Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Seveda so kulturni. Ko zagledajo enga divjaka balkanca, se mu pa? zaradi lastne varnosti umaknejo, ker no?ejo, da jih en balkanc ubije. Mislijo si pa tud svoje.

Popolnoma prav ima?. Ampak a vidi? razliko v kulturi? Pri nas bi te nekdo ?e oviral in s tem po nepotrebnem dodatno ogro?al lastno in divjakovo varnost, zdravje, ?ivljenje! Ker vidim da marsikaj ve?, povej mi kake komplekse imajo ljudje ki se na cesti delajo ?erife in policiste? Ker VEDNO je potem u?inek nasproten, divjak mu poka?e sredinec ali pa vsaj maha z rokami (spusti volan med divjanjem?!), preklinja in ?e bolj besno divja. Kak smisel ima potem blendanje in blokiranje divjaka ker vsi vemo, da si bo divjak o unemu ?erifu mislil vse najslab?e? :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

<sarkazem on>Hitrostne omejitve so narejene za bedake, ki nimajo ob?utka, ki ne znajo oceniti situacije, cesti??a, morebitnih nevarnosti ter ne najdejo varno svojega mesta v prometu in bi posledi?no vozili bistveno premalo ali preve? in povzro?ali nesre?e!<sarkazem off>

Malo za ?alo, malo za res. ;)

Razlaga: Na prazni ravni regionalki sredi travnika se gre brez te?av 120 ne 90 pa nikogar ne ogro?a?, na regionalki s prometom, kako hi?o ali celo dovozom pa je bolj ziher peljati manj kot 90 in zato je pa? omejitev 90 na regionalkah, ob kakih kri?i??ih/dovozih pa so ?e kake table z omejitvijo 60 ali 70.

Sicer pa ja Lojz, omejitve je potrebno spo?tovati kljub temu, da kot uporabnik nad menoj tudi sam nisem nikoli opazil nikogar, ki bi ?el ?ez cestninsko 40, vsaj 50 grejo vsi, ?e raje 60. Ponavadi sem jaz edini bedak, ki gre 50 ampak ker sem "divjak" potem agresivno pospe?im do 130 in izni?im tisto razliko, ko sem ?el prej skoraj po omejitvah. V dolo?enih delih v naseljih sem pa tudi sam opazil, da so nalimali cono 30 ?ez no? brez, da bi se kdajkoli karkoli zgodilo, niti ni kake ?ole v bli?ini itd... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne, na nurburgringu veljajo ista pravila kot na cesti le, da ni hitrostne omejitve. Tudi na ostalih dirkali??ih, ?e je le normalna organizacija so pravila, ki se jih je treba dr?ati zaradi lastne in tuje varnosti.

Drag race je dolgo?asen, ?e nima? avto, ki zmore prevozit v 12ih sekundah ali manj. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

vse se da, sam pol ma? probleme s :policaj:

Zakaj bi se kdo sploh hotel s takim avtom javno in uradno furati po cesti? Pa ?e da vse original je ?e vedno stran vr?enih 900? za mat ?rnega bingeca s 75 konji in po?eno sprednjo ?ipo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e so zadnja vrata zaprta ?e ne pomeni, da je trivraten, poglej ?e enkrat. Pa tudi une pu??ice na logu pri feltnah nisem opazil, logo Nissana in Volva je druga?e zelo podoben ?e nisi pozoren in je za?gan ja. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se Micka in Janez zbudita ob 4. zjutraj v hi?ici sredi hribovja in go??avja nekje sredi Slovenije.

Pa gre Micka v hlev, da ga bo skidala.

?ez trenutek se zadere:

Janeeeeeeez, a si ti skidal hlev???

Pa se Janez zadere nazaj:

Neeee, Micka, nisem.

Pa Micka zaklju?i:

A, pol je bil pa ?e Pahor tle!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ni? od tega. :blush: Samo ?iv?en je bil pa sem ga nahodil za njim nakar sem popustil ker je on prehiteval agresivno kot pravi divjak, jaz sem bil divjak z nekaj rezerve. Vse na?tete stvari so mi pa tuje razen ob?asnega kr?enja hitrostnih omejitev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Kva sem ga ?ez vikend ?gal, fak kolk smo ga terali, ?isto spotoma in mimogrede dvojno prekora?ili hitrost na regionalki. :hohoho: Tut 911 Carrera ni u?el, sem se mu nalimal na rit ker je dec mislu da bo ?lo pa mu ni ?lo. :hudicek:

Uni, ki vidite skriti koti?ek kjer debatiramo o divjanju itak vete za kaj se gre, Lojza se pa to ne ti?e. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.