, droben in se je prav tako delal, da je gluhonem.
Vsaj mislim, da se je delal, ker je to zdaj o?itno nov na?in kraje
denarja. Je imel "vizitko", na kateri je pisalo, da s prodajo slik, ki
jih je baje sam uokviril, zbira denar za operacijo. "Normalni" star?i
sigurno ne bi pu??ali otroka samega po hi?ah prodajat slik.
Sem pa izvedela, da je po Novi Gorici tega veliko ... to so v bistvu
"?rtve", ki zbirajo denar za svoje "zvodnike". Delajo se, da so
gluhonemi, invalidi ... ali karkoli ?e. Prihajajo tudi pred Qulandijo,
Mercator center, v sredi??e Nove Gorice (pred Trgovsko hi?o). Na enega takega "invalida na vozi?ku" je znanec naletel v Qulandiji, na enega "gluhonemega" pa pred Trgovsko hi?o.
?e to obvestilo po?lje? naprej, lahko komu koristi, ker se take bande selijo iz kraja v kraj...
Samo, da omenim. Danes sva z o?etom zakurblala bencinski agregat. Sicer je elektrika ?e od v?eraj pri hi?i (smo bili le celo nedeljo in ponedeljkovo dopoldne brez) in ni bilo potrebe po njemu, pa tudi agregat imamo ?e kar nekaj let.
evo vidi?, ?e agregat more bit bencinar in ne diesel
Jaz ?e vseeno mislim, da bencin do neke velikosti ja, naprej pa ne ve?. Zdi se mi da Mazda 6 po velikosti ?e skoraj pade v rang da je dizl must be. Sevede ob predpostavki dovolj prevo?enih km.
?e pogledamo npr rang clia bo razlika med porabo res nizka. ?e pa pogleda? rang mazde 6 k je ?e ogromn avto pa pomojem dizl popije dost manj kot bencinar. A tu je spet prostor za neskon?ne debate. roko na srce ?e dizel spije 7-8 bencin pa 11 12 pomojem ni ra?unice.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni placa
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani