Skoči na vsebino
Kdo je bolj tečen na tem forumu?
Napisano
pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

Al pa polko pred petrolom ob zvišanju cen,..mogoče še filipe pride pa nutrije pripelje, da se malo zasukamo z boki med njimi,..maš prav

Če zmaga Alex, bodo pa še burek in čevapi ter najboljše italijansko pivo. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Pod "vsi" si najbrž spet štel samo sebe 🙃

Verjetno je delal statistično raziskavo; od vrat do vrat. "Alora, ma šjora, ma kaj vi misliSte o Žabarjih, ma kaj je res, da so oni največje Mone?" 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Jaz mam pa slab občutek, da so ga nagnali tole oddirkat, da ne bo tolk pri močeh za Vuelto in bo kapetan ratal nekdo drug. Rogla bo pa vodonoša. :nevem:

Jonas recimo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Naslednje pivo sem potem iz trgovine neposredno odložil v zamrzovalnik, zdaj je nehumano mrzel in sem ga dal v hladilnik GRET, v smislu da bo imel ju3 popoldne v vsakem primeru idealno temperaturo za pitje. Strategija, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Je pa forum kar malce zaživel zadnje dni. 😊 Ni dolgcajt. 👍

V tem primeru kvantiteta in kvaliteta verjetno ne gresta premosorazmerno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Jaz bi tebe vprašal @Z M A J zakaj si se pa ti peljal po Prehitevalnem pasu če je bilo prazno?

Drugače se pa strinjam da so bolani in potem ko ga prehitiš gre takoj spet nazaj na prehitevalnega. 

A zakaj? Ker nismo v Angliji ali pa kakšni drugi državi, kjer prehitevajo po desni (verjetno vas ni veliko toliko norih, da greste v manever po desni, zlasti pri tako nepredvidljivem vozniku kot sem opisal).

Sicer pa iskreno povedano, sredi noči in sam na cesti (za mano nikogar), ne vidim težave, čeprav se pa res vedno vračam na vozni pas, s tem nimam nobenih težav. :)

Žaomi, moj aktualni GSM me vedno bolj živcira, zdaj stalno vklaplja pri smsjih nek 'RCS klepet', potem grem v podrobnosti in ročno nastavim na "samo SMS in MMS", ta gajba ponovno spremeni v ta nek 'sifrirani klepet', za katerega sporočila potem rabim povezavo na Splet. Mah hočem nazaj DeSUS telefon na knofe. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano
pred 38 minutami je Boss napisal:

Tale se bo prodajal, ko bo spucan, za malo rabljenega in odlično ohranjenega.

V resnici so takšne gajbice že dobro delujoče s precej nizko ceno, bomo videli. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ej tole kar se mi je pa pred približno urco zgodilo, ti pa kar nabije adrenali, heh.

Peljem v smeri vzhoda in zadaj prihaja avtobus, pa ne ve ali bi šel mimo ali ne, čedalje bližje je, mene pa dohiteva in že kar prehiteva njegova senca, čeprav je v resnici bus še zadaj in ni pričel prehitevati, Scary shit :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Praznična delovna akcija uspela. Marsikdo je šel pa raje na morje ali doma preležal kvazi-praznik. Če se pri tem dobro počuti, tudi prav! Ju3 bo potem pravi praznik; Veliki Šmaren, uživajte! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 36 minutami je Jest napisal:

In na veliko tala “prst dol” vsecke… ;) … Vsi, ki imamo drugacno mnejnje od njegovega bomo “fasali” ;) 

LabiGT bi garant predlagal uvedbo novega všečka; prsturit :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je Alex napisal:

Ravno danes sem se peljal po avtocesti do Verone. 

Večinoma divjajo preko omejitev tam  Avstrijci, pa Švicarji.(verjetno austrijanci I švajcarci) 😄

In tu pa tam kak naš Janez in Hrvat. Ja, pa tudi kak Madžar se najde. Ostali pa večinoma okoli omejitev, električarji na skrajnem desnem pasu 120,. Kamionov ni bilo, vožnja tekoča, brez enega samega zastoja. Res je super vozit po njihovih urejenih tropasovnicah. 

Raje vozim do Milana kot pa od Kopra do Ljubljane. Pa še prej verjetno pridem. 

Tebe če bi Stvarnik vprašal; nebesa ali Špagetilandija, imam občutek bi izbral slednjo, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Jaz grem ju3 na delovno akcijo in 2 frenda zraven. Gremo pa v Črno. Črno nad Kamnikom. Kakorkoli, ne gremo na morje, delati gneče (ne gužva ni slovenska beseda, če jo še toliko uporabljate). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.