Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

No tut jz sm zadovoln z izidom, je skor idealn, edino kar mi je mav ?ov, da Fernando nav mev usode ?ist u svojih rokah na zadnji dirki, to mislm, ?e bi dons zmagu npr., ampak Kimiju res prvo??m! :rispekt:

Zadnja dirka bo pa tprava, pravi triler, za ludi z dobrimi ?ivci! :danzoman::P

Walter Golf, pa je res legenda - posre?en in direkten mo?akar, ki sicer na momente misl da je prerok :hohoho: pa dobra je bla una izjava, da se bo na Kitajsko ?e vrnu, ker mu je hrana v?e?! :D:ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eh Boss, sej sm se odlo?u, d jih nam ve?, pol pa noga na vsake tolko sama trzne! :hohoho:

pa ne po bremzi :D

NO sej ?ez 10 dni pa splovim vouka na cesto, u njem pa vozm k tahuj penzjoner, tko da polcajem nav morale! :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele sm spet de?urni delouc in mi ni n? hudga, na vsake tolk uleti kak?en policist, se spoznamo, kak?no re?eva, mu izdam odredbo, pa je, pa z usakim k se spoznam se manj?ajo ?anse za orng kazn na cest! <_<:P:ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Zna bit ja, sam za vouka se ne sekiram, makar ?e se spremeni u tank, sej ma gromozanskih 84 KM, tko da mora da gre! :danzoman::D

Ej kolega, mam jz drga? ?e plakat od BGjke doma za tebe namre?! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Mi je sme?n nslov, ker tkole kdor ne ve zkva se gre, bi loh po naslovu sode? sklepu d gre za izpoved kake pn?are na temo njenega prvega guncanja in da jo je bolelo ko sto zajcov! <_<:D:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

haaaaaaaaaahaha... mazda? na TV :)
Napisano

Hihi, se mi je zdel da se bo to slej ko prej na tv pojavl, nism si pa mislu da isti dan! :D

Hja, mogo?e jz mav drga? gledam na aktualno problematiko po slo ulcah, men je blo bl u glavi dejstvo, kaj se vse dogaja po cestah npr. med pe?ci, ko je ogromno raznoraznih kraj, ustrahovanja, nadlegovanja itd., sam itak k bo kriza so bojo omenjeni osebki najbr? stran obra?al in zato sm omenu usposobljen kader! :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

U?eri k sm se kao odpravlu na morje! :P

Pa mi tmala sesta (5 let) pol ko nism jedu kosila, pa mi je ga. mati neki te?ila in pol tmala prav; "jah ?e ne bo kosila jedu, mu dam pa jz moje tazadne 3 bonbone, d reve? nav la?n!" :D:hohoho:

Pa ne da je na?a Nika tok "trda", sam je biv neki totalni podjeb z njene strani! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No nakonc sm od vode biu dele?n samo Podpe?kega jezera, k se je stvar ?e mav prelo?ila, pa bi pol lih do no?i (s frigidno pou?evo vo?njo po star cest) pr?la do obale! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Pomoje se ti voza niti ne spla?a prodajat, ker nav? dubu realne cene za njega, oz. tko kokr je za nas lubitle plehovja! :danzoman::P

Se prav ?e ni japonc, upam d je ?vaba, ?e pa je ?vaba, pa je mjbi Bemeve, 6 cilindra? pomo?nosti! :danzoman::hohoho::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.