Mah na tej lokaciji meni zmaga Eurobalkan oz. prav na ?elezni?ki tisti kebab Tukaj okoli je polno policajev zato ker je PP Center v neposredni bli?ini, skos se gor pa dol furajo, je treba pazit ja.
To?no tako....in potem se prito?ujejo da jim firme ne laufajo, da prodaja ne gre...itak ?e majo kreteni navite cene in te ceneje pride s po?to iz tujine. Ne da se jim delat, to je to. Naj zni?ajo cene za 30%....ve? bo kupcev, ve? bodo prodali, zato bodo dobili ve?je rabate in to je to...ampak pri nas ho?jo bit sami privatniki, nekaj jih na mesec nategnejo drugo pa po kafanah sedijo...in to je to.
Sem pred kratkim nekje prebral informacijo da na Nizozemskem pride menjava gum + centriranje 70 eur, samo glede na razliko v standardu in pla?ah bi morala biti potem pri nas 20 eur max z ra?unom . Jah euro nas je uni?u z euro cenami..jebat ga.
Sej to je logi?no....?ez par let niti kadra za industrijo ne bo ve?, tako da tole so kot ka?e zadnji izdihljaji. Seveda bodo ostala proizvodnja podjetja dolo?enih rangov, sploh tekstilna, usnjarska, to kar se pa? zdej dogaja ipd. bodo pa vsa propadla, ?e vedno je cenej iz kitajske uvoziti oz. tam linijo zakupiti kot pa tukaj proizvajati, pa tudi ?inezarji niso ?ang?lang in neumni, res pa da delajo za male pare. Ostala bodo pa industrijska podjetja ki predvsem delajo za izvoz kot so npr. Gorenje itd., ?e se ne motim gre preko 95% v izvoz.
Jaz imam pa vse na strom, 270kWh je drugace 59?...samo GEN-i ima mesece brezpla?ne elektrike :=
itak da ma?, ker ?e bi imel na plin, bi Mazdo kar doma tankal iz tiste cisterne za bajto ogrevat...pol bi bil pa ka?in v bajti, ko bi plina zmanjkovalo non stop
Hmmm, kar uredu predlog.... So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo.
pejt v ?par pa ga kup..mislm da pride okol 15 eur, drga? ma? pa cene v nedogled ...razn ?e kej ?ivgla za gret najd?, zna bit dra?ji ampak so obnovljivi viri, bo? ekolo?ka
Blondinka s turisti?no ladjo pluje po Nilu, nakar prvi? v ?ivljenju zagleda krokodila. Vzhi?eno vzklikne: "Oooo, nisem vedela, da Lacoste izdeluje tudi plovila!"
To je to, ni drugih besed pa ?e tekmovalne za po vrhu ?eprav niso odprte do konca Nisem imel ?asa gledati na ?tevec ampak v ene dveh sekundah si takoj na ene 60-70 km/h
Eeee Bravo mr. Gregson.... ?e 2 dni pa bo kul... osebno predlagam da klin s klinom zbije?...
hehe..sej ga zbijam...zdj me pa ?e druge mi?ice bolijo, tiste katere sem v?eri delal , ?e kak?en teden pa bo ok, spet ufuran, samo moram se kolkr tolk po?lihtat do jutri, upam da bo dobr vreme, mamo v planu teranje z motornimi sankami v okolici Rakeka ...to so pospe?ki
Pol bova pa k?n drug dan tole posmartturnirala,hehe. V bistvu ko je full mrzlo in avto ?e ni ogret notri, ne pride do kontakta z levim ?migavcem ko se izklopi desni.
To je pa res, v spodnesih v mejah normale je zelo uporaben, kar je ve?, te pa zjebe, sploh ?e ho?e? popravljati avto, bolj da pusti? pri miru in se po?rek ustavi. To se mi je tudi zgodilo na parkingu pri prej?nem sne?enju, no?e gasa dodajat in avta ti ne uspe zravnati Brez je pa zabavno ja
Spodnese? malenkost avto na ravnini, rahlo spusti? volan in za?ne delat tk tk tk DSC pa sam zravna avto....matr tale ?trom , sem ga potem ?e mal bolj spodnesel pa sem ?e moral z volanom lovit, ampak DSC pomaga zraven
hmmm...zanimivo, da se kontra pri?iga, ampak ?trom je ?trom ...tale napaka bo zihr odpravljena pri remakeu, oz. kasnej?em letniku, tako da nikol v life ne kupim rabljenega oz. novega avta prvo oz. drugo let ko ga za?nejo proizvajati. Sej se malenskosti ampak ?ivce ti lih tko po?rejo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dokler bomo poslu?ali pa brali da nekomu 30x v enemu letu vzamejo avto in se ?e vedno vozi po cesti si lahko tele kazni nekam vtaknejo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani