Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano

A ni škoda pira tkole zlivat vase?

Razen seveda če gre za zanič pir, ker pol je to edina rešitev normalno spravt zadevo dol.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabol kako ta dnar kroži? Račun od OMWja, pa zaslužki Petrolovih delničarjev...

Sem videl ja da sem ga biksnil 🤪... me je cena najbolj zmotila in ker se OMV/MOL in Petrol tako lepo dopolnjujejo in dogovarjaj o cenah nereguliranih goriv sem kar posplošil. V bistvu pa nič kej dosti razlike al so Petrolovi al pa OMV delničarji - "princip je isti, sve ostalo su nijanse."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 urami je Nejc1986 napisal:

Jp,širše gume s profilom, bolj pokončna drža...

Pokončna drža... to Slovencem manjka. :hudicek:

Je pa res, kar Nejc pravi, ker ne treniraš in ne loviš desetink sekunde, je dejansko bolj pomembna udobnejša drža. Če pa misliš, da pol premal tekmovalno zgledaš, prodajajo tud drese Jumbo Visme in UAE ter drugih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Za Hrčke so vedno vse drugi krivi in nikoli recimo njihova požrešnost. Men je pa načeloma čisto vseeno tudi, če me kličejo paradajz turist, se veliko manj sekiram, kot pa če vidim, da me nekdo lupi in se mi smeji za hrbtom.

Ko bodo oziroma če bodo 1x doumeli, da pravilno odmerjena in ustrezna cena gostinske in turistične ponudbe prinese več zaslužka in da je treba za zaslužek tudi kaj naredit, ne samo kasirat, prej se bo tudi taka negativna reklama nehala. In na koncu bomo vsi zadovoljni, tako ponudniki kot turisti.

Ampak ja, verjetno razmišljam preveč utopično.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je samSimon napisal:

kaj se kurčite, a jst mojga vn potegnem? 😁
Poseka vso goščo v host, pa vse korenine z njim potolčem.

IMG_2669.JPG

Kaj je to? Nepalski kukri?

Jaz mam za malj bolj zahtevno uporabo tegale. Mislim, da je bil kupljen takrat, ko je bil Rambo 2 popularen. :hohoho:

null

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Brez Rammstainov pač ne gre. Video je pa sploh eden najboljših kar jih obstaja, ker gre več kot samo za video, ampak je skoraj dokumentarec, ki skozi analogijo prikaže Nemčijo skozi njihovo zgodovino.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hmmm, pa a se res zdi, da so problem teoretiki zarot al so le ti zelo pripraven izgovor v stilu glej kako so butasti in v isti koš vržeš vse od ravnozemljašov, chemtrejlovcev, 5gejev, teoretikov spola, antivaxerjev, zanikovalcev antropoloških vplivov globalnih klimatskih sprememb itd itd. V stilu vsi so isti  ker jim tako paše in s tem se da enostavno demonizirat vse, ki ne verjamejo navedb oblastnikov.

Tako smo vsi teoretiki zarot, tudi ti Alex, ker recimo ne verjameš Taubiju in uradni agendi oblasti. Za njih si pač privrženec teorij zarote.

Tako kot z lahkoto vržemo vse v en koš se je pač treba potrudit in znat tudi ločit, da glede na vse podatke je zemlja dejansko okrogla in da so to vedeli že tisočletje nazaj, da so chemtraili izmišljotina, ker da jih avioni po dostopnih fotografijah delajo že zadnjih 80 al pa celo več let. Da sta dejansko spola dva, da teorija o 5G počasi zamira. To so vse preverljive zadeve in imajo trdne temelje, da se jih da z lahkoto debunkat.

Potem imaš pa zadeve, ki pa niso tako 100%, da bi dvomljivce utišal z levo roko pa da ne bomo spet pogrevali kovid in cepiva pa le toliko, da tudi zagotovila uradne agende, da je vse varno in super fajn pa vseeno čez čas, recimo ameriški FDA, ki je bil najglasnejši, odredi precejšnje omejitve za uporabo cepiva Jansen zaradi stranskih učinkov. Zakaj, če je bilo vse super in so samo teoretiki zarot kokodakali, da ni OK? In zakaj šele zdaj, ko je že vse mimo?

In še na koncu mogoče tole zadnje, ki se nanaša na tale članek.

Če uradno ves čas ljudem kapljaš na glavo, kako smo odgovorni za globalne klimatske spremembe in kako so večinoma povzročene od nas navkljub zgodovinskim dejstvom, hja pol težko rečeš, ko ljudje zapopadejo to idejo o antropološkem izvoru globalnih klimatskih sprememb, da ne začnejo nadgrajevat zgodbe na klimatski geoinženiring v stilu HAARP-a ipd.

In ni problem v ljudeh, ki na straniščih nekaj preberejo, kot se norčuje antropolog Podjed, problem je v ljudeh, ki zelo veliko preberejo vsega mogočega in najdejo anomalije, napake, neresnice, zavajanja in manipulacije. Taki so za oblast in uradno pripoved najbolj nevarni in take je treba osmešit in jih vršt v isti koš s tisto prvos kupino, dejanskih lunatikov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DonFelipe-jeva tema za smetenje
Napisano
pred 8 urami je DonFelipe napisal:

Jaz nisem član, samo znanec mi je povedal da bo to v kratkem na obrobju Zokilanda. 

Jaz grem pa obiskati svojo rodbino na Češko in v Poljsko. 

Pa še v poduk : v naši deželi so priznane samo 3 nacionalne manjšine, ostale dežele bivše Jugoslavije jih imajo 23 med katerimi smo tudi slovenci in čehi. 

Ne sanjaj, pri tebi se 6 ne bo nikoli spremenila v 9. Lehi imamo u Hrvatskoj, BiH i Srbiji 120 godine status nacionalne manjine. 

Vsi mamo takega znanca/prijatelja, ko nam je nerodno kej vprašat al pa nas zanima.

Drugač pa, prikolico pelješ s sabo al jo tam dobiš?

Zdaj pa še resni del odgovora:

V Sloveniji imamo dejansko samo dve manjšini in to Madžarsko ter Italijansko, ki pa uživata bistveno več pravic kot katere koli druge manjšine v državah bivše Juge. Manjšini imate kompletno zaščito in popolno dvojezičnost tako v jeziku, napisih, imenih krajev in uradnih dokumentov ter imata vsaka v parlamentu tudi svojega zastopnika. Zakaj tako? Te dve manjšini sta na območjih, kjer je zaradi političnih in drugih zadev prišlo do tega, da se ne nahajata več v lastni državi. Se pravi so ostale izzven matične države. Kar pa seveda izloči vse druge narodnosti, ki so se kasneje naseljevale v drugi državi in zato ne morejo dobiti status narodne manjšine, čeprav je zabeležena njihova nacionalnost v popisu prebivalstva.

Ista zadeva je z Romi, ki nimajo lastne države in so bili v preteklosti več ali manj bolj nomadi tako, da nimajo statusa manjšine ampak posebni status Romske skupnosti.

Glede Lehov pa, a si se ti mrbit zatipkal? Al si član zionistične teroristične skupine?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
pred 4 urami je Tilen5 napisal:

Za tiste ki jih zanimajo športne ure, tole je pa zdej nov model Suunta,... baterijo ma brutalno, najbolj me pa veseli da so končno dali mape na uro

WWW.URARSTVO-LECNIK.SI

Športna ura Suunto Vertical Titanium Solar Sand z velikim zaslonom in solarnim polnjenjem za vse navdušence različnih športnih dejavnosti...

Sam za tak denar že z enim očesom pogledaš proti Garmin Fenix 😅

Sam kdo je pa to slikal na vitkih dekliških rokcah, k zgleda, da jo bo ura glih kar pojedla tko glomazno je videt? 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.