Skoči na vsebino
Bomb Squad
Napisano

Ah boss....sej ve? kako se spreminja sistem na tipi?no zahodnja?ko varjanto...to je dero?a voda ki jo je zeloo te?ko ustavit....pa? globalizacija potegne za sabo precej ?rtev. ?alostno dejstvo na katerega se bo treba tako ali druga?e navadit... Je dosti stvari grooozno te?kih za razumet...precej manj je izbolj?av...sam kaj ?mo.... nekako ne moremo drasti?no uplivat na to....ali pa???!! :blink:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pablo Francisco...
Napisano

Ja obstajajo....Jav?nik ima eno tako varjanto...mislim da se skupina kli?e Imitatorji al neki podobnega....pa publika oblikuje show.....

Sem ?e 2krat bil na tem showu in 2krat se sksorej polulal od smeha.... :hohoho::hohoho::hohoho:

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambol MX-3
Napisano

Too bad..... <_< Sam da so usi ok....ej KAAlman...najprej sem se ustra?il da je bla tvoja....pol sem se pa spomnil da si ti s tote murske sobote....... :bravo::bravo::bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joyride
Napisano

Evo danes u?ereje stestiral ?e eno cesto.....prav joy ride..... Nova Gorica- Tolmin!!!

Cesta s ful ovinki....in vsi ovinki so hitri.... NORO.... Prava u?ivancija....

:bravo::bravo:

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.